Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Riječ je o mom stomatologu,
Naime, odavno sarađujemo i sve je ok, a uslugom sam prezadovoljan. Međutim! Danas kada sam išao na popravku gornje desne šestice dok mi je radio zub, stalno mi se kao slučajno unosio u facu što sam nekako tolerisao. Vrhunac je bio kada mi se pri kraju zahvata rukom naslonio na stomak i to pravo naslonio!!! Tada mi je sve bilo jasno - jedva sam čekao da završi sa popravkom, nabrzinu sam platio i izletio napolje!
Šta mogu kada sam tradicionalno i konzervativno vaspitavan u strogom balkanskom duhu - pravo nevinašce!
Ako opet pokuša nešto slično, tužiću ga! Prvo Unicef-u, a ako treba i na sudu! :peder:
Korisnikov avatar
By Burak
I samo da napomenem da ovu temu ne otvaram radi sebe nego zbog drugih žrtava napaljenih stomatologa i drugih medicinskih radnika.
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ti poradi na svom str8look pa te valjda pederi nece vise startovati :wundy:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakav si ti peder onda:puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pre tužbi i anatema, probaj uljudno lekaru da daš do znanja da ti, tokom zahvata, izuzetno smeta njegovo naslanjanje na tvoj stomak, pre svega zato što si napet zbog toga što neprestano moraš da držiš usta otvorena dok ti u čeljusti burgija bušilica i zamoli ga da sebi nađe drugog oslonca.
Ako ga ovaj tvoj gospodski pristup nesporazumu kojim slučajem dodatno raspali i seksualno nadraži, pošalji ga u pizdu materinu i promeni stomatologa.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Osećam i razumem tvoj bol.
Vidiš postoji nešto u meni (a sudeći po ovoj temi i drugim ljudima) što tera sve doktore i tehničare da mi pokazuju kuračeve a i pičke. Što se mene tiče neka slobodno nastave da mi mlataraju ispred nosa i dalje ću se praviti kao da se ništa čudno nedešava...smatram da je tako najbolje.

Ali ima i onih posrnulih osoba koje bi nasrnule na kuračeve brzinom munje...bez reči. Može da bude kurac zahvaćen čirevima i u poslednjom stadijumu nekroze oni bi ga celivali kao ikonu...ali ako ih to čini srećnim nemam ništa protiv toga.

Hoću da kažem da si veoma plemenit jer nisi skinuo gaće i natrćio se...jer omladina ovih dana naskače i na ukočene mrtve životinjice pored puta...samo da je tvrdo.
By Ulix
Originally posted by unic0rn

Drago mi je da je još neko konsterniran činjenicom da Burak nije nefem, str8looking i diskretan, te da ga svaka doktorska šuša može lako prepoznati kao muželožnika. Samo, uni, nemoj sve da okrećeš na šalu, shvati bol ovog tradicionalno vaspitanog nevinašceta! :drama: :lepeza:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Procitala sam kuvar me zlostavlja, pa sam dosla da vidim ima li detaljnih opisa...
Korisnikov avatar
By castor
mukice :potapsava:
Osh preziveti?
Nemoj da ti to ostavi traume...:teletabisi:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Wilhelmina

Procitala sam kuvar me zlostavlja, pa sam dosla da vidim ima li detaljnih opisa...
hahaha
me to
mislio da je rec o nekoj super klopi
koju ne mozes prestati da jedes :njami:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Oćem ja da me spopadaju i pipaju napaljeni medicinari :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
A jel liči taj zubar na nešto? :P
By dukkehjem
hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahaha

toliko.
Korisnikov avatar
By 2kune
smanji stomak... jadan čovjek ga jednostavno ne može izbjeći ma koliko se trudio biti profesionalan... :icequeen:
By dukkehjem
ej, bre, i ko ti je taj na avataaaruuu?????? pitao sam te vec sto puta i nikad da mi dogovoris....XD
By ~ Le Saint X ~
Hahaha
i ja procitah kuvar me zlostavlja

pa dodjoh da procitam
kkavim dodatnim kuhinjskim rekvizitima
da upotpunim svoj seksualni zivot

varjace oklagije...
:balerina:
By dukkehjem
a propos kuvara, i ja sam tako procitao, ima nas gomila...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A vid pise kurvar :lol: Ja se jos cudim kakve veze ima zubar sa kuvanjem :retard:
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda je to neophodno, kad se popravlja gronja, desna sestica. :neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pitanja monahinje Suncanije:

Da li ti se digao prilikom unosenja u facu?
Da li si izdrkao kod kuce na tu situaciju?
Da li ti se dopao kurvar?
Da li ti je krivo sto ti nisi kurvar - citaj oslobodjen od predrasuda i autohomofobije?
Da li si vise ljut na njega ili na sebe?
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni nije jasno.
On je njemu stavio ruku na stomak, i ovome je sve bilo jasno.
A šta, moliću?
Šta znači kad ti zubar stavi ruku na stomak?

I dok ne dobijem odgovor, ovo je savet zlata vredan Burače.
Originally posted by unic0rn
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By IriS
ovo sse sve da lako objasniti jednom narodnom:

što je babi milo, to joj se i snilo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa istina je, Iris, burakBL je frajer in pol. Njega i cistaci ulice uvek metlama malo drmnu po guzi. Sta ces kad covek ima neodoljivu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!