Originally posted by Anhedonie
Zato sto se sustina feminizma promenila. Zene su u mnogo boljoj poziciji i feminizam postaje isto sto i sovinizam, samo za zene.
Moja profesorka engleskog je feminstkinja, sto i govori, i devojkama poklanja ocene i muskarce dodatno zajebava.
Feminizmom se u danasnje vreme misli na nejebicu.
postoje faze u razvoju feminizma(guglaj)
tvoja profesorka je budala,ako to zaista radi, a ne feministkinja.
Feminizmom se u danasnje vreme misli na nejebicu.
los PR
Originally posted by Hys.
Originally posted by Evdokija
a one, odnosno ceo pokret je imao loseg PR-a
Molim te pojasni
nisam se uopste bavila tematikom feminizma, ovo povrsno sto znam, a sto si i sama u uvodnom postu napisala da se i mnoge zene(kod nas, sigurna sam preko 90%) ogradjuju od feminizma, zapravo taj pokret radi u korist zena
a kako tek od muskaraca da ocekujemo da ga shvate jer u principu feministkinje zele da im uzmu deo kolaca koji su do sada uglavnom drzali samo za sebe, i da, ne zele da zene budu 'nize' u odnosu na muskarca u bilo kom segmentu drustva i braka, ne vezano samo za zaradu
Bilo neko predavanje kod mene na fakultetu koje su drzale neke zene za koje se na kraju ispostavilo da su i feministkinje. Te zene su nas pozvale u njihove prostorije da se bolje raspitamo o problematici, da nam podele materjal. Prilazi mi poznanica, razgoracenih ociju polu-uplasena : Nemoj kod njih da ides, one su FEMINISTKINJE!