Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

obnova asnosa

podržvam. zna se da je fašizam jedino metkom moguće pobediti
5
100%
ne podržavam. mislim da će sloboda sama od sebe pasti s neba
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By antonio
mislite li da je krajnje vreme da se antifašisti organizuju i započnu borbu protiv fašističke bagre? mislim na puduzimanje onakvih akcija kao što su poduzimali partizani protiv švaba i kolaboracionista
po svim međunarodnhim konvencijama, kada država nije u mogućnosti da omogući ljudska prava svojim građanima, građani imaju pravo da se organizuju na oružanu borbu. čak je i nenad čanak rekao (parafraziram): došli smo u takvu situaciju, ili ćemo svi pristati da nas pobiju ili da nacionalna asocijacija za oružje podeli oružje građanima i da se građani sami brane

''''''''''''

ja apsolutno podržavam ideju da se formira organizacija koja će vršiti oružane napade na fašiste (obrazovce, radovce, dveraše, itd) i njihove centre
Korisnikov avatar
By antonio
Denni85 napisao:@Antonio - malo se se previše zaneo, nikome ne treba rat ili ratno stanje!
kakav crni rat? organizovati najobičniju parapolicijsku organizaciju koja će se partizanskim metodma boriti protiv ultradesničara, sejati im strah u kosti i lomiti im kičmu na svakom ćošku
nema veze sa ratom
Korisnikov avatar
By bas bleu
a ti povedi primerom. hint: suicide bombers.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!