Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta uraditi kada vam se neko jako mnogo svidi, a vi ne znate da li je gay ili ne? Kako prici toj osobi ako ste je videli samo na poslu? Da je kafic, lako bi bilo, ali ovo je prokleti telenor... Daklem ima li nekih konstruktivnih predloga? Ima li ko iskustva sa ovakvim stvarima? I need help! :molise:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radis u Telenoru? :lukavi:

Pa predlazem da pozoves par pederusa... kao strucni ziri... :zavera:

Sad potpuno ozbiljno. Ukoliko je na nekom radnom mestu koje zahteva komunikaciju sa musterijama, pozoves neku pederusu, u koju imas potpuno poverenje... da izvidi stvar.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovo me podseti na pricu jednu...
cimeru sam preko svog moba dopunio kredit a on mi kasnije uplatio na racun tu sumu. ali je stavio njegovo ime, i zovu ga iz telenora, neki marko cini mi se, da ga pita u kakvom je on odnosu sa mnom :lol: a on onako zacudjeno spusti slusalicu i pita ''dusice, u kakvom smo mi ono odnosu?''
:roflmao:
By Paris
smak sveta je blizu kad i mrlja trazi pomoc :cuddle:
Korisnikov avatar
By mrle
Sve zavisi koliko mozes da vladas sobom i situacijom u njegovom prisustvu... Desilo mi se na faksu da se do usiju zatreskam u kolegu. Nikad mi nije padalo na pamet da bilo sta ispipam, no nije bilo ni potrebno. On je sve lepo ukapirao, kad sam ja poceo da se gubim u vremenu i prostoru svaki put kad bih ga video. I to ga je zabavljalo. Secam se, jednom smo razgovarali posle ispita i kad sam mu rekao da sam pisao o nekim kljucnim stvarima kojih se on nije setio, odgovorio mi je : Tako si pametan, hocu da te zenim. :) Tad smo bili sami. Drugom prilikom, u drustvu, prekinuo je razgovor i iz cista mira, pred svima me pitao (na francuskom) : Ako ti kazem "volim te" (na ruskom), da li me razumes? :)

Najteze mi je bilo kad sam saznao da ima devojku. :) Danas mi je sve to tako simpaticno. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Prvo ga skeniraj na gaydaru
A zatim pocni da se druzis ili vidjas sa njim, naravno str8, a na gay deo cete lako preci ako pozeli........:pivce:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eh, i meni bi ta veština diskretnog bezrizičnog saznavanja da li je neko gay ili nije bila od koristi :)
No nešto mislim da tu nema nekog pametnog rešenja.
Originally posted by Paris
smak sveta je blizu kad i mrlja trazi pomoc :cuddle:
:lol:
Vala baš, i ja prvo pomislih ovo kad sam čitao pitanje.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Kreni neku pricu o Gay populaciji...Kao slucajno,onako....I snimis ga kako reaguje na to i skapirasss :eureka:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma znam ja sve to ljudi, ali kako? U onom telenoru su svi jedni do drugih, guzva je maltene uvek a ja ne mogu svaki dan da smisljam razloge da se tamo pojavljujem...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Oh zaboga ... ne verujem da ne mozes da provalis?!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Mr.Ja
Ma znam ja sve to ljudi, ali kako? U onom telenoru su svi jedni do drugih, guzva je maltene uvek a ja ne mogu svaki dan da smisljam razloge da se tamo pojavljujem...
on tamo radi .... ajde pokvaricu ja svoj mob pa idemo zajedno .... ali kad stignemo na tebi je ... eto, mogu da ti dam razlog da se pojavis u Telenoru :saint:
Korisnikov avatar
By blenta
pa kazhi mu da si duduk za mobitele
a on je tako fin, pametan, sve zna, predusretljiv (podilazhenje sujeti)
i trazish mu broj ako budesh imao neku mobitel hitnu situaciju
da ga okrenesh jer niko to ne ume taako dobro i brzo da objasni kao on
ne znam shta drugo ako je vectakva situacija
By Paris
haha zamisli da mu kaze:"izvini, ne znam da posaljem sms, hoces li mi pomoci" :lol:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ne znam da posaljem sms :smeh:

