- 16 Nov 2010, 22:56
Moj Ex, bisex, 19 godina, ima veliki problem (sa kojim se ja nisam suocio jer sam gay:-). Naime, sada ima pravu devojku (zenku, curicu, devojcicu) vec 10 meseci. Ona je virgo intacta i zato se tako dugo nisu upustali u sex. odnose. Problem je nastao kada je trebao da je deflorise. Kao i svaki zavodnik (citaj dokazuje se da je str8) vece uoci "obreda" se "olaksao" manualno kako bi odnos sa curicom sto duze trajao (a on ostao u dugom pamcenju doticne). Kada je trabalo da dodje do erekcije i sex. cina- nista. Nije mogao da mu se podigne(?!). Izgovor je brzo nasao, ali to nije resilo problem, jer su zakazali novi "obred" uskoro. Nikad ranije nije imao probleme sa devojkama, ali priznaje da vise uziva sa muskarcima (tacnije ja sam mu prvi i jedini bio)
Inace, primetio je da je u zadnje vreme postao frigidan, uz izostanak erekcije prilikom ljubljenja, prema njoj. Kaze da je uzrok, mozda, u tome sto se vec "ohladio" od nje zato sto nije ocekivao sex mesecima (kao, devojka je konzervativna).
Da li su uzroci preterana napaljenost ili nesto mnogo ozbiljnije?!
Inace, primetio je da je u zadnje vreme postao frigidan, uz izostanak erekcije prilikom ljubljenja, prema njoj. Kaze da je uzrok, mozda, u tome sto se vec "ohladio" od nje zato sto nije ocekivao sex mesecima (kao, devojka je konzervativna).
Da li su uzroci preterana napaljenost ili nesto mnogo ozbiljnije?!