Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Bratz
Da li vam se nekada dogadja onaj iznenadni talas bezrazlozne srece? Danas sam isla ulicom, sa slusalicama u usima....bilo je toplo i bila sam umorna, zapravo, dan kao i vecina drugih...odjenom osecanje savrseno lepog dana, osmeh i to je to...nista se ne desava, nije ni bolje niti gore nego pre,samo eto, zadovoljan si i sa ovim, lepo je hodati i videti , biti deo jednog takvog dana.....
Korisnikov avatar
By .L O S T
dogadja mi se i to cesto; losa strana je kad me tako obuzme neko ruzno osecanje iznenada.....:murkan:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, dogadja mi se.... i uzivam u takvim danima, pozelim da se nikada ne zavrse... to je kao neko zadovojstvo samim sobom i svojim zivotom, svojim postojanjem... bar ga ja tako dozivljavam... svaki udisaj vazduha je pun radosti....
Korisnikov avatar
By Deksi
Vrlo relativna stvar...
Ponekad moze biti toliko jednostavna a ponekad previse komplikovana....nekad je na dohvat ruke a nekad izgleda tako daleko...
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Srecna sam:
=kada se probudim se i prvo ugledam njegovu slatku uspavanu facu =kada me pre odlaska na posao cmokne u obraz i spusti na stolicu kraj mene dorucak koji mi je kupio
=kada se pogledam u ogledalo i shvatim da ne izgledam nimalo lose
=kada mi najbolja drugarica posalje sms da okrenem taj i taj kanal da gledamo 'Bajkokviz', a onda se smejemo kao lude i saljemo jedna drugoj poruke svaki minut
=kada mi moj najbolji drug sa kojim nisam pricala skoro godinu dana posalje porukicu u starom stilu, a ja gorim od zelje da se zavrsi skolska godina pa da ga vidim i vise nikad ne izgubim
=kada na Strandu shvatim da pevam mnogo bolje od pevacica u bendovima
=kada moja dusica da bi me oraspolozila naglas na sred ulice peva nasu blesavu pesmicu
=kada se vozim motorom i osecam se taaako slobodnom

Eto to bi bilo kratak pregled stvari koje su me danas ucinile srecnom! Mozda se desi jos koja...
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Sreca je kada sam van kuce :D
Poshto sam jaaako otvoren a zhivim sa homofobima, ja volim da odem negde u grad i tako budem ono shto jesam :) Poshto zhivim dvostruki zhivot samo prema svojim ukucanima. Sreca je, takodje, kada vidim neke ljude koje mnogo volim, a chak da oni to ne znaju, i kada samo sedimo u CDu i pijemo kafu :) I sreca je kada slusham Josipu. Bravo za Swan :meda:
Ne znam... mnogo velikih stvari mi nishta ne znachi, a neke malene me tako savrsheno podignu :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by LeaJovana
Srecna sam:
=kada se probudim se i prvo ugledam njegovu slatku uspavanu facu =kada me pre odlaska na posao cmokne u obraz i spusti na stolicu kraj mene dorucak koji mi je kupio
=kada se pogledam u ogledalo i shvatim da ne izgledam nimalo lose
=kada mi najbolja drugarica posalje sms da okrenem taj i taj kanal da gledamo 'Bajkokviz', a onda se smejemo kao lude i saljemo jedna drugoj poruke svaki minut
=kada mi moj najbolji drug sa kojim nisam pricala skoro godinu dana posalje porukicu u starom stilu, a ja gorim od zelje da se zavrsi skolska godina pa da ga vidim i vise nikad ne izgubim
=kada na Strandu shvatim da pevam mnogo bolje od pevacica u bendovima
=kada moja dusica da bi me oraspolozila naglas na sred ulice peva nasu blesavu pesmicu
=kada se vozim motorom i osecam se taaako slobodnom

Eto to bi bilo kratak pregled stvari koje su me danas ucinile srecnom! Mozda se desi jos koja...
da, sreca jeste u malim stvarima.. :sesir:
Korisnikov avatar
By uninvited
Desavaju mi se ti bezrazlozni talasi srece. poput gore navedenih. smeskam se dok hodam,a ni sama ne znam cemu ni zasto. ali je zaista lepo iz nekog cudnog razloga.

