Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Moja devojka je posle dve i po godine nasla drugu na internetu, i nije htela da mi kaze jer sam joj obecala da cu joj pozajmiti pare za mobilni, cekala je da joj ih dam. Morala sam sama da saznam procitavsi kako je pisala toj devojci da bi je jebala plasticnim kur*em i kako se dogovara da spava kod nje, i kako ce je grliti dok bude spavala, i da je voli. I posle kada sam to procitala, ona mi je jos rekla kako se to samo zezala :O Kakva su vasa iskustva? -.-
Korisnikov avatar
By Mars
Vec bi mogao da se snimi ozbiljan film na temu najrazlicitijih zivotnih drama kojima je zajednicki imenitelj - mobilni telefon.

Jebeni. Mobilni. Telefon.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nema nekih.

al ima losih stvari koje sam ja ljudima radio.
Korisnikov avatar
By Blady
Dje mi je post?
U qrac.

OT -
Ne znam.
Bilo je raznih pokusaja, ali na kraju taj neko pojede govno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ok, kontam da si sjebana sad zbog situacije, i posto se ocigledno svima desavaju samo lepe stvari, evo ja cu reci sta je meni bilo najgore.
mislim da sam to napisala u drugoj temi..

devojka je raskinula sa mnom par dana pre moje operacije, misleci da sam ja otisla na neki odmor sa bivsom. pokusala sam da se objasnim, nije mi dala sansu.
meni je savest cista i znam da bi trebalo da je mrzim, ali ona ce meni uvek biti nesto posebno. nisam je jos prebolela, i ne mislim da je zla osoba, samo smo se upoznale u pogresno vreme i obe smo bile slabe da bi se nosile sa velikim problemima.

a ta tvoja ili ima jaaaaaaaako uzasan smisao za humor, ili joj je mnooogo dosadan zivot kad pored zive i zdrave devojke preko neta nekome nudi plasticni kurac. batali to.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanja Steppenwolfin napisao:ok, kontam da si sjebana sad zbog situacije, i posto se ocigledno svima desavaju samo lepe stvari, evo ja cu reci sta je meni bilo najgore.
mislim da sam to napisala u drugoj temi..

devojka je raskinula sa mnom par dana pre moje operacije, misleci da sam ja otisla na neki odmor sa bivsom. pokusala sam da se objasnim, nije mi dala sansu.
meni je savest cista i znam da bi trebalo da je mrzim, ali ona ce meni uvek biti nesto posebno. nisam je jos prebolela, i ne mislim da je zla osoba, samo smo se upoznale u pogresno vreme i obe smo bile slabe da bi se nosile sa velikim problemima.

a ta tvoja ili ima jaaaaaaaako uzasan smisao za humor, ili joj je mnooogo dosadan zivot kad pored zive i zdrave devojke preko neta nekome nudi plasticni kurac. batali to.
Mislim da nije pisala o Barbiki, vec nekoj drugoj.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Blady
:iskolacen:

gde ti vidis da sam ja barbiku pomenula u postu :nerd:

ja sam pisala o svom najgorem iskustvu, a poslednji deo se odnosi na devojku koju je ona opisala :puzzle:
Korisnikov avatar
By Blady
Sanja Steppenwolfin napisao:@Blady
:iskolacen:

gde ti vidis da sam ja barbiku pomenula u postu :nerd:

ja sam pisala o svom najgorem iskustvu, a poslednji deo se odnosi na devojku koju je ona opisala :puzzle:
Ju, izvini.. ucinilo mi se na pocetku, tvoja prva recenica "Ok, kontam da si sada sjebana zbog situacije" i na kraju da batali tu njenu..

A ona i Barbika su zajedno. Pa valjda zbog toga :)
I to u srecnom braku..

:mazi: :kiss:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

ja to zaboravila da su zajedno..
begaj bre tamo bleki, teras me 5 puta da citam svoj post :lol:

:kiss:
Kada racionalno razmisljam o ovoj temi, ja samu sebe figurativno lupam po temenu jer sam neke stvari dozvolila.
Neko vreme je jedna osoba mislila da sam 'na civiluku', tj. da moze da me koristi kao rezervu za podizanje ega, razgovore, sex. Dok se meni takav odnos nije smucio, i dok nisam ja sama prekinula komunikaciju.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanja Steppenwolfin napisao::lol:

ja to zaboravila da su zajedno..
begaj bre tamo bleki, teras me 5 puta da citam svoj post :lol:

:kiss:
Dobro je dok ga citas, mogla si ga i obrisati :smeh:

Jos ja kontam, sto bi bila sjebana... :lol:
By Hans
Nije najgore ali je svakako najneprijatnije iskustvo.
Imao sam 3 godine kada su nam u posetu došli neki rođaci. Njihov sin, jedno maloumno biće, tada jedno maloumno dete koje je imalo nekih 13,14 godina, me je uzeo i prebacio preko terase na 5. spratu da bi mi pokazao šta ima dole. Sećam se i dalje ljudi kao mrava i straha koji sam čini mi se prvi put osetio tada.Držao me je ispod pazuha rukama. To mi je jedno i od prvih sećanja. Posle me je vratio a nekih petnaestak godina kasnije sam se na njegovu konstataciju da se ponašam kao princ Vilijem prestao da komuniciram. Imali smo vrlo žestok verbalni okršaj pored te njegove rečenice.

