Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

misli imaju moc da se ostvaruju. ja biram da mislim ono sto zelim i sto mi prija, a ne o onom cega se plasim, sto me ljuti ili cini nesrecnom.

danas zelim da provedem prijatan dan odmarajuci se i moja afirmacija je:

Okruzena sam Ljubavlju i divnim ljudima :sunce:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by EYA

Okruzena sam Ljubavlju i divnim ljudima :sunce:
I ja bi ovo isto zeleo :eya:
I zeleo bi da mi neko pokloni par hiljada evra( mogu da tazim i vise ali bi to bilo previse neralno) :lol:

Pa ne znam o cemu bih jos mogao da razmisljam...
Kada se setim napisacu :D
Korisnikov avatar
By Marvin
"Danas je divan dan za skidanje jednog cm sa stomaka"

:tetka:
Korisnikov avatar
By Dina
Jako volim da ucim, bas sam srecna sto cu nauciti nove stvari i utvrditi stare, bicu bogatija... Divno je uciti :cita: :sunce:

( :sigh: )
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

Ja ni ne pokušavam... kakve crne afirmacije oko učenja... naravno da mi je to prvo palo na pamet, ali do pola smišljene sam počeo sam sebi da se smejem :grom:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Ja pokusavam... s vremena na vreme i uspem sebe da ubedim...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam sebe tako svojevremeno ubeđivao da ja baš volim biohemiju i da obožavam da je učim i da ću sve lepo naučiti i da ću položiti. To i ono repovanje jednačina me je valjda i izvuklo (navukao sam strah od profesora biohemije, nije mi bilo svejedno ni kada sam ga video posle nekoliko godina)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja uspem da se ubedim ako polazem nesto sto volim. Ovo sto sad spremam je nesto sto me zanima i sto bih inace zaista citala ali ne svaki dan i ne u ovolikoj kolicini. Ali ako nesto bas ne volim nikakva afirmacija ne vredi. Nisam uspela nikako da se ubedim da volim logiku, niti zadatke iz iste :bljak: Mada, nisam bas nesto ni pokusavala, jer da nisam morala ne bih sigurno uzela da radim te zadatke, niti zelim da ih ikad vise vidim. Vazno da sam je ipak polozila...
Korisnikov avatar
By EYA
ako nesto ne volimo, pozitivna afirmacija koju ponavljamo dok istovremeno mislimo tj negativno afirmisemo > ja to ne volim, ja to ne mogu, svakako nece imati efekta. cak moze i da pojaca ono lose, u sta smo ubedjeni da drugacije ne moze.
cela fora i jeste u tome da sve ono sto zelimo izgovaramo/mislimo i, sto je jos vaznije, da se OSECAMO kao da vec imamo, kao da vec jeste, kao da vec volimo...

ako ubedimo sebe, ubedili smo i univerzum :sunce:

Sve mi ide od ruke, brzo i efikasno obavljam danasnje zadatke :eya:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ja sam very happy danas,konce su mi izvUKLI:) rana fino zarasta,nastavljam ono SVE od pre 2 nedelje...pevusim i diskujem ceo dan...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Originally posted by EYA
ako nesto ne volimo, pozitivna afirmacija koju ponavljamo dok istovremeno mislimo tj negativno afirmisemo > ja to ne volim, ja to ne mogu, svakako nece imati efekta. cak moze i da pojaca ono lose, u sta smo ubedjeni da drugacije ne moze.
cela fora i jeste u tome da sve ono sto zelimo izgovaramo/mislimo i, sto je jos vaznije, da se OSECAMO kao da vec imamo, kao da vec jeste, kao da vec volimo...

ako ubedimo sebe, ubedili smo i univerzum

ovo je quote iz the secret, zar ne? :smeh:

good for you, if it helps!
Korisnikov avatar
By EYA
nije citat, al je mogao komotno da bude :bouncy:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by EYA

Knjiga "Moc podsvesti" govori isto o ovome, i ja sam oduvek smatrala to tacnim, prosto, logicno je (nikako zbog knjige) :)

