Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By jukie
Ako misliš na Cyanobacteria, u sumporovitim, vrućim i slanim izvorima i jezerima. Neke vrste flaminga ih stalno jedu i od toga dobijaju crvenu boju perja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Konkretko mislim na Aphanizomenon flos-aquae (iz porodice Spirulina koje promoviše Boženka, ali nisu iste)
Korisnikov avatar
By Sing
Neznam gde mozes da nabavis u Srbiji, ali ja spirulinu tamanim svakodnevno. Veoma zdrava stvar, dosta skupa uglavnom svuda ali vredi. Posto dolazi u prahu, mozes i u 'kolace' da je stavis - mislim na one zdrave, nepecene 'kolace' koji su u stvari smesa samlevenih lesnika, oraha, suvog voca, itd...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sing
Neznam gde mozes da nabavis u Srbiji, ali ja spirulinu tamanim svakodnevno. Veoma zdrava stvar, dosta skupa uglavnom svuda ali vredi. Posto dolazi u prahu, mozes i u 'kolace' da je stavis - mislim na one zdrave, nepecene 'kolace' koji su u stvari smesa samlevenih lesnika, oraha, suvog voca, itd...
uskoro ću, nadam se, probati takve kolače :) Jedno momče koje konzumira isključivo sirovu hranu sa kojim se intenzivno dopisujem i viđam putem kamerice, planira da nas poseti, pa je obećao da će doneti sirove kolače koje zove SOS kolači ... Spirulina + Oranges + Stevia

Kaže da su bolji od svih ostalih kolačića :)
Korisnikov avatar
By Sing
Da slazem se, ako imas sanse da probas, i zapravo ako mozes da se hranis na taj nacin, mislim da ces videti promene u sebi.

Ne mogu da ti opisujem promenu u nivou licne energije, ali predpostavljam da znas o cemu govorim.

Sve u svemu, to je u stvari deo tvog/mog nacina/stila zivljenja, i ishrana je veoma bitna stvar u tome. Osim ishrane ima tu jos dosta stvari i ja volim da vidim ljude koji u stvari kreiraju svoj stil zivljenja u koji ulazi ishrana koja im odgovara, yoga/meditacija/tai chi, itd., spiritualnost, okruzenje (uredjuju svoje sobe/kuce/stanove na nacin koji doprinosi harmoniji i konstruktivnom kretanju energije), itd., pa kad sve to jos i izkombinuju sa nekom zanimljivom karierom, e to me strasno pali (ne msilim samo seksualno).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!