Bio sam jednom gadno prevaren i to sa nekim ko ni po kom kriterujumu ne može biti bolji od mene. Kada varaš, uvek varaš sa boljima valjda, tako da to tumačim kao trenutak slabosti u vezi. No, meni je to bilo dovoljno. Ne umem da budem treći i ne umem da budem rezerva. Imao sam i ja svoje slabosti ali se nisu manifestovale na taj način i nikada neće. Povredilo me je sve to gadno jer sam ga zavoleo. I nekim delom sebe ga volim i danas, to mislim da nikada neće nestati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma gde znam... valjda onaj covek i neki pokusaji pipanja kad sam imala 7 godina... ali dobro sam se snasla. a on je zadobio prelom nosa i obe ruke.
Hans napisao:
Popeye napisao:to je moja privatna stvar. :)
Izvini, stvarno ne želim da ispadne da te uhodim...
ne mozes si pomoci. :maji:
ali, odakle tebi privatnost, mesijo? :lol:
pa ja sam vrlo privatna osoba. :saint:
to sto ti nikako ne uspijevas razumjeti da seksualna orijentacije nije privatna stvar, ja ti ocito objasniti ne mogu. :gotika:
Bilo je prilično neprijatno kada me je bivša devojka sa kojom sam bila pet godina u vezi dan-dva pre nego što će zauvek otići od mene odvela u parfimeriju i kupila mi parfem. Kasnije sam saznala da je ona obavestila drugaricu mesec dana pre te romantike da je definitivno raskinula sa mnom i da 'hvata zalet' za definitivni odlazak. :drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jednom me je napao covek kog sam ustopirala.
jednom je retardirani momak pokusao da me baci sa zidina petrovaradinske tvrdjave.

to od nepoznatih.

od poznatih - prijatelj me je ispovredjivao na najnize moguce nacine. i na pravom je putu da me natera da budem zla prema njemu.
sta mi je neko uradio u ljubavi ili? (pitam jer je tema u lj&s) :lol:

ont. jao, ne znam... :lol: prvo mi pade m. moja prva ljubav, pistolj, jabadabadu stvari...(cim mi je TO palo na pamet pocela sam se smejati... nista od toga :) )

ne znam, ne postoje stvari koje bi/su me povredile kao neke "stvari" vezane za osobe koje volim/sam volela...cak me i bolest dragih osoba vise povredi nego bilo sta iz mog ljubavnog zivota ili tak' nesto :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pre jedno 2 godine, prijatelj vrsnjak kog poznajem bukvalno ceo zivot, i koji mi je bio naj-naj-najbolji prijatelj me dooobro napljuvao kad je saznao da sam ateista. Prvo je bio uznemiren sto mu nisam rekao nego je saznao preko fejsa u 'info' - na sta sam ja odgovorio da na to ni ne gledam na neku veliku promenu za koju treba da se ispovedam, da se nikome ni nisam ispovedao, i da mi to nikad nije bio neki bitan faktor u zivotu, te mu zato nisam naglasio. To jest, nije da sam krio od njega ili tako nesto.
A onda su krenule psovke, pretnje da cu goreti u paklu, vredjanje tipa 'ti si anti-Srbin, ti si izdajica, itd itd'. To se inace sve preko fejsa izdogadjalo, i bio sam zaprepascen kad mi je sve to rekao. Kobajagi smo se izmirili na kraju, ali... :no: Nismo se mesecima culi nakon toga uopste, sad ono, popricamo ako se sretnemo u gradu ili tako negde, sve na rezervi, kao da pricam sa strancem a ne sa osobom koju sam dosad najbolje poznavao i koja je mene znala bolje od svih. Osim toga, vidjam ga na rodjendanima i slavama, na koje se medjusobno zovemo samo zato sto su nam roditelji jako dobri prijatelji (to jest, njegovi roditelji pozovu moje roditelje na njegov rodjendan, i onda je besmisleno da on mene ne pozove i ja ne idem. I obrnuto. Isto i za slave.).
Inace, sad je prerastao u potpunog verskog fanatika, radikala, a na Obraz, Pokret 1389 i Nacionalni Stroj gleda kao na svetinje. Kad sam slusao sta je pricao o gej-paradi, hrvatima/albancima/amerikancima/svima-osim-Rusije-i-Srbije zeludac mi se prevrtao.
I tako :sniff: Uvek me obuzme neka depresija kad pomislim na njega. Bili smo nerazdvojivi, a sad... :placko:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali ja sam skontala da je tema o povredjivanju u srce / ljubavi odnosi -.-

edit

pa i jeste tema u "ljubav i seksualnost"
zasto me danas svi na ovom forumu bune i teraju da sve proveravam :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!