Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Srpski narodni pokret "1389" i udruženje "Naši" potpisali su danas sporazum o ujedinjenju te dve organizacije, koje će ubuduće nastupati pod zajedničkim imenom SNP "Naši 1389".
Cilj tog spajanja je ujedinjenje "svih rodoljubivih organizacija", kao alternative vlasti u Srbiji i ulasku Srbije u EU i NATO, rekli su predstavnici te dve organizacije, na konferenciji za novinare u Pres centru Udruženja novinara Srbije. Kao programski ciljevi ujedinjenog pokreta navedeni su oslobođenje i ujedinjenje svih srpskih zemalja u jednu državu, saradnja s Rusijom i suprostavljanje vrednostima Evropske unije, NATO-a i MMF-a, socijalna pravda...
Predlog za zabranu
Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je pre godinu dana Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada udruženja građana pokreta "1389" i "Otačastveni pokret Obraz", zbog delovanja koje je usmereno na nasilno rušenje ustavnog poretka, kršenje ljudskih i manjinskih prava i izazivanje rasne, nacionalne ili verske mržnje.

LINK

A cilj tog spajanja moze biti i zbog predstojece parade.Pod sloganom "Zajedno smo jaci"
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne verujem da je razlog parada... svakako dele taj anti-gej stav... pre bih rekla da je zbog te zabrane.... mislim, logicno - mozes ti zabraniti organizaciju, ali ce se ti ljudi samo okupiti negde drugde, pod nekim drugim imenom, i nastaviti po svome...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ili sto neko rece u komentaru :"Odlicno.Dve muve jednim udarcem,kad ih zabrane."
Ajde jos malo da se radujemo.Posto su stigli i da se ujedine,a ni prvu nisu zabranili.

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Iako smatram da je MMF i NATO nešto čega se treba kloniti. Jer je prva veoma profitna organizacija koju propali i korumpirani režimi koriste da bi opstali malo duže na vlasti, a čije će dugove vraćati deca tih breedera (Naši13??).
Ako izbije rat najoblje je biti neutralan poput Švajcarske, a ne ponovo prednjačiti u broju poginulih kao što su to Srbi uspeli da učine u oba svetska rata.
Saradnja s Rusijom je glupost, previše su daleko da bi nam bili bar malo od koristi koliko smo mi njima bili kroz istoriju.
Vrednosti EU su napredne ali s moje tačke gledišta previše varvarske...trebalo bi dozvoliti kloniranje, te iskopati ljude s ovih prostora poput Tita, Desanke Maksimović, Čkalje i klonirati ih.
Što se velike srbije tiče to je trip. Ako su oni tako željni smrti...neka im se plate karte u jednom pravcu za Somaliju ili Afganistan. Pa ako prežive dve godine tamo, i ako dalje insistiraju na proširenju Srbije neka ih...
Mada sumnjam da iko ko ima malo ljudskosti u sebi može tražiti krv posle bola, mentalnog a i fizičkog koje rat donosi.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja stojim iza toga da je 1389 u stvari nasha parola, i grafit koji mi treba da pisemo,
a zasto...

zato sto su tada svi frajeri otisli u boj na Kosovo.. a u selima su ostale samo zene..

... a zene ko zene, mora' se ispomazu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Andjelika

Ja stojim iza toga da je 1389 u stvari nasha parola, i grafit koji mi treba da pisemo,
a zasto...

zato sto su tada svi frajeri otisli u boj na Kosovo.. a u selima su ostale samo zene..

:up:

Eto to je np. jedan ugao gledanja na stvari koje ovim zatucanim desnicarima nikad ne bi pale na pamet.

Ujedinjuju se jer ih ima sve manje.
Njihove su ideje prevazidjene i sada prave nove poteze kako ne bi propali, a propasce jer su se ujedinili. Hajde da vidimo ko ce biti njihov glavni predstavnik, a ko drugi po vaznosti?
Korisnikov avatar
By KiWi
O konačno ...

Sada ćemo ih imati na gomili kada se steknu uslovi da ih pohapse.

Čudi me samo ovo oko sporazuma i potpisivanja ... Zar se to ne radi u njihovoj kasti prolivanjem krvi i bratimljenjem vena-na-venu ?? Zbunjen sam.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by KiWi

Čudi me samo ovo oko sporazuma i potpisivanja ... Zar se to ne radi u njihovoj kasti prolivanjem krvi i bratimljenjem vena-na-venu ?? Zbunjen sam.
:roflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by antibiotic
Originally posted by Andjelika

a zasto...
:up:

Eto to je np. jedan ugao gledanja na stvari koje ovim zatucanim desnicarima nikad ne bi pale na pamet.

Ujedinjuju se jer ih ima sve manje.
Njihove su ideje prevazidjene i sada prave nove poteze kako ne bi propali, a propasce jer su se ujedinili. Hajde da vidimo ko ce biti njihov glavni predstavnik, a ko drugi po vaznosti?
:tumble:
Korisnikov avatar
By Vel boy
rajtam Kiwija, antibiotic-a. tungija, samo - KAD CE VEC JEDNOM Srbija da ih zabrani i pohapsi? bar sad bi lako trebalo da bude, eto, moze se i djuture jednim klepom ubiti bar ove dve muve, ali gde su muda vlasti Srbije da to konachno i uradi?
Korisnikov avatar
By Blady
Skupljaju se, ne bi li bili jaci... ui onako su isti kurac....
By faxsimil
Gledam ovu konferenciju za novinare i to u prostorijama režimskog udruženja novinara Srbije. U čudu sam. Patriote se ujedinile, potpisale sporazum, izljubiše se, sada su valjda postale jače! Mislio sam da će u prvom redu, ipak biti neko od vladika, da ovaj sveti patriotski čin ujedinjenja, na jučerašnji dan ljeta gospodnjeg, blagoslovi, pošto su sve "patriotske" radnje do sada, od kada je svijeta i vijeka, morale biti blagoslovljene od strane crkve. Ono je takva glupost da sam se smejao. Ona dvojica kao Velja i Voja! UŽAS!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Morgan Le Faye

Iako smatram da je MMF i NATO nešto čega se treba kloniti. Jer je prva veoma profitna organizacija koju propali i korumpirani režimi koriste da bi opstali malo duže na vlasti, a čije će dugove vraćati deca tih breedera (Naši13??).
Ako izbije rat najoblje je biti neutralan poput Švajcarske, a ne ponovo prednjačiti u broju poginulih kao što su to Srbi uspeli da učine u oba svetska rata.
Saradnja s Rusijom je glupost, previše su daleko da bi nam bili bar malo od koristi koliko smo mi njima bili kroz istoriju.
Vrednosti EU su napredne ali s moje tačke gledišta previše varvarske...trebalo bi dozvoliti kloniranje, te iskopati ljude s ovih prostora poput Tita, Desanke Maksimović, Čkalje i klonirati ih.
Što se velike srbije tiče to je trip. Ako su oni tako željni smrti...neka im se plate karte u jednom pravcu za Somaliju ili Afganistan. Pa ako prežive dve godine tamo, i ako dalje insistiraju na proširenju Srbije neka ih...
Mada sumnjam da iko ko ima malo ljudskosti u sebi može tražiti krv posle bola, mentalnog a i fizičkog koje rat donosi.
:hail2: :up:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mi treba da napravimo prajd pod sloganom "nasi 2010."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!