a sreca,generalno, po meni jeste u tim mali stvarima. Sitnice cine zivot. :)

kada npr vidim se sa ljudima koje volim. kada se skola zapali :lol: kada sedis sam i uzivas u miru, tisini i divnoj prirodi uz cigareticu i mislis o nekim uspomenama i stvarima koje predstoje.. :wink2:
Korisnikov avatar
By jukie
Pitala me jutros mama
što za mene sreća znači
možda božićni kolači?
Zamene je sreća, mama,
kad sam stobom ane sama
kad me tvoja ljubav mije
i kad sneba sunce grije.
Sve to i još mnogo više
to na mome srcu piše
da je sreća, draga mama,
kad se budim nasmijana

By "Klinci sa ribnjaka"
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Oziveti uspomene sa njim na maminom i tatinom krevetu kao nekada ;) , a onda se najesti sladoleda, napiti kafe i napusiti cigara uz razgovor o planiranju uredjenja naseg buduceg stancica.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Relativna stvar...mnogo toga malo puta:bubbles:
Korisnikov avatar
By Shmi
Trcanje po najvecem pljusku sa kolegom me je danas tako diglo... Bili smo mokri ko mishevi dok smo od fontane do starog merkatora stigli,a sunce li sija i sija...

Nadam se da necu dobiti upalu pluca... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Dina
Znam tako da budem srecna bezrazlozno i zbog malih stvari... mada zna da se desi i obratno... da me poraze... Ipak dok preovladjuje ovo prvo smatram se zadovoljnom i pretezno srecnom :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja se secam kad sam bila mladja da sam imala onaj osecaj kao da cu da poletim...zbog sitnica, odjednom me obuzme i ono na nebu sam...kao talas sto rece neko iznad....kako je to bio jebeno dobaar osecaj....vise mi se ne desava..odavno ga nisam osetila, a tako bi prijao....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E, da....za mene je sreca kad me prelavi taj osecaj srece, bar na minut....:sigh:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
O SREĆI

By Matija Bećković

Šta je sreća?
Sreća je naći u vekni zrno bisera.
Sreća je iz supe izvući prsten.
Sreća je kad vam pronađu dukat u želucu.
Kad vam opale šamar i time izazovu varnicu genijalne ideje.
Šta je još sreća?
Kad slaže metak.
Kad se otvori padobran.
Kad vam prodavac uvije semenke u diplomu pravnog fakulteta.
Sreća je kad čovek otkriva spomenik i otkrije da je to spomenik njemu.
Sreća je kad bolujete od raka, a pregazi vas auto.
Sreća je kad otkrijete Ameriku putujući za Indiju.
Sreća je kad u lovu promašite zeca, a pogodite lava.
Sreća je roditi se srećan.
Sreća je lutrija.
Sreća je dobiti na lutriji.
Šta je sreća?
Sreća je dobiti nešto što vam ni po jednoj drugoj osnovi ne pripada.
Sreća je iznenađenje.
Sreća je nada.
Sreća je jedini izlaz.
Šta je za koga sreća?
Za nekog je nedostižna sreća kosa na glavi.
Za drugog muško dete.
Za čistača ulica – kiša.
Za vatrogasca – požar.
Za policajca – zločin.
Za zločinca – rat.
Za đaka – epidemija.
Za vojnika – pismo.
Za anonimuse – ime u novinama (makar u čitulji).
Za pešaka – bicikl.
Za biciklistu – moped.
Za lovca – pogodak.
Za goluba – promašaj.
Za centarfora – gol.
Za golmana – pored gola.
Sreće treba ili imati ili je tražiti.
Ko ima sreće - ne treba mu ništa drugo.
U sreću treba verovati do konačne propasti.
Najveća sreća je uvek tuđa. Sreća je ono što nemamo. Sreća je borba za neravnopravnost. Sreća je biti jedini srećan među hiljadama drugih.
Sreća se prodaje. Sreća se može kupiti. Sreća je pristupačna svakom. Postoji mnogo načina da se dođe do sreće.
Sa tom ulaznicom za sreću može se živeti dugo i sa uzbuđenjem. Čovek sa tiketom učinio je sve za svoju sreću. Ona dalje zavisi od drugih.
Srećni se kriju i povlače, ostaju samo nesrećni. Njih uvek ima mnogo i sve više. Oni se grabe za sledeću priliku. Na mesto jednog srećnog dolaze desetine novih, željnih sreće.
Kad izgubi svaku nadu, kad ga iznevere sve igre na sreću, čoveka proglase milionitim posetiocem i poklone mu čajnik, radio-aparat ili kolekciju deterdženata.
Sreća je uvek i svugde prisutna. Treba samo biti tu.
Ako nas neće sreća, ostaje još jedna velika i utešna sreća. To je: izbeći nesreću.
Ostati živ.
Žena koja u cirkusu gađaju noževima i ne pogode je.
Čovek koji je pao sa petog sprata i ostao živ.
Sreća je biti manje nesrećan od drugih.
Jedan ima jednu ruku u gipsu, drugi obe.
Jedan je dobio blizance – drugi petorke.
Jedan je pokraden – drugi je uhvaćeni lopov.
Hodajte kroz život otvorenih očiju i s verom. Zavirite u svaki ugao – nikad se ne zna gde je sreća.
Sreća je slepa. Na sreću svako ima pravo. Sreća ne zna za razlike u boji kože, polu, socijalnom položaju, titulama i slično.
Sreća je velika šansa za sve.

