Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi

Da li je i vas podkačio ovogodišnji virus?

Slika

Kako se nosite sa takvim problemima?

Drugarica mi je preporučila ovaj sajt >> Earth Clinic << jer je na njemu do sada nalazila rešenja za svoje dosadašnje viroze.

Jabukovo sirće ... Kerolina pijaća mešavina ... mlevena paprika i aktivni ugalj ... cimet ... kokosovo ulje ... srebrna voda ... đumbir ... ... ...

Da li je neko probao nešto od ovoga kada ima virozu i da li je pomoglo? Nekako nemam poverenja u ovakve tipove sajtova iako mi pisanija ljudi deluju realno

mrzim kad imam grip!
Korisnikov avatar
By anche
grip? vetj? da nije samo prehlada?

ja koliko znam, za grip nema leka osim da se pricuvas dok ne prodje: puno tecnosti i pauziranje sa bilo kakvim aktivnostima.

a to sto si naveo jedino djumbir. ja ga imam u raznim oblicima: u prahu za zacin - a moze i caj, svez za salatu i/ili obloge (odlicno greje!) i imam dve teglice slatkog od djumbira za uzivanje :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by anche
ja koliko znam, za grip nema leka osim da se pricuvas dok ne prodje: puno tecnosti i pauziranje sa bilo kakvim aktivnostima.
I one opšte stvari za podizanje imuniteta i obnavljanje oštećene sluzokože u disajnim organima: beli luk, pileća supica, čaj od kamilice, antiradikalski sokovi, pa i đumbir i kimči
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by anche

a to sto si naveo jedino djumbir. ja ga imam u raznim oblicima: u prahu za zacin - a moze i caj, svez za salatu i/ili obloge (odlicno greje!) i imam dve teglice slatkog od djumbira za uzivanje :)

Pa ne znam ... meni nekako više liči na grip nego na klasičnu prehladu. Možda grešim. Đumbir dakle :D
Korisnikov avatar
By Konj bez imena
Ma kakvi, od kada redovno idem na teretanu i trcanje ne mogu da se razbolim ili prehladim.
Najveca greska je sto su ljudi zimi manje aktivni.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja nisam imao gripu vec 5-6 godina.
Poenta je imati dobar imunitet i tada ti virusi ne mogu nista. :D

Jedi puno raznovrsnog voca zimi i zdravije kuvane hrane.
Bavi se sportom, nemoj pusiti, redovno spavaj, nemoj piti gazirane i njima slicne potpuno bezvredne sokove...i nema da brigash :cvetduga:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kod virusnih infekcija za sada se samo sprovodi hemioPROFILAKSA. dakle, postoje odredjeni lekovi koji se daju pre nastanka bolesti, ili u samom pocetku. skupi su, i ne toliko efikasni u odmaklom stadijumu, te se ni ne daju.
klasika, higijensko dijetetski rezim, mirovanje, analgetici i antipiretici, i dok se organizam sam ne izbori, nema nista...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Smrzla sam se ovih dana i jutros......ceo dan mi je lose...bljak...samo da prodje do vikenda :molise:
By fazza
Originally posted by Zaljubljena
Smrzla sam se ovih dana i jutros......ceo dan mi je lose...bljak...samo da prodje do vikenda :molise:
Da nisi ti moja sestra, i ona se zhali na isto? :slinavko:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kiwi hoćemo mi svaku tvoju bolest ovde da ispratimo?
Korisnikov avatar
By ns.happy
vakcina nije uspesna kod svih ljudi. posto pokriva samo jedan procenat svih serotipova visrusa gripa, ona ne stiti u potpunosti. kod nekih ljudi upravo na izazove gripozni sindrom, koji ponekad, jako retko, moze biti i fatalan. to je doduse samo opisano u literaturi, ali iz iskustva sa mojim roditeljima koji npr svake godine prime vakcinu, a svake godine i imaju grip, nisam siguran da je i to bas najsrecnije resenje...
Korisnikov avatar
By starky
mene pokusava,ali mu za sada jos odolevam...

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin
:giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starky
jos odolevam...
:nunchake:
:jumphug:

Cim razjebem svoj organizam ponovo, on ce biti tu. Nije iskljuceno da vec ceka iza ugla.
Korisnikov avatar
By KiWi

Svaka sezonska gripčina zaslužuje temu ... pa biće epidemija, ja sam samo prvi zakačio ... jao sad kad vas zarazim :evil:
By J...
Originally posted by KiWi

Svaka sezonska gripčina zaslužuje temu ... pa biće epidemija, ja sam samo prvi zakačio ... jao sad kad vas zarazim :evil:
Izgleda da vec jesi. :oklagija:

:evil:
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:

Ja otkad pamtim Kiwija, a evo, vec peta godina kako sam ovde, pamtim i da mu svake godine po par meseci u potpisu stoji: :temperatura:

OT:
Mene stigla blaga prehlada. Za sada samo kijam.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by KiWi

dakle ti si kriv! :eviltrep:
:slinavko:

boliiii me grloooooooooo ne mogu da pricam! :rida:
i pluca me bole i ne mogu da pusim i ujedam sve oko sebe! :nunchake:
Korisnikov avatar
By ::fy::
I mene (i mog partnera) je zakačio virus.

Ne radi se o gripu (bar tako lekarka reče) već o prehladi koja se manifestuje jakom upalog grla, malaksalošću i bolovima u zglobovima i problemima za zapušenim disajnim putevima.
Korisnikov avatar
By Momo
Evo i ja vam se pridruzujem... danima su svi oko mene smkljali i kijali i kukali a ja se hvalio kako mi nije nista... e sad dosao red i na mene da smrchem i kijam i da me boli glava :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa... ili je streptokokna angina koja se leci deset dana 4 x dnevno kliacil, ili je neki adenovirus koji cekas da prodje...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja sacekala i proslo posle recimo 4 dana :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Krenuh odmah sa chajevima... nosim zimsku jaknu i dzempere ali malko zakacih...

Nemam nikakvih problema sem sto pomalo pricam kroz nos, ali mi nista ne curi, niti me boli :)
By Paranoid Androgynoid
meni cekanje od 4 dana nije pomoglo.. samo sam gore napravila.
od danas antibiotik 4xdnevno + paracetamol + protektin (again! :mad: )
:pljuje:

mrzim jesen, mrzim hladno, mrzim viruse! :mad:
By Tresh-grl
popusi dzoint bice ti bolje veruj mi,meni prestanu sve tegobe i fino se uspavam.
nekako lekovito deluje :shmi:
By Paranoid Androgynoid
:doh:

taman bi mi to bilo poslednje sto mi je dotaklo unutrasnjost usta, jedva i disem i pece me i dok samo obican vazduh udisem, kad bih dzoint popusila tacno bih samosprzena na mestu ostala. :slinavko:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Paranoid Androgynoid
:doh:

taman bi mi to bilo poslednje sto mi je dotaklo unutrasnjost usta, jedva i disem i pece me i dok samo obican vazduh udisem, kad bih dzoint popusila tacno bih samosprzena na mestu ostala. :slinavko:

Kao mumija... :turban: noU noU
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!