u tom trenu ce da ti padne pred noge, :smeh: ocaran tvojom inteligencijom
Korisnikov avatar
By colorado
Pitaj ga koliko daleko je spreman da ode pri pruzanju korisnickih usluga.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Devojke, ne zezajte coveka ... daj da resimo problem :alexis:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta moze da se desi telefonu pa da treba da se proverava da li radi? Hmmm da me pozove sa svog, cisto da vidimo da li ga je popravio...
A tu su naravno i one ekstremne opcije, slanje drugarice ili sacekusa...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ako hoces da se desi desice se telefonu :D

Extremne opcije zaboravi ... glupe su i gotovo nikad ne ispadne nista :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Evo, moj telefon od ovog momenta vise ne moze da poziva i salje sms-ove .... Da li trebam JA da idem sutra u Telenorov servis, a?

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nemam nista protiv sacekusa.
Ja sam jednom video tipa ispred njegove kuce, posumnjao da je gej, nasao mu broj telefona na osnovu adrese, i zvao ga na FIKSNI!!! (i to je bilo nedavno!) I da, prica je tad imala srecan kraj. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa sve i da nadjem razlog da odem u telenor opet, kako da zapochnem razgovor u kome flertujem san njime pred josh 3-4 kolege njegove i gomilom ljudi koji su tu doshli da kupe telefon ili zavrshe neshto... I nije bash da ima vremena za caskanje. :(
By Paris
to znaci 'bojno polje' treba prebaciti na drugo mesto. dakle, zaboravimo telenor. vidi ako mozes da provalis bilo sta o njemu. najbolje gde izlazi, a onda da tamo spontano i ti izadjes, sednes sto pored njega i zapocnes pricu: "hej, pa ti radis u telenoru! ja sam danas bio kod tebe...koja slucajnost da smo se sreli. :sweet: "
Korisnikov avatar
By greek_lover
to znaci 'bojno polje' treba prebaciti na drugo mesto. dakle, zaboravimo telenor. vidi ako mozes da provalis bilo sta o njemu. najbolje gde izlazi, a onda da tamo spontano i ti izadjes, sednes sto pored njega i zapocnes pricu: "hej, pa ti radis u telenoru! ja sam danas bio kod tebe...koja slucajnost da smo se sreli. :sweet: "
Paris, zeno, svaka ti cast!!! :shmi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by colorado
Hoces da ga muvam pa da ti kazem?
oh, u tom slucaju, i da je gay-beznadezno bi postr8asio. :shrug:

on - duso, imam ja jednu poznanicu koja radi u Telenoru. Mozda da se raspita?:smug:
By Paris
Originally posted by greek_lover
Paris, zeno, svaka ti cast!!! :shmi:
a onda dalje:'danas sam te bas iscimao, evo castim picem da ti se zahvalim :sweet: ...a ti ovde izlazis stalno, jao pa kako se do sad nismo videli....itd itd itd :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znam samo da je ranije radio kao konobar, to sam na brzaka uspeo da izvuchem. :giggle: Ali kako saznati bilo sta drugo? E, cao. Doneo sam ti fon na popravku, gde izlazish? Not...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by bananica
Originally posted by colorado
Hoces da ga muvam pa da ti kazem?
oh, u tom slucaju, i da je gay-beznadezno bi postr8asio. :shrug:

on - duso, imam ja jednu poznanicu koja radi u Telenoru. Mozda da se raspita? :smug:
Joj, znam i ja ljude koji rade u telenoru, ali dzaba... Em je to OGROMNA korporacija, em ne znam nishta o njemu (chak ni ime).
By Paris
Originally posted by greek_lover
bla, bla, bla, truc, truc, truc i onda .... :fuck:

:smeh:
posle 3 bla i 3 truc :fuck: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!