Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Da li je moguće da niko nema komentar?! :shrug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mene mrzi da citam text.
Ne mogu da odvojim ljubav od sexa, nikako. Cim krene tu nesto da ne shtima, kod sexa, fali mi to, ne mogu da imam platonske veze sa svojim devojkama, za to imam prijatelje...
Ako sam uopste pogodila poentu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne postoji li već beskonačno tema o ovome?

Pročitao sam text, ništa novo.

Potpisujem se na post iznad.
By Orion
Da li je seksualna hemija ključna za dobar odnos?
Nije ključna ali je bitna.
Ne želite da raskinete, ali da li veza zaista može da funkcioniše kada je seks tako loš?
Veza može da funkcioniše ukoliko su oba partnera iskrena i razgovaraju o tome.
Ja bar mislim da je seks onaj deo veze koji se može poboljšati ukoliko obe strane to žele i ako postoji maksimalna otvorenost po tom pitanju.
Praksa, vreme, strpljenje i rad na tuđim ali i svojim željama.
Naravno, sve pod uslovom da od starta postoji međusobna fizička privlačnost.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Orion

Veza može da funkcioniše ukoliko su oba partnera iskrena i razgovaraju o tome.
Ja bar mislim da je seks onaj deo veze koji se može poboljšati ukoliko obe strane to žele i ako postoji maksimalna otvorenost po tom pitanju.
Praksa, vreme, strpljenje i rad na tuđim ali i svojim željama.
Naravno, sve pod uslovom da od starta postoji međusobna fizička privlačnost.
yap.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zwezdica

Mene mrzi da citam text.
Ne mogu da odvojim ljubav od sexa, nikako. Cim krene tu nesto da ne shtima, kod sexa, fali mi to, ne mogu da imam platonske veze sa svojim devojkama, za to imam prijatelje...
Ako sam uopste pogodila poentu. :giggle:
:up:
Korisnikov avatar
By Tungi
:roflmao:

ot:

A na temu nemam sta da kazem.........................................................:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Galateja
Da pokušam da pojasnim neke svoje nedoumice. Šta se dešava kada naiđemo na osobu koja je dobra prilika za nas gledavši racionalno, koja je objektivno premija, ali subjektivno nam je odbojna, naročito seksualno, a i emocionalno i duhovno. Da li je seks onda faktor nestabilnosti ili trivijalnost?! Sa druge strane, kako postupiti u obrnutim situacijama, kada se prilepimo za pogrešnu osobu koja nam je veoma privlačna?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

Da pokušam da pojasnim neke svoje nedoumice. Šta se dešava kada naiđemo na osobu koja je dobra prilika za nas gledavši racionalno, koja je objektivno premija, ali subjektivno nam je odbojna, naročito seksualno, a i emocionalno i duhovno.
Onda, sem ako se ne bavimo najstarijim zanatom, produzimo dalje.
Korisnikov avatar
By Blady
samo se sexati sa njom.. ako nam u tom momentu nije do necega ozbiljnijem.. :)
Korisnikov avatar
By Torry
a sta znaci los sex?

po meni nema loseg sexa...ako ti trenutno nesto ne prija kod partnera, slobodno mu kazi i pokazi sta treba da radi da tebe zadovolji
By Sixto
Los sex losa i veza, i obratno!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Da pokušam da pojasnim neke svoje nedoumice. Šta se dešava kada naiđemo na osobu koja je dobra prilika za nas gledavši racionalno, koja je objektivno premija, ali subjektivno nam je odbojna, naročito seksualno, a i emocionalno i duhovno. Da li je seks onda faktor nestabilnosti ili trivijalnost?! Sa druge strane, kako postupiti u obrnutim situacijama, kada se prilepimo za pogrešnu osobu koja nam je veoma privlačna?

