Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tintily
da li ove dve reci moraju znaci ono sto su znacile kad god sam ih ja izgovorila

trebam vremena...=znam da ce te boleti pa cu te ostaviti u fazama

vase misljenje?
Korisnikov avatar
By Winter
ne, ne mora da znači da si dobila nogu...već može i značiti upravo to da dotična treba vremena.....pašeš joj i sve to tako redom, ali ne želi da žuri :icequeen:
Korisnikov avatar
By Delete
Kod mene bas nema prodju izjava "treba mi vremena" jer uvek hocu sve i hocu odmah. Cak i ako to znaci da treba da se izmasakriramo u trenutku jer ne zelim da nam se odnos rasteze vecnost.
By Kragi
Slazem se sa vwinter ali mene zanima u kojoj ste fazi? Da li ste vec u vezi ili se tek muvate? I koliko dugo se poznajete?
Ovo bi bilo opravdano da se tek muvate, mozda je samo oprezna i zeli da upozna dobro osobu pre bilo kog "emotivnog" vezivanja
Korisnikov avatar
By Winter
nema veze sa fazom.....čak mi je i logično da iako se znate mesecima ili godinama, ona neve da zuri, nema potrebe da pošto poto srlja u vezu :sw:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Winter

nema veze sa fazom.....čak mi je i logično da iako se znate mesecima ili godinama, ona neve da zuri, nema potrebe da pošto poto srlja u vezu :sw:
Mozda smo samo razlicito percipirale temu, ali mislim da je ona ovde pisala o ostavljanju, a ne ulasku u vezu.
By Kragi
Mislio sam da mozda vec nisu u vezi pa joj treba vremena za nesto drugo (imale su problem neki i tome sl.) ... Pomenula je ostavljanje a ono je neizvodljivo osim ako nisu u nekom definisanom odnosu :) Ja se bar ne bih osecao ostavljeno u suprotnom ... :neznam:
Korisnikov avatar
By Winter
ja koliko shvatam taj neko je nju ostavio sa recima trebam vremena, vremena za sta.....a osoba koja je otvorila temu je piskarala na jos nekim temama...pa sam si dala na slobodu doneti zakljucak :uplasen:
By Orion
Najbolje je da iskreno popričate o tome.
Pitaj je otvoreno da li joj treba više vremena jer želi da se stvari odvijaju sporije i trenutno je u nekoj fazi kad joj fali prostora ili je to samo lep način da suptilno kaže da nije zainteresovana tj. ne želi da nastavi to što imate.

Ništa ne gubiš tim razgovorom a posle ćeš znati na čemu si.
By Kragi
Originally posted by Winter

ja koliko shvatam taj neko je nju ostavio sa recima trebam vremena, vremena za sta.....a osoba koja je otvorila temu je piskarala na jos nekim temama...pa sam si dala na slobodu doneti zakljucak :uplasen:
Aha, ja sam skontao da je odnos u nekoj fazi uspostavljanja ...
Originally posted by armor.for.sleep

Ništa ne gubiš tim razgovorom a posle ćeš znati na čemu si.

Bolje je kad boli istina, nego kad utehu pruza laz :right:

Upravo, ali mi nije jasno kako neko sa kim si u vezi ne moze otvoreno da ti kaze da mu nije stalo do iste vise :)
Ako se radi o nekom problemu koji osoba ima, mislim da je vredno truda boriti se jer bez toga ni jedna veza nece opstati. Razumevanje je neophodno ... Samo gledaj da to "vreme" bude u granicama zdravog razuma, ipak i tebe treba razumeti :)
Korisnikov avatar
By Tungi
"Trebam vremena",racuna da ces se dok ona iznadje vremena,o'laditi od nje:lopta:
Korisnikov avatar
By Winter
ne mora da znaci, vec curi stvarno treba vremena
Korisnikov avatar
By tintily
Winter kad citam sta si napisala kao da nju slusam :)

U vezi smo 11 meseci (bilo juce), ona je imala jako tezak period u poslednjih par meseci i kontam ja da je trenutno sva zbunjena i u soku , ali ....buni me to sto me istovremeno trazi blizu sebe i gura od sebe, ovo prvo jer me voli , jer joj pasem a ovo drugo jer smo u nekim dr stvarima jakooo razlicite .

