Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ako vi imate neki svoj recept,ostavite ga ovde... :)

Sastojci za klopu za 4 osobe:
-cetiri veca pileca filea
-jedno pakovanje zamrznutog brokolija
-jedna slatka pavlaka za slana jela 500g
-so
-biber
-provansalska mesavina ili neki drugi aromaticni zacini

Iseckati piletinu na sitne kockice i u tiganju je prziti na ulju i luku.U serpi za to vreme na tihoj vatri proprziti samo na ulju brokoli koji je vec tako zamrznut do pola obradjen.
Kada piletina bude gotova,dodati u tiganj brokoli i preliti slatkom pavlakom.Dodati so,biber i ostale zacine i sve to mesati na tihoj vatri jos 5 minuta.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ja zbuckala,pa da podelim sa vama... Ti to zoves na rucak? :giggle:

Zanimljivo, ovo treba probati. Taman razmisljao moram u kupovinu, sta da spremam za rucak. :kuvar:
Korisnikov avatar
By SabotagE
LOS,mogu ja da ti napravim,da se dogovorimo da dodjem kod tebe i da ti spremim to... :D
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by SabotagE
LOS,mogu ja da ti napravim,da se dogovorimo da dodjem kod tebe i da ti spremim to... :D
Moze. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni bilo super ono sto si pravila kod tebe..
By ...Sitnicava...
Fino zvuči recept, koka je dobra uz sve.
...
Ja neću da tipkam recepte, samo ću se pohvaliti da umem da pravim super šnenokle. :pervert:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislis? hajd ako ti kazes...ali ipak ovde ima brdo pavlake...tamo je uglavnom bilo dinstano povrce, zar ne?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by SabotagE

-jedna slatka pavlaka za slana jela 500g
:smeh:
sorry, ali morao sam. Naime, ne postoji slatko vrhnje za slana jela, postoji ili slatko vrhnje ili vrhnje za kuhanje, jedino što moš slatko vrhnje uistinu koristit i za kuhanje (ako nije tvornički zašećereno) dok vrhnje za kuhanje moš koristit jedino za kuhanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Moja vodilja - sto manje mesanja u hrani. Ne volim zbudzena jela. Kad me neko pita - sta jedes?, ja mu kazem: pa voce, povrce i sl. U poslednje vreme i salate pravim tako sto samo izrezem povrce, bez dodatka ulja i sl. zezancija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!