Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li je neko imao iskustva sa dubokim pilingom??

Моја drugarica planira da se podvrgne tom ludilu, i kako joj ta kozmetičarka priča, taj duboki hemijski piling potpuno uklanja ožiljke, drastično ublažava bore i (što je za nju najbitnije) potpuno uklanja strije sa stomaka.

Ona inače ima par strija na stomaku još od početka studiranja kada je štrebala kao manijak i nagojila se ... I sada na sve načine pokušava da ih se reši (kremicama, gelovima, mastima, čak i nekim biljnim tinkturama ??)

Dakle, znali neko šta je zapravo duboki piling i koliko je to iskusno i bezbedno?
By Kragi
Koliko ja znam sve je to zapravo tzv. hemijski piling koji se radi odredjenim kiselinama koje u zavisnosti od dubine prodiranja dele hemijski piling na povrsinski, srednji i duboki ......
Mislim da se radi fenolim (duboki) a fenol nije ni malo naivan :D
(sama cinjenica da je kozi posle pilinga potrebna regeneracija ti valjda dovoljno govori)
No ne sumnjam da dermatolozi znaju sta rade, pa uz savete i konsultacije neka proba, ako bas ima neresiv problem :)
Uvek je bolje spreciti nego leciti :D
P.S.
Nisam strucan :D
By alexandermagic
Nije li bolje to raditi u zimskim mjesecima, a ne sada? Zbog povećane osjetljivosti tretirane kože na Sunce? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KgCS3
Koliko ja znam sve je to zapravo tzv. hemijski piling koji se radi odredjenim kiselinama koje u zavisnosti od dubine prodiranja dele hemijski piling na povrsinski, srednji i duboki ......
Mislim da se radi fenolim (duboki) a fenol nije ni malo naivan :D
(sama cinjenica da je kozi posle pilinga potrebna regeneracija ti valjda dovoljno govori)
No ne sumnjam da dermatolozi znaju sta rade, pa uz savete i konsultacije neka proba, ako bas ima neresiv problem :)
Uvek je bolje spreciti nego leciti :D
P.S.
Nisam strucan :D
Da, našao sam na netu nešto o tome ... Koža posle dubokog pilinga uopšte ne sme da bude izložena suncu (što je gotovo nemoguće tokom leta)
Originally posted by alexandermagic
Nije li bolje to raditi u zimskim mjesecima, a ne sada? Zbog povećane osjetljivosti tretirane kože na Sunce? :nesiguran:
Da. Pokušaću da je odgovorim od te ideje, bar do jeseni ...

Inače, našao sam rezultat tog dubokog pilinga nekih 10% zavisi od toga kako ti ga urade, a 90% od tretiranja i brige o koži dok se potpuno ne regeneriše! Dakle, potpuna pažnja i ne izlaganje suncu ....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
i okaci fotke :arapin:
pa sad ... ne znam da li će mi dozvoliti da je fotkam pre i posle ...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja nemam iskustva sa hemijskim pilinzima, ali sam radio tretman voćnim kiselinam (3 vezana) i tačno je, rade se samo zimi, zbog mogućnosti stvaranja fleka na licu usled izlaganja jakoj sunčevoj svetlosti, ali i vrućini.
Meni su rezultati ispali odlično, mada ja nešto i nemam problematično lice, ali ne znam kakva je njena situacija. Možda da ipak proba nešto manje invazivno (ako nema baš baš problematično lice), i naravno, da čeka da temperatura padne ispod 15 stepeni :D
By Kragi
Devojka hoce da skida strije, koje svakako nisu na licu, samim tim verovatno moze da uradi to i sad ako zeli jer je seo koze na kojem se nalaze pomenute lako sakriti od sunca :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by KiWi
A zasto ne bi ?
:brada:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bakalar
Originally posted by KiWi
A zasto ne bi ?
:brada:
Ne kažem da ne bi :) kažem da ne znam, nisam je pitao :)

Evo, pitaću još danas :D
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Protivnica sam tih ekstremnih, dubinskih pilinga.
Smatram da svaka devojka sa relativno normalnom kožom lica posle tridesete godine života treba dva do tri puta godišnje da ide na redovan kozmetički tretman, da se dubinski iščisti i da joj se stavi odgovarajuća maska na lice i to je dovoljno za jednu optimalnu negu.
Naravno, ko ima ekstra problematičnu kožu, čireve i tako to, to je već drugi padež i o tome ne bih diskutovala, jer to već spada u domen medecine, za koju nisam kompetentna.
Govorim o licima sa normalnim tenom.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!