Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Upravo sam se vratio iz bioskopa
Mislio sam da ce biti teeeeesko sranje. I jesto, ali nije toliko katastrofalan.
Film ima sve sto trash film treba da ima: Los momak koji se popravio, dobar momak koji jje na putu da postane los momak, sexy cica i njen retardirani i pokvareni decko, pandur bolid, marinac (ovaj put zena) i naravno devojcica
Tu si i PREDATOR (koji ovog puta uz svu tehnologiju ne moze da pogodi aliena na 2 metra od sebe u uskom tunelu), ALIENi (koji cim su izasli iz coveka su u stadijumu odraslog. Da onaj od 2,5 m) i MUTANT ALIEN (kombinacija ALIENA i PREDATOR. Secate se da je na kraju prvog dela u Predatora ubaceno Alienovo jaje)

Ono sto ipak izdvaja ovaj film od buljuka ostalih trasheva je nemilosrdnost. Na pocetku zaticemo sina kako vidi tatu kojem otpada ruka i mali tudjinac se kaci na lice. Bas kad smo mislili da ce klinac (opet) biti postedjen i on dobija prilepak na lice. Sledeci put klinac vidi kako caletu iz stomaka izlazi alien. Posle par trenutaka ga strefi ista sudbana.
Alieni ovaj put nikaga ne stede. Prozdiru bebe u porodilistu i ubijaju trudnice ili im ubacuju jaja u stomak.
A do jaje je i vlada. Na kraju filma baca bombu na grad i svesno ubija sve prezivele. Krvava je i neka zenica sto u toku filma kaze "Vlada ne laze! Zasto bi to radili?"
Na kraju filma devojcica (prokleta bila! Prezivala je) pita mamu "Da li su otisla cudovista?", na sto joj majka odgovara potvrdno a u pozadini se setaju vojnici. LOL

Inace, mutant alien izgleda katastrofalno. Cuvene zidove iz Gigerove maste ovaj put necete videti. Ceo film je jako mracan i(u gradu nema struje), a jos i pada kisa (naravno) tako da iako ste u bioskopu necete moci lepo da vidite scene (ne uzimajte ni slucajno DIVx). Zapaljena zgrada je nesto najtuznije sto sam ikad video-plamen je izuzetno bedno i traljavo uradjen.

Film ne prati mitologiju AVP stripa, niti prethodnih filmova (zasebne filmove o ALIENU i PREDATORU). Kraj je totalno nebulozan. Kao da najavljuje seriju.

Sve u svemu-zabava za jedno vece. Ako ste bas veliki fan ovih tudjinaca idite i pogledajte film, inace ostanite kuci i pisite na forumu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Big Bad Bear
Krvava je i neka zenica sto u toku filma kaze "Vlada ne laze! Zasto bi to radili?"
Ja sam se toliko glasno smejala ovoj replici, da sam pomislila da ce me izbaciti iz bioskopa.
Uzasan film. Svaka cast bbb-u sto je imao strpljenja da sastavi ovako iscrpnu kritiku. :)
By Paris
Meda bi mogao da bude filmski kriticar :burner:
Korisnikov avatar
By dungoll
a za ocekivati je bilo da ce film da bude sranje, zato ga i treba gledati kod kuce piratizovanog, cisto da se ostane u toku a da se za to ne plati jebeni bioskop. :andjelak:
Korisnikov avatar
By V25
Bilo je to svakako urnebesno iskustvo, a oduševljenje gotovo jednako onom kada sam otkrio Savu Putnik. Scenario je perfektan. Naročito deo kada plavuša nakon masakriranja većine likova u filmu konstatuje da su u opasnosti, a potom jedan od ostalih članova da im treba oružje. Ali ceo taj ambijent, likovi... O Bože, kao da je Dario Argento umešao prste u to. Ali, Dželajza i ja smo se fino ismejali u bioskopu.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by dungoll
a za ocekivati je bilo da ce film da bude sranje, zato ga i treba gledati kod kuce piratizovanog, cisto da se ostane u toku a da se za to ne plati jebeni bioskop. :andjelak:
Sve je mracno u filmu i jedva nesto mozes da razaberes na velikom platnu, a kamo li na monitoru. Zato-pravac bioskop!
Korisnikov avatar
By dungoll
naah, vec sam skinuo dvdrip i dobar je :) necu da placam sranja. :vatrica:
Korisnikov avatar
By reveal
:lol: :lol:

cak i pored ovako DIVNIH kritika, :D jedva cekam da pogledam moju ljubav Aliena.... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By V25
"Hoću da mi tata čita knjigu" (govori devojčica prezrivo gledajući majku)

Majka tužna izlazi

"Znaš, u redu je da kažeš mami ako ti nedostaje" (kaže tata)

klinka će na to:

"Ok"

Najbolja scena!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!