Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

PRVOTNI NASLOV TOPICA PROMIJENJEN U SKLADU SA SPEEDYJEVIM UPUTAMA.

http://www.radiosarajevo.ba/novost/6651 ... u-ambasadu

''''''''

U Novom Pazaru je pretresena kuća koja se vodi kao zvanična adresa Mevlida Jašarevića koji je pucao na američku Ambasadu u Sarajevu. Osim policijskog automobila i kombija u blizini kuće nema okupljenih građana.

srbija u međuvremenu izvozi ne samo velikosrpske koljače u BiH, nego i islamske teroriste. divno. :roll:

sarajevo je ionako temeljito uništeno u srpskoj opsadi od 1992. do 1995. (na svaki moguci nacin), ratnu odstetu nitko ne spominje; zar sad još treba trpiti u 2011. godini srbijance koji su odlucili pucati po americkoj ambasadi? :roll:
Не, то су Срби!
Не знам уоште из које државе би потицали србијанци - из Србијаније?
Хрватских измишљотина и безобразлука ми је до гуше!
speedygonsales napisao:Не, то су Срби!
dakle, da promijenim naslov topica u 'srbin pucao u sred sarajeva'? :hmm:

koliko sam ja shvatio, ovaj terorist jest iz srbije, ali nije srbin. (bar ne nekih 400-500 godina :giggle: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Popaju bude dosadno u tri ejem i onda naslovi temu tako da primami lake zrtve da se sa njima pickara dok mu se smeje brk /tacno zamisljam, moguce i da neki spliff biva smotan tu na stolu/.

Ou, ju noti kvin.
Popeye napisao:

koliko sam ja shvatio, ovaj terorist jest iz srbije, ali nije srbin.: )
Србин не мора бити обавезно православне вероисповести, премда је то чест случај.
Popeye napisao:bar ne nekih 400-500 godina :giggle:
Ово је тужна и окрутна истина!
Brzi, Srbijanac je potpuno u redu. To je isto kao kada kažes Bosanac, ne misli se na nacionalnost(Srbin, Hrvat, Bošnjak) već na geografsku celinu. Ili Britanac - čovek iz Velike Britanije koji po nacionalnosti može biti Škot, Englez ili šta već. Tako je i Srbijanac čovek iz Srbije bez obzira na naciju, samo je problem što neki to često mešaju. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
ovijusli aj didnt.... ko bi reko :lol: !

:facepalm:
Korisnikov avatar
By Srklet
Hys. napisao:ovijusli aj didnt.... ko bi reko :lol: !

:facepalm:
:lol:
Popeye napisao:

koliko sam ja shvatio, ovaj terorist jest iz srbije, ali nije srbin. (bar ne nekih 400-500 godina :giggle: )

:pucaodsmeha: tOchno sam znao da ce nashmrkani hteti neki eksperimenat u vezi tematike da izvede. :lol:

a i oni komentatori po B92 koji strepe i/ili cinichno vec kukumavche kako ce Zapad i za ovo okriviti Srbe, e kad toliko o tom kukulechete onda bash nek' bude :smeh:
Не знам како се Расим Љајић декларише.
Особе муслиманске, православне, католичке, хинду религије или особа без религије, атеисти или агностици могу бити Срби ако се тако декларишу!
Сад, нажалост, влада тренд по ком се муслимани декларишу као измишљена нација "бошњака" који говоре измишљеним "бошњачким" језиком.
speedygonsales napisao:
Popeye napisao:

koliko sam ja shvatio, ovaj terorist jest iz srbije, ali nije srbin.: )
Србин не мора бити обавезно православне вероисповести, премда је то чест случај.

speedy, sad si se bash skliznuo na tanak led. :lol: znachi, mevludin je Srbin???? :cowboy: i :spremaju josh jednu turu bombi za Srbiju :lol: :
@vel boy: mislim da je milorad dodik dozivio orgazam kad je cuo sta se dogadja.

naravno, najveca politicka i drustvena odgovornost za ovo je u sustini na reisu cericu. nije da ce ga itko prozvati. :roll:

no, korijen svega je u srbiji. radikalizacija bosnjaka u sandzaku kao odgovor na radikalizaciju dodikove politike u RS kao odgovor na srbijanski gubitak kosova itd itd dok ne dodjes do memoranduma SANU. :srbin:
Vel boy napisao: speedy, sad si se bash skliznuo na tanak led. :lol: znachi, mevludin je Srbin???? :cowboy: i :spremaju josh jednu turu bombi za Srbiju :lol: :
Није то поента. Не коментаришем уопште вест.
Небитно из које је човек земље, ако је крив за нешто, треба да одговара.
Често се дешавало и да медији, унапред, кажу да је изгредник из Србије па се касније испостави да није.

Овог човека није послала земља Србија да прави проблеме те, за његове ексцесе, не треба ни да одговара!