Ja vas pratim u trcanju od kuhinje do racuunara, zavrsavam kolacice pa cu doci da vim sta ste mi jos nakucali
Korisnikov avatar
By castor
cicoooooooooooooo

koje kolacice pravis?
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da ti niko od nas ne moze dati pravi savet. Negde duboko u tebi je zamaskiran pravi odgovor sta je ispravno uciniti. Nekad treba posegnuti za radikalnijim metodama, postaviti se prijateljski i sa razumevanjem, zanemariti svoje ja i pred sebe postaviti ciljeve vas. Vas u dugorocnom smislu. Postoje situacije u kojim treba preseci na mesec, dva, godinu...odredjeno vreme, dok se sve stisa, dati vremenu da odradi svoj posao (a kao da ima drugi osim da neumitno tece) i nastaviti dalje. A nekad je vredno stegnuti zube i istrajati.

Razmisli i odluci sama za koju zrtvu si spremna, jer koju god odluku da doneses, to cve biti velika zrtva. Zelim ti srecu u pronalazenju pravog puta i da ishod bude idilicna zajednica vas 2, nebitno da li danas, sutra ili posle nekog vremena.

I da...koje kolace pravis? :D
Korisnikov avatar
By tintily
:) hvala , divni ste svi ... Idilicno nikad nece biti ;) , obema nam vise prija kada lete tanjiri , a mozda se i to moz nazvati nekom vrstom idile ...

Trebalo je to da budu razni neki kolaci , ali posto sam pre toga pekla tonu kiflica i zamesala 15 salata ( babi i dedi sutra slava, tj danas ne znam ni koji je dan ) ja sam sve to pretvorila u razni vrste bombica, tako da su sada u ponudi bombice sa kokosom, kokosom i cokoladom, orasima i cokoladom, keksom i orasima, pa sve to sa raznim vrstama suvog , svezeg ili pijanog voca preliveno cokoladom sa razlicitim aromama .
Lecim stres praveci kolace ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Zbog ovog:
Originally posted by tintily[/qurl]

obema nam vise prija kada lete tanjiri , a mozda se i to moz nazvati nekom vrstom idile ...
A i ovoga:
Originally posted by tintily[/qurl]
Zelim da te upoznam! :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by tintily

:) hvala , divni ste svi ... Idilicno nikad nece biti ;) , obema nam vise prija kada lete tanjiri , a mozda se i to moz nazvati nekom vrstom idile ...

Trebalo je to da budu razni neki kolaci , ali posto sam pre toga pekla tonu kiflica i zamesala 15 salata ( babi i dedi sutra slava, tj danas ne znam ni koji je dan ) ja sam sve to pretvorila u razni vrste bombica, tako da su sada u ponudi bombice sa kokosom, kokosom i cokoladom, orasima i cokoladom, keksom i orasima, pa sve to sa raznim vrstama suvog , svezeg ili pijanog voca preliveno cokoladom sa razlicitim aromama .
Dobro je da nisu stolice:osama:
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam ja zivaca za neodlucnost. fuck that. ili znas sta hoces ili me ne smaraj.
Korisnikov avatar
By tintily
Smuckace se neki kolacici i kafa i za tebe Detele i za tebe Winter( nisi mi baka , zabrinula bih se da jesi )
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Tintily,
mene je ganuo vise jedan tvoj drugi skorasnji post - kad si cekala vise sati sa svojom devojkom da bi se ona oprostila od Patrijarha Pavla. I iz toga se vidi koliko ti tu devojku volis, a sad ovo... Svakako mislim da mozes da pokazes razumevanje za njene situacije i probleme, ti to vec i cinis... ali bi to trebalo valjda da bude i u obrnutom smeru, i ti imas neke probleme i tebi je mozda potrebno da ona negde sa tobom ceka vise sati i tome slicno...
Korisnikov avatar
By Galadriel
to "treba mi vremena" znachi ti na hold jer taj/ta o kome govorish ima drugu liniju :mobilni:

edit: sorry greska, nisam bila ishcitala celu temu, mislila sam da tek pochinjete
Korisnikov avatar
By mirth
Ne znam, ja kod god sam to nekom rekla - upravo sam to i mislila. Ne vezuju se & uvezuju svi ljudi istim tempom i dinamikom.

Posebno ako ima i druge stvari na umu u poslednje vreme. Stani joj iza ledja i cuti. Ako nije bas nesto jako nezrela i shuntava, umece to da ceni. U svakom slucaju, tako ces najlakse 'skratiti' vreme cekanja, sta god da bude ishod.
Korisnikov avatar
By Galadriel
mislim da veza ima mnogo bolje sanse kad se uvezuju istim ili slicnim tempom i dinamikom
Korisnikov avatar
By scout_finch
ako krenem od sebe, ako bih rekla da mi treba vremena ili prostora, to bi znacilo upravo to.
nisam sigurna kako bih reagovala da cujem te reci, verovatno mi ne bi bilo svejedno.
ako dovoljno poznajes osobu koja je to rekla, i ako si svesna situacije u kojoj se nalazite, trebalo bi da mozes da ocenis sta misli kad to kaze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!