Ako ovako produžimo, sutra će svako imati osiguran dobitak. Zar nam nešto više treba za sreću?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne cekam talase bezrazlozne srece, nego, ako me vec nista ne moze usreciti, odem pa sebi nesto kupim. Makar neku sitnicu. I onda sam srecan.
Primetio sam da sam krajnje nesrecan ako nemam novca u dzepu.
Tad me ne moze usreciti ni komad najslasnije kuretine.
A kad su mi puni dzepovi love, nema srecnije osobe od mene na svetu.
Ne verujem u srecu u siromastvu. Ne, nikako.

Slika
Korisnikov avatar
By starky
Sa Njom sve dobija na lepoti i tada me i najmanje sitnice cine srecnom.
Korisnikov avatar
By coka
bezrazlozna sreca onda kada ugledam sunce i shvatim kako je lep dan, kada setam kuce i trcim sa njim, kada slusam muziku na plejeru i ona se nekako cudno uklopi u ceo svet oko mene... onda kada pomislim na nju...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by coka
bezrazlozna sreca onda kada ugledam sunce i shvatim kako je lep dan, kada setam kuce i trcim sa njim, kada slusam muziku na plejeru i ona se nekako cudno uklopi u ceo svet oko mene... onda kada pomislim na nju...
Kako to mislis da je to bezrazlozna sreca ?
U opisanim slucajevima sreca je izazvana suncem, lepim danom, trcanjem sa kucetom, muzikom, njom....
To su sve, znaci, slucajevi razlozne srece.

Ova teme je uopste uzevsi promasena. Nema bezrazlozne srece, osim kod ludih ljudi.
Pre bi se moglo govoriti o postojanju dobrog raspolozenja bez nekog posebnog razloga.
Ali i onda mora da postoji neki kapacitet ranijih dogadjaja ( razloga ) za to dobro raspolozenje.
Niko ko je trezan i nenadrogiran nece biti cak ni dobro raspolozen, a kamo li bezrazlozno srecan, ako nema razloga za to.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Daliborka
Originally posted by coka
Kako to mislis da je to bezrazlozna sreca ?
U opisanim slucajevima sreca je izazvana suncem, lepim danom, trcanjem sa kucetom, muzikom, njom....
To su sve, znaci, slucajevi razlozne srece.

Ova teme je uopste uzevsi promasena. Nema bezrazlozne srece, osim kod ludih ljudi.
Pre bi se moglo govoriti o postojanju dobrog raspolozenja bez nekog posebnog razloga.
Ali i onda mora da postoji neki kapacitet ranijih dogadjaja ( razloga ) za to dobro raspolozenje.
Niko ko je trezan i nenadrogiran nece biti cak ni dobro raspolozen, a kamo li bezrazlozno srecan, ako nema razloga za to.
sta bi mi mladi i ludi da nam nema Vas teta Daco da nam fino objasnite neke stvari :sunce:
Korisnikov avatar
By maka
"nema ni jedne velike srece bez jedne velike iluzije"

sreca je trenutak..a trenutak ko trenutak-dodje i prodje..
sreca su sitnice..bar za mene..
Korisnikov avatar
By ROYAL
Of kors da se desava, ne toliko cesto koliko bih ja zeleo, ali desi se...s vremena na vreme
By alexandermagic
"Pogledaj u dubinu svoje duše. Tu ćeš naći izvor prave sreće, izvor nepresušni, samo valja da ga neprestano dubiš."- Marko Aurelije

:radosnice:

Mada, i novac čini čuda kada je u pitanju moj lični osjećaj sreće.:nesiguran:
By Ulix
Za mene je sreca kad ostanem sam sa sobom makar na pola sata. Da me niko ne zove, ne salje poruke, ne pita, ne gleda i ne primecuje.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Ulix
Za mene je sreca kad ostanem sam sa sobom makar na pola sata. Da me niko ne zove, ne salje poruke, ne pita, ne gleda i ne primecuje.
o da
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!