@Popeye Радикализација муслиманских Срба је ужасан проблем Србије. Да су у било којој "цивилизованијој" земљи позвали на бојкот пописа и потпаљивали немире, да не помињем измишљали језик и позивали на бојкот школа док се исти не уведе, давно би те хушкаче појео мрак.
speedygonsales napisao:Сад, нажалост, влада тренд по ком се муслимани декларишу као измишљена нација "бошњака" који говоре измишљеним "бошњачким" језиком.
uh, joshe se vishe shtroposhta. :roll: :lol: dobro, b'a speedy kad bash insistirash da je mevludin Srbin, onda Popaj bash treba da izmeni naslov teme kako ti insistirash.... :lol:
Па не видим зашто је уопште битно да ли је пуцао Србин, Хрват или Словенац?
Човек је индивидуално биће које одговара за своје поступке. Није битно које је нације и вероисовести...
Такав наслов би одмах носио погрешну поруку да су Срби, генерално, такви...
То би било исто као да је написао наслов "Срби поново нападају...", "Муслиман пуцао калашњиковим" и сл.

Не видим зашто би уопште доводили нацију, вероисповест у везу са поступцима. То може у сврхе статистике и појачане безбедности али као наслов теме/новинског чланка просто шаље погрешну поруку!
speedygonsales napisao:
Vel boy napisao: speedy, sad si se bash skliznuo na tanak led. :lol: znachi, mevludin je Srbin???? :cowboy: i :spremaju josh jednu turu bombi za Srbiju :lol: :
Није то поента. Не коментаришем уопште вест.
Небитно из које је човек земље, ако је крив за нешто, треба да одговара.
Често се дешавало и да медији, унапред, кажу да је изгредник из Србије па се касније испостави да није.

Овог човека није послала земља Србија да прави проблеме те, за његове ексцесе, не треба ни да одговара!

pa, svakako. ali, onda si trebao stati na odlichnoj replici Popaju, citiram te:"Јебали те србијанци више!
Који је то народ?

Муслимани у Србији себе називају "Бошњацима". Они су се, од Срба, већ дискрепирали."

- umesto shto si se nakon te replike pocheo klizati po tankom ledu prepared by Popeye for you. :eureka:

@popaj, ne trebash meni objashnjavati o dodiku, no, je li dodik kriv i za vehabijsko antigejsko divljanje po Sarajevu linchovanje Q Festivala i napade na Queer BiH prije tri godine??? mislim, znam da dodik i rajko vasic nisu nishta bolji, ali dokle ce se uvijek traziti drugi krivci za divljanje velikoboshnjachke islamistichke gamadi?
Dr_Shortbus napisao:A sta je sa majčicom Kroasanijom? Idu izbori, i Jaca i kompanija ne kriju svoj radikalizam. :trep:
jel ti sad ocekujes da cu ja reci nesto jako pozitivno o hrvatskoj? :D

doduse, zanimljivo je da HDZ u anketama ima oko 20 posto, a lijevo-liberalna opozicija oko 40 posto. dakle, jaci nije upalilo vraćanje hardcore nacionalizmu i antisrpskoj propagandi. jednostavno je HDZ toliko opljackao drzavu da ne mozes to nicim drugim zamagliti.

a hrvati su uvijek imali jednu veliku manu, koja se znala pokazati i kao vrlina, a to je da su pizde. EU + shopping ili ante gotovina? pa shopping, naravno! nema te nacionalne "svetinje" koju hrvatska nece prodati za pravu cijenu. zato i jest u mnogo manjem kurcu nego srbija.

ps
i'm stealing 'kroasanija' 4 future use! :dancingfever:
Vel boy napisao:

pa, svakako. ali, onda si trebao stati na odlichnoj replici Popaju, citiram te:"Јебали те србијанци више!
Који је то народ?

Муслимани у Србији себе називају "Бошњацима". Они су се, од Срба, већ дискрепирали."

- umesto shto si se nakon te replike pocheo klizati po tankom ledu prepared by Popeye for you. :eureka:
:eureka:
Да, занех се... :)
speedygonsales napisao:Па не видим зашто је уопште битно да ли је пуцао Србин, Хрват или Словенац?
Човек је индивидуално биће које одговара за своје поступке. Није битно које је нације и вероисовести...
Такав наслов би одмах носио погрешну поруку да су Срби, генерално, такви...
То би било исто као да је написао наслов "Срби поново нападају...", "Муслиман пуцао калашњиковим" и сл.

Не видим зашто би уопште доводили нацију, вероисповест у везу са поступцима. То може у сврхе статистике и појачане безбедности али као наслов теме/новинског чланка просто шаље погрешну поруку!
well, da, ali ovde upravo jeste bitno naglasiti da je terorista- Boshnjak musliman (pa bio on i iz Srbije) a ne Srbin! da se ponuka i taj narod malo vishe da se pozabavi sopstvenim oloshem u toru mu, da se ponuka i taj narod da pochne chistiti u svom dvorishtu i da praktikuje tu Evropu koje mu je puna usta, a ne stalno da se nalaze pravdanja. trebaju i oni kao i svi ostali narodi zemalja ex-Yu, odrasti vec jednom, tako da kazem.

ovo kazem upravo s najboljim i najiskrenijim namerama prema tom narodu i da sam Boshnjak musliman sasvim isto bih bio rekao k'o shto kazem i sad.
Па, разумем те али такав третман се и нама може обити о главу због пар будала које се потуку у Хрватској па почну да севају наслови типа "Крволочни Срби праве немире"...

Мени се уста осушише од пљувања по Зукорлићу и компанији... Кажем ја. Да су у УСА, давно би их прогутао мрак.
Е, што ми је драго што га нико није послушао и бојкотовао попис. Тамо скоро сви изашли. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!