Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Mozda ovo nije prava tema za pitanje, ali moze li mi neko pomoci?

Dok sam na nekim sajtovima, medju kojima je i GS forum, preko pola stranice mi se otvori neka druga stranica, koja nema veze sa GS-om i ne mogu da je zatvorim, jer nema X, niti close. Ima li neka precica ili neki nacin da to zatvorim, jer mi se ni u address baru (rekli su da se tako zove) ne pojavi naziv te stranice, i dalje stoji gayserbia, ali ta druga stranica je prekriva.
Korisnikov avatar
By deran
I sad ja najpozvaniji... :lol:

Snimi monitor da se vidi kako to izgleda...:srbin:
Korisnikov avatar
By Rei
Lol

Daj screen shot... Pritisni print screen na tastaturi pa onda idi u MS Paint i pejstuj tamo (ctrl + v), pa uploaduj na imageshack.us
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja sam uz derana i REIa, prosto ne mogu da smislim prizor...
Davaj sliku...

deran je tražio fotku, a i REI...
Ajmo, treća sreća... :giggle:
Korisnikov avatar
By Myto
To izgleda ovako. I da napomenem, ta "Stranica preko" nije uvek ista, nego je posle svakog klika na prvobitnu stranicu, drugacija.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Spam neki si zakachio... Trebao bi skenirati komp nechime, nisam te antispyware programe koristio godinama, ne znam shta valja... Nekad su najbolji bili Spybot S&D i Ad-Aware... Shta bude kada kliknesh na [close] u coshku? :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš neki spyware instaliran. možda si nešto sam instalirao kad si stavio neki toolbar ili neki besplatni softver, a možda si pokupio i neki malware koji se krišom instalirao bez tvog znanja.

instaliraj jedan od dva programa koje je pomenuo REI, onda ih obavezno ažuriraj, pa skeniraj ceo sistem (prvo jednim programom, pa drugim).
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by REI
Shta bude kada kliknesh na [close] u coshku? :)
:D
Korisnikov avatar
By Myto
Close u cosku ne sluzi nicemu, uopste nije button, link ili sta vec...kao da je obican tekst, koji mogu da kopiram kao tekst i nista drugo.

Instalirao sam (i deinstalirao) adaware, spybot, norton, gmer...i jos neke programe, oni standardno pronadju nesto sto uvek pronadju nakon 2-3 stranice, izbrisu kukije, ali to se uvek vraca.

Da li postoji neki nacin preko tastature da zatvorim taj pop-up (ako je to uopste to), jer ono close sluzi kao ukras?
Korisnikov avatar
By deran
Anđela dok ne dođe i ne da savet,ne gubi nadu...:sudija:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Myto
Close u cosku ne sluzi nicemu, uopste nije button, link ili sta vec...kao da je obican tekst, koji mogu da kopiram kao tekst i nista drugo.

Instalirao sam (i deinstalirao) adaware, spybot, norton, gmer...i jos neke programe, oni standardno pronadju nesto sto uvek pronadju nakon 2-3 stranice, izbrisu kukije, ali to se uvek vraca.

Da li postoji neki nacin preko tastature da zatvorim taj pop-up (ako je to uopste to), jer ono close sluzi kao ukras?
kako mislish 'pronadju nakon 2-3 stranice' ? Jesi radio full scan?
Korisnikov avatar
By andjela
kopiraj fajl sa ovog linka http://localhostr.com/files/f63009/urlfilter.ini u C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Opera\Opera 9.5\profile\ i overwirite onog koji se tu nalazi (urlfilter.ini).

sad ne znam koju verziju opere imas instaliranu, pa od toga zavisi ova putanja, mozda je kod tebe malo drugacija.

posle toga pokreni operu pa vidi da li se opet desava to.

naravno pre toga skeniraj kompjuter nekim software_om (antivirus, antispyware)
Korisnikov avatar
By Allkey
Pređi na Ubuntu i tvoj problem je rešen jednom za svagda. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Vukodlak, smem da pitam na cemu si ti? :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne, samo mi je bananica ulepšao dan sa postom....
Korisnikov avatar
By Myto
A i na [close] se smejes?
By Kragi
Instaliraj Eset Smart Secyrity i resi sve probleme :)
Korisnikov avatar
By Myto
To je nekadasnji NOD32?
By Kragi
Donekle samo nadogradjen sa firewallom i antispywere protectionom :)
Korisnikov avatar
By Myto
Ako sam ovo znao, ono na u2u sigurno ne znam :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Moje mišljenje o ESET-u je oduvek bilo i ostalo, čak i pojavom te nove verzije:

Čuči dole, ćuti i ne radi ništa.
Korisnikov avatar
By deran
Kako se ova priča završila?:eya:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!