Ja se s`vremena na vreme umorim od kreiranja sopstvene pozitivne afirmacije i srece (znam da je sve u meni samoj), ponekad pozelim da nadjem nesto izvan, nesto spolja sto bi me opaucilo........ali to ne ide bez onoga u meni tako da sam "osudjena" na samu sebe :D

Necu da sabotiram temu, samo se pozitivno afirmisimo, prikljucicu se i ja jos malo........;)
Korisnikov avatar
By Dzi
...uvek veruj u ono sto volis
i znaj da ce se sve tvoje zelje vremenom ispuniti
i izgubljeno je samo ono cega se odreknes....

:sunce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne smatram sebe jos dovoljno afirmisanom, pa cu za sada da preskocim temu o afirmaciji.
:federi:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by EYA

Jesi ti to gledala TAJNU? meni se tako cini....
Ah da, sluzim se time....
Zelim da svaki dan provedem u sreci.... :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by EYA

Lepo zvuci.
Ne, zvuci sizofreno.
Ne, ipak zvuci lepo :giggle:

Hocem reci da ponavljanje odredjene recenice samo po sebi i nema nekakav veliki znacaj ako u isto vreme ne preduzimas realne korake ka ostvarenju zeljenog cilja.
Posebno ako je recenica u sadasnjem vremenu, bolje zvuci ako je u buducem - Danas ce mi sve ici od ruke jer...

Mada, nekad moze i da ima. Kao ono - I am beautiful no matter what they say! Kako volim tu recenicu :)

Trenutno mi je najpotrebnija neka poput - Veceras cu utonuti u blazeni san.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by blabla-baby
- Veceras cu utonuti u blazeni san.
Originally posted by LittleRed
nisam gladna, samo mi se učinilo :zacepi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja cu danas pojesti jos jedan komadic zivota, u nadi da cu zagristi sa ukusnije strane.

ako uopste ustanem sjutra
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
ja cu danas pojesti jos jedan komadic zivota, u nadi da cu zagristi sa ukusnije strane.
ako uopste ustanem sjutra
Jao, simpaticne li poeticnosti za dobro jutro.
:love:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bemti mater prljavu vlaju jedan dugopoljski, ti i čitava ti firma! I sad kad ste dobili supernove buseve niste u stanju uključit klimu u njima gamadi jedna balkanska! Dabog da ti kurac radio ko i klima koju ne znaš upalit kretenu bez mozga! Pao ti kurac onoliko puta koliko si karata pogledao dok ti klima u busu ne gori! OTVORI VRATA MAJMUNE JEBEMTI VRATA MATERINA KOJA SU TE NA SVIJET DONILA I VRATA KLIŠKA KROZ KOJA SI DOPUZA IZ SVOJE PRIPIZDINE VOLE IMPOTENTNI!!!
:astral2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Doziveo si toplotni udar u nekakavom neuslovnom busu, kuno, pa si se razjario ?
:bicikl:
Korisnikov avatar
By 2kune
neuslovnom? :kopanos: zbunjuju me akademski izrazi... :blush:
Korisnikov avatar
By sofia
...biti kadra stici i uteci i na strasnom mestu postojati... :giggle:

:lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
neuslovnom? :kopanos: zbunjuju me akademski izrazi... :blush:
Dobro.
Bio si prinudjen da se vozis u nekom naoko de luks busu bez ukljucene klime, adekvatne ventilacije, na plus 40 stepeni, sa gomilom oznojanih baba, od kojih su neke shirile karakteristican kiselkast smrad ( tzv. kis ) iz predela pazuha i medjunozja, a vozac koga si prokleo gore je sporo vozio, pustao samo njemu dragu muziku i bio neljubazan.
:bljak:
?
Korisnikov avatar
By 2kune
i sve to samo u jednoj riječi?! :wow:
Korisnikov avatar
By Skyen
idemo dalje

ta mi je omiljena
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hmmmm... Dovoljno sam snazna da izdrzim i podrzim... :paradajz: :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!