Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Zato sto volim ples.
Omiljeni za starije mi je Roki Horor, a za mladje Eni.
U Rokiju bas i nema puno plesa, ali prica, muzika i kostimi sve to uspesno kompenzuju.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a da. rocky horror. secam se one scene kada tim curry peva ispred onog lifta. i kada izgovara "anticipation" i susan saradon prakticno svrsava. :)

ja sam svoje oko, ocigledno, bacio na dzuli....
Korisnikov avatar
By shishmish
i fantom iz opere :wow:

i naravno KOSA :up:

muzicki ovisnik...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
tango (roxanne), goodmorning starshine...
Korisnikov avatar
By KiWi
Dreamgirls :D Zbog Beyonce :D
Moulin Rouge :D Zbog svega :D
Kosa :D Jer postepeno "zavoljevam" po koju pesmu. Prvo Aquarius, pa sam tek za par godina zgotivio I Got Life .. a sada poludim kada čujem Air :D počnem da igram :D

A voleo bih da gledam ovakve:
http://www.furious.com/Perfect/adultmusicals.html

Jel ima neko?
By polarlicht4.1
Od svega što sam gledao kao mali pamtim jedino "Eni" a i to me podseća na zimske dane kada sam imao temperaturu, ležao u krevetu i izbezumljen blenuo u TV. :neznam:

Ali pre par dana sam odgledao emisiju BodyTalk na kanalu Arte o "neo-brulesci" i voleo bih da pogledam nešto tako kao što Dave St.Pierre radi uživo. Evo linka, valjda se može pogledati online ali ne umem da se snađem:

http://www.arte.tv/fr/semaine/244,broad ... =2008.html
By rent_guy
RENT!!! Duh... :)

A onda, naravno, i Chicago, i Cabaret, i Evita, i The Sound of Music, i Mary Poppins, i Hairspray, i Grease, i sve ostale...

Moulin Rouge mi je fenomen - toliko su mi ga ljudi nahvalili i onda sam ga pogledao (vise puta, ipak je to mjuzikl) i nisam se nikada nesto nalozio... Malo mi je nekako overwhelming, cak i za taj zanr.

A zasto volimo mjuzikle... Pa ne znam, meni je to, nekako, ultimativni zanr - uzmes sve sto volis u drugim filmovima i na to jos prikacis muziku... Nikad nisam razumeo ljude koji ne vole mjuzikle.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne volim. nikad neću shvatiti poriv da se odjednom iz nevezuše zapeva.
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...pa i ne volim ih bas :)

Mislim da jedina dva koja sam gledao su Grease i Kosa :)
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Kosa na prvom mestu
Jesus Christ Superstar
Cabaret je dobar
By rent_guy
Originally posted by 2Q2Bstr8
Boze, ja sam tako podlozan tom porivu... :D
Korisnikov avatar
By crawen
najbolji noviji mjuzikl, definitivno - Enchanted
By rent_guy
Ja jako zelim da gledam stare mjuzikle sa Audrey Hepburn, tipa "My Fair Lady", "Funny Face", itd...

A isto tako nisam gledao ni "All That Jazz", "West Side Story", "Hard Day's Night", itd...

Da li ste gledali "Across The Universe"? Bio je na Cinemaniji ove godine, i SJAJAN je - sve pesme su novi aranzmani Beatlesa, jako dobri (i lepi) glumci... Bas mi se dopao.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Kako zasto?

Pa lepo peva, lepa, igra, lepo se oblaci, zivi za fajt :D

obozavao sam one stare Holivudske...Fred Aster & Co... ne uspevam da se setim nijednog naziva sada :( sem Bal na vodi npr. zatim ide serijal filmova sa Elvisom Prislijem, sa MM tipa There is no business like showbusiness, Bus stop...

a omiljeni?
Definitivno je Kosa na prvom mestu! Onda Eni, Meri Popins, Moje pesme moji snovi, Brilijantin, Hairspray, Cry baby, Moulin rouge, Cabare, JC superstar, Fantom, Evita ...

a ima i jedan o igracima koji su na audiciji za Brodvejski mjuzikl ali se ne secam naziva filma, a on mi je bio naj best, mozda Chorus line? Ili Big apple? Nesto tako

ako se i animirani filmovi mogu tu svrstati onda i LionKing, Mala Sirena, Snezana i pepeljuga...paa, skoro pa svi Diznijevi

od indijskih Monsunska svadba, Vreme srece vreme tuge, Fanaa, Bride and prejudice...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moulin rouge, Sound of music, Chikago, Chorus Line...

Ma sve ih volim.
Korisnikov avatar
By 2kune
Volem... :blush: Kako zašto? Pa zato jer sam peder! :drama:
By rent_guy
Originally posted by blabla-baby

a ima i jedan o igracima koji su na audiciji za Brodvejski mjuzikl ali se ne secam naziva filma, a on mi je bio naj best, mozda Chorus line? Ili Big apple? Nesto tako
Chorus Line :)
Korisnikov avatar
By spliff
he volim mjuzikle... jedini izuzetak (koji potvrdjuje pravilo) je kosa :hail:
Korisnikov avatar
By Marvin
Volim ples u tami a svideo mi se i moje pesme moji snovi.
Može li veće suprotnosti biti od ova dva filma? :lol:

Čikago volim isto :love:

A zašto volim... to već ne znam... meni baš simpatično kad tako krenu odjednom da igraju i pevaju, boje na sve strane.. tra la laa, cveće proleće :zvezda:
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
:up:

Upravo tako. Besmislenog li zanra. :neznam:

Volim Cabaret, Kosu, Chicago i... pa ne mogu bas nesto da se setim. Ples u tami sa Bjork je super, ali ga verovatno vise nikad necu gledati jer me je bacio u nevidjen bedak; a i u tom filmu smetaju mi upravo sekvence gde ona peva.

:ccn:
By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Ples u tami sa Bjork je super, ali ga verovatno vise nikad necu gledati jer me je bacio u nevidjen bedak
Čitava moja porodica zajedno sa mnom vrišteći beži od tog filma. Zaseli mi jednom da gledamo onako porodično i naivno a kad ono imamo i šta da vidimo. Čini mi se da je prvo moja majka "otišla da spava" (čitaj - život mi se smučio) a onda otac. Od tada više niko od nas taj film nije ni pomenuo... :uplasen:
Korisnikov avatar
By spliff
Volim Cabaret
i ja volim cabaret

mada to nije mjuzikl, vetj muzichki film
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by polarlicht4.1
Ples u tami sa Bjork je super, ali ga verovatno vise nikad necu gledati jer me je bacio u nevidjen bedak
Čitava moja porodica zajedno sa mnom vrišteći beži od tog filma. Zaseli mi jednom da gledamo onako porodično i naivno a kad ono imamo i šta da vidimo. Čini mi se da je prvo moja majka "otišla da spava" (čitaj - život mi se smučio) a onda otac. Od tada više niko od nas taj film nije ni pomenuo... :uplasen:
:lol:

Vidiš, a moja mama i ja smo ga gledali po 3,4 puta (nikad zajedno)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!