Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Uskoro ce se u bioskopia pojaviti film inspirisan jednim od najstarijih dela engleske knjizevnosti - "Beowulf"... Ovoga puta likove ce tumachiti ANTHONY HOPKINS, JOHN MALKOVICH, ANGELINA JOLIE (u neshto starijoj verziji, iz '99-te, gledali smo Christopher-a Lambert-a)... Ja vec znam shta da ochekujem od ovog filma, s obzirom da Grendalovu majku (koja je chudovishte i olichenje RUZNOCE i zla) igra Andjelina, koja u jednom od trejlera koji sam video izgleda kao da je sishla sa modne piste...
:wtf:
Dakle - josh jedan holivudski (s)hit...
(imate na sajtu:http://www.beowulfmovie.com/ )

Koji holivudski film napravljen po knjizevnom klasiku smatrate najgorim, a koji je sa druge strane ostavio na vas najbolji utisak?...
Korisnikov avatar
By alekzandar
Ja skinuo ''Beowulfa'' sa neta prosle nedelje.

Poceo da gledam, i malo se smorio, pa cu nastaviti drugom prilikom... Andjelka ne da nije ruzna, nego...!!!

Inace, skoro sam gledao ''Parfem'', ne znam sta da kazem, podjednako je bolestan kao i knjiga, ali nije lose.

Ne mogu bas ni jedan da izdvojim u sustini...
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam da li je holivudski. Film po romanu "Izgubljeni svet" (ne onaj Krajtonov nego onaj prvi gde odlaze u neke planine u Južnoj Americi i nalaze dinosauruse i pećinske ljude) me je oduševio po tome što su likovi izgledali i ponašali se isto kako sam ih zamislio kada sam čitao knjigu
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja kad sam gledala "Orkanske visove" to nije licilo na knjigu, koju sam, svojevremeno procitala 10-ak puta....
No, taj sam film posle toliko puta gledala, da mi je postao cak i utelovljenje svega, knjigu sam smetnula sa uma.....
Korisnikov avatar
By Myself
Volim film 'Ime ruze'. Pogledala sam ga nekoliko puta i mogla bih jos nekoliko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!