Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Драгољуб Замуровић рођен је 1947. године. После дипломирања на Архитектонском факултету у Београду, био је 1977/79. на постдипломским студијама фотографије на Факултету примењених уметности.

Године 1980. примљен је у Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије, а 1997. године добија звање Истакнутог уметника и тако се сврстава међу неколико најзначајнијих уметника српске фотографије данас. Добитник је многих домаћих и међународних награда међу којима је и Велика награда Србије коју су му 2004. године доделили Министарство за културу и УЛУПУДС.

Од 1988. године започиње сарадњу са француском агенцијом Gamma. Међу многим часописима који објављују његове фотографије су и Time, Geo, Epoca, Newsweek, Europeo, Stern, Paris/Match, Figaro Magazin,National Geographic ... Легендарни амерички магазин Life два пута је његове снимке сврставао у рубрику “Big Pictures”, а у јулу 1991. године једна фотографија овог аутора објављена је и на насловној страни тог часописа.

Књиге Драгољуба Замуровића, поред наше земље, објављене су у Америци, Енглеској, Русији, Немачкој, Италији, Јапану, Казахстану и неколико других држава.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sheytan
Njegove fotografije su divne.

Na Kalemegdanu je bilo par puta izložba njegovih radova, tematski - mislim da je o Dunavu bila poslednja.

Pravi majstor fotografije.
Korisnikov avatar
By nsc
pre dosta godina uradio mi je seriju od 10 portreta, skoro da se zaljubim u sebe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!