Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By joyintears
Posto nisam dobio odgovor na pitanja koje sam postavio u privatnim porukama moderatorima i administratorima kako da ugasim profil ovde, niti kako da izmenim nickname, evo pitam sada javno, nadam se da ce neko od nadleznih da se javi i obavesti me o tome. Hvala!
Korisnikov avatar
By Mars
I da li prvo hoće da promeni nik pa da onda obriše profil ILI obrnuto?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Nick ti moze promeniti unicorn a profil je nemoguce izbrisati (pise u pravilniku). Mozes eventualno editovati postove (ukoliko nije proslo vise od 3 dana od trenutka postovanja) ili ih obrisati.
Korisnikov avatar
By Herald
Мораш имати преко 100 постова да би био регистрован да постојиш, и био у могућности да будеш избрисан...Да би променио никнејм мора проћи најманје 6 месеци од твог последњег никнејма.
Korisnikov avatar
By nsc
zaboravi i da si otvorio profil, nece te niko zvati da ti cestita, niti ce ti biti upisano u dosije
Hvala puno, samo jos ne znam sta je unicorn? I da li se kao poslednja promena nicka uzima i kreiranje profila od kojeg je proslo manje od 6 meseci? To sto ne mogu biti izbrisan cu nekako prezaliti, ali promena nicka bi mi dosta znacila...
Korisnikov avatar
By Herald
Unicorn je ikonica u kontrolnom panelu koja ce ti se pojaviti kad ne budeš više novajlija.
Korisnikov avatar
By mirth
Marta.Marta, brisanja nema, a nick mozes da promenis tek nakon 6 meseci od registracije.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro. Dva meseca je vec proslo.

Jos tolko I JOS tolko...i eto.

Do tada nam ostaje da zeljno iscekujemo koji ce to sledeci nik da bude

:klap:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355672#p2355672]Marta.Marta napisao:[/url]Hvala puno, samo jos ne znam sta je unicorn?
1. unicorn

A sexually empowered transsexual woman (male-to-female) that still has her penis. A rare mystical creature only rumored to exist but highly sought after.

They are desired by straight men who enjoy anal sex, lesbian women who enjoy vaginal intercourse and homosexual men that more identify as queer than gay.

They are further made in short supply due to their own body issues affecting sexual confidence and societal pressure to have full genital surgery.

My sex life is full of mares and stallions. One day I want to ride a unicorn, but they are rare and elusive.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=unicorn" target="_blank

...

:awesome:

(nisam ovo znao, btw)
Korisnikov avatar
By Mars
"He's so fluffy I'm going to DIE!!!!"

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!