Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
O Shakirinoj ženstvenosti, sexipilu te savršenim pokretima i koreografiji nema potrebe govoriti jer sam video sve govori. Stvarno je zvijerka!
Takođe cijenjenoj i brojnoj lezbačanskoj forumskoj javnosti ne preporučujem da gledaju video jer bi mogle oči da im ispadnu ili ne daj bože neki infarkt od uzbuđenja da drmne? Pu pu pu pu pu pu pu daleko bilo!
Korisnikov avatar
By Galadriel
odgledala sam video

mislim da sad treba da promenim pol

:leviathan:

usput ima prelepu boju glasa
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:drool:

volim Shakiru, jako interesantan glas, a i super izgleda naravno... video je sjajan
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by burak-BL

O Shakirinoj ženstvenosti, sexipilu te savršenim pokretima i koreografiji nema potrebe govoriti jer sam video sve govori. Stvarno je zvijerka!
Takođe cijenjenoj i brojnoj lezbačanskoj forumskoj javnosti ne preporučujem da gledaju video jer bi mogle oči da im ispadnu ili ne daj bože neki infarkt od uzbuđenja da drmne? Pu pu pu pu pu pu pu daleko bilo!
Neeeeeee, lezbace se ne pale na ovakve devojke, vidis da nema odusevljenih.. Smaracice.. :lol: A i kome ovo nije hot, stvarno je :lood:
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno je fantastična...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Potpuno fantastichna. :love:

Ali, momenat kada uradi shpagu i pregaci nogu preko onog zvuchnika, ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. :awesome: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je ovo jako erotično...žena u kuhinji, žena u mašinskom ulju...ko to ne voli...

''

A sada nešto sasvim drugačije...

''
Korisnikov avatar
By Mars
Vidiš da i ovaj poludeo...bačio se na nju pa ni ručak nije mogla da zavši.
Morali kineze da naruče...

:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Slika
Ovde mi je preslatka, kao dete neko.. :love:

Slika

Slika
Ovo mi je jedna od najlepsih njenih slika, oci su joj preleeeeeeepeeeee.. :love:

Slika

Evo sa ravnom kosicom, mada su meni njene kovrdzice ipak savrsene.. :)

Slika
:wow:
Korisnikov avatar
By Mars
Na poslednoj mi liči na Beyonce, na pretposlednjoj na JLo.

Al nije to ništa - na prvoj mi liči na Milijanu Baletić.

Odeš sa Balkana al Balkan ne ode iz tebe...

[offtopic]Jel ono treba da bude dekolte ili da guglam šta reč znači?Ili ćeš ti da mi kažeš...[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ajde, zena nema velike sise, ali je hot hot hot.. :)

Evo ja imam i sise i kovrdze, samo da naucim shpagu da pravim i bicu kao onaj gore u crvenom.. :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
prekrasna je stvarno :love: najvise mi se svidja ona prva slika (velika je pa necu da citiram), ne bi mi smetalo da se budim pored takve zene i da me ujutru pozdravi takvim osmehom --bas sam pateticna, ali tako me se dojmila ta prva fotka

i ostale slike su :wow:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Prva fotka je prelepa, bas je kao dete.. :love: I mnogo je bratori lepa.. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
meni je ona uvek bila seksi,pogotovo u spotu za pesmu Tortura,kad djuska u onom kao blatu,kao da djuska za 10 dolara. Predobra je. Kod nje me ne pali njena lepota koliko njeno djuskanje ti pokreti...uf.
By superfly
Originally posted by maka

meni je ona uvek bila seksi,pogotovo u spotu za pesmu Tortura,kad djuska u onom kao blatu,kao da djuska za 10 dolara. Predobra je. Kod nje me ne pali njena lepota koliko njeno djuskanje ti pokreti...uf.
možda te pali i njenih 156cm visine? :sweet:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by superfly

vala sad sam se smorila :smeh: sad ne moz vise da me napali i da oce haha. missim,mogu u dzep da je stavim,pa nek djuska :dance:
Korisnikov avatar
By KiWi
ne da je bajato nego ej arhivski snimak :D
Korisnikov avatar
By maka
jes vala Kiwi,ja pokazala zeni sva euforicna,ona naravno to gledala pre 100 god.

:zev2:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Volim Shakiru :love:
Uvek sam se pitala kako radi to stomakom :nerd:
Svidja mi se i ova nova pesma :klap:
Originally posted by Mars

A sada nešto sasvim drugačije...

''
:smeh: :smeh: :smeh:
Ovo je super!Skoro da ju je skroz "skinula" :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by superfly

Pa kakve veze ima visina sa time koliko je seksipilna?
Čist primjer da to nema veze je mlađana Sandra Afrika! Visoka je negdje oko 160, a mnogi je sanjaju i nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Nema tog str8 muškarca na Balkanu koji ne bi volio da je posjeduje. Sandra je sex bomba u punom smislu te riječi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!