Ja priznajem da jesam seksualna. Stavise, i kada nisam seksu pridavala veliki znacaj, instinktivno sam se udaljavala od ljudi sa kojima nisam uspevala da pronadjem i odgovarajucu seksualnu hemiju. Nemam strah od samoce, ali imam strah od nezadovoljstva svojim zivotom i trulih kompromisa.
Jos uvek nisam razmisljala o 'dobrim prilikama' za sebe, niti sta bi to uopste trebalo da znaci... Ne patim od prihvatanja mojih izbora od strane carsije, a osoba sa kojom bih ja trebalada budem srecna u svakom slucaju zna kako i da me seksualno zadovolji. Ako ne zna - nije dobra prilika.
Hm, sad ja ne bih priznala nikakvu 'pogresnost' u bilo kom medjuljudskom odnosu, ali recimo da se ja prepustam toj privlacnosti. Ako mi osoba nije kompatiblna, vremenom i ta privlacnost nestane.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Willhelmina je super rekla. :)
pogotovu mi se dopada ovaj deo o strahu od nezadvooljstva svojim životom i trulim kompromisima...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Wilhelmina
Šta se dešava kada naiđemo na osobu koja je dobra prilika za nas gledavši racionalno, koja je objektivno premija, ali subjektivno nam je odbojna, naročito seksualno, a i emocionalno i duhovno.
:lol: pa zar tu postoji dilema? to ko da si rekla, onaj lik je premija ali ne znam šta da radim pošto sam ja lezbejka.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Wilhelmina

Ja priznajem da jesam seksualna. Stavise, i kada nisam seksu pridavala veliki znacaj, instinktivno sam se udaljavala od ljudi sa kojima nisam uspevala da pronadjem i odgovarajucu seksualnu hemiju. Nemam strah od samoce, ali imam strah od nezadovoljstva svojim zivotom i trulih kompromisa.
Jos uvek nisam razmisljala o 'dobrim prilikama' za sebe, niti sta bi to uopste trebalo da znaci... Ne patim od prihvatanja mojih izbora od strane carsije, a osoba sa kojom bih ja trebalada budem srecna u svakom slucaju zna kako i da me seksualno zadovolji. Ako ne zna - nije dobra prilika.
Hm, sad ja ne bih priznala nikakvu 'pogresnost' u bilo kom medjuljudskom odnosu, ali recimo da se ja prepustam toj privlacnosti. Ako mi osoba nije kompatiblna, vremenom i ta privlacnost nestane.
Lep post. :)
Korisnikov avatar
By Oziris

Da pokušam da pojasnim neke svoje nedoumice. Šta se dešava kada naiđemo na osobu koja je dobra prilika za nas gledavši racionalno, koja je objektivno premija, ali subjektivno nam je odbojna, naročito seksualno, a i emocionalno i duhovno.
A jbg sad, sta to znaci dobra prilika, a odbojna mi je seksualno, emocionalno i duhovno? Meni je dobra prilika upravo bas to, potencijalno i prepoznavajuce seksualno, emocionalno i duhovno poklapanje... Sta vise, mislim da upravo racionalno i posmatranjem i upoznavanjem osobe dodjem do zakljucka da je u pitanju dobra prilika...

Da li je seks onda faktor nestabilnosti ili trivijalnost?!
Ne znam kako kod drugih, ali meni je poklapanje sa partnerkom na tom polju izuzetno bitno! Strasno mi je bitno da me partnerka "radi, budi, provocira, dize". Cak to ide do te mere da sva ona "ostala" privlacnost koja je postojala pada u vodu ako seksualno nismo kompatibilne! Onda se, ako postoji ona emocionalna i duhovna privlacnost, poradi na prijateljstvu, a ako ne, jbg - mora da postoji i ona kategorija zvana "pokusaji". :)

Sa druge strane, kako postupiti u obrnutim situacijama, kada se prilepimo za pogrešnu osobu koja nam je veoma privlačna?
Iscrpim ono seksualno sto postoji medju nama dok postoji, i onda krenem dalje. :)
Korisnikov avatar
By EYA
ljubav je ljubav, a sex je sex. najlepse je kad se spoje, ali mogu da funkcionisu i potpuno odvojeno u mom svetu.
zapravo, sve se moze kad se hoce :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Ne mogu biti sa osobom koja me ich ne privlaci. Ali ima par stvari koje su mi bitnije mozda nego sam kvalitet sexa, ali i tu je kompromis moguc samo do neke granice.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mnogima seksualni problem nadmasi osecanja...Ovde prvenstveno mislim na submisivne/dominantne, pasivne/aktivne osobe...kompatibilnost je mnogima najbitnija. Zajebano je to, mozda se zato i ne bavim time
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!