Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by PakiE, da - to je i meni uvek bio paradoks, narocito kod vojvodjanskih jela...
Koliko skroba na jednom mestu!![]()
Originally posted by vanillapuffNaravno da ima smisla kad je ukusno začinjeno - "ukusni" smisao, dakleM - i ništa više...
... ova jela su totalni nutritivni apsurd, ali kad se jede, ima nekog cudnog smisla..![]()
![]()
Originally posted by Wh1t3 Tra$hSta tu ima da se razlikuje ?
Dok narod nije znao da broji kalorije i razlikuje ugljene hidrate od masti, manje je umirao od razlichitih bolesti srca i krvnih sudova.
Originally posted by Htontako sam i ja mislio dok prvi komad nisam metnuo u usta
ne razumem te lebare-zasto mesati testo i krompir kada ne ide-samo pirinac fali!
I 69 avatar ti je uzas-svaki put kada naidjem na tvoj post krecem da sklanjam tu uzasnu bubetinu sa monitora:D
Originally posted by BellyButtonDavaj recept
Iznenadili biste se koliko je ukusan KROMINJAK...
To je pita sa crnim lukom... Ne zvuchi bash privlachno, ali je zapravo predivna, verujte... Jak miris luka se izgubi u procesu pechenja...
Originally posted by BellyButtonI meni se ovo sviidjaaa
Iznenadili biste se koliko je ukusan KROMINJAK...
To je pita sa crnim lukom... Ne zvuchi bash privlachno, ali je zapravo predivna, verujte... Jak miris luka se izgubi u procesu pechenja...
(Zove se krominjak jer se u juznim delovima Srbije crni luk zove KROMIT)...
Mmmm![]()
Originally posted by jukieUkus ove pite je, zapravo, blago slatkast
Davaj recept
Ja sam nekoliko puta ubeđivao mamu da pravi neke pite sa lukom, ali kada se luk i testo peku zajedno dobije se neki grozan gorak ukus
Originally posted by abcdMasna ishrana (svinjska mast, riba, ulja, mlechni proizvodi) je najzdravija ishrana pod uslovom da je chovek aktivan, vezba, trchi, skache, jebe...
....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!