- 21 Jun 2008, 17:58
Jeste li ikad? Iskustva? Sviđaju li vam se? Gdje ih naći? Kakvi su u sexu? 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kuneBiće još, biće još! Zaleđe još nije povezano, Livno i Duvno ni ne znaju šta je pruga. Nema odmora dok traje obnova!
Koje sve? Pa ima ih samo 2![]()
Originally posted by Lakiboy_nsEvo ja imam E kategoriju, to ti je jedna stepenica ka F
Cuti...ranije sam najvise vijao klince koji imaju samo PSP i dozvolu za male dvotockase do 50cc![]()
Vremenom sam napredovao ali ne stigoh jos do F kategorije![]()
Ali doce i do toga...cenim
Originally posted by leobgE kategorija kazes?...to zvuci tako sexyOriginally posted by Lakiboy_nsEvo ja imam E kategoriju, to ti je jedna stepenica ka F
Cuti...ranije sam najvise vijao klince koji imaju samo PSP i dozvolu za male dvotockase do 50cc![]()
Vremenom sam napredovao ali ne stigoh jos do F kategorije![]()
Ali doce i do toga...cenim![]()
Originally posted by 2kunePa imate veliku luku kod tebe u Splitu...pa kao svaka normalna kurva odes na dokove i sacekujes mornare ili u tvom slucaju kapetane sa zvucnim dozvolama za upravljanje plovecim objektima
paaaa.... mislim da je prošlo vrijeme autocesta... osjećam potrebu za nečim velikim... kao što je vlak ili barem tramvaj...![]()
Originally posted by Lakiboy_nsDijete, ču li ti ikad za pojam 'prezasićenost'?
Pa imate veliku luku kod tebe u Splitu...pa kao svaka normalna kurva odes na dokove i sacekujes mornare ili u tvom slucaju kapetane sa zvucnim dozvolama za upravljanje plovecim objektima![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!