Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Pretpostavljam da je ovo tema za trzni centar, ali kafic ima vecu posecenost, nadam se da tema moze bar malo ovde stoji. Ove preslatke mace zive u zgradi moje najbolje drugarice, i ovih 40 dana kolko su stari komsije su se starale o njima. Sada im traze dom.
Hitno.
Nekoliko komsija hoce da ih "podavi" u Savi, neki komentarisu da ce ih otrovati,-posto znam koji su ljudi u pitanju znam da je pitanje ne dana vec maltene sata kada ce to uraditi
Moja drugarica vec ima macu, ja imam dve, tako da smo se rastrcale da im nadjemo dom dok ne zavrse otrovani, podavljeni ili sta vec...
ostalo je jos dva macheta, i njihova mama kojoj isto preti losa sudbina. I mama i mace su izuzetno pitomi, obozavaju da se maze. Mama je bila u lovu, nismo uspeli da je slikamo inace je crna sa belom tufnom na grudima, kao kraljica:)
mackice su male 45-50 dana jos uvek se ne zna pol.
MOLIM VAS ukoliko je iko zainteresovan ili zna nekoga da jeste da mi posalje u2u:(
Zlotvorska strana zgrade samo ceka priliku....

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Escobar
preslatki suuu....

tako mi je zao sto ne mogu da pomognem :nope:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja se tako nerviram...znaci kako nekome mogu da smetaju 3 mace u ogromnoj zgradurini, koje pritom mogu da jure misice i sva ostala cuda..
jedna komsinica je rekla : "NEMAM JA DOVOLJNO LJUBAVI I ZA MACKE"
druga: "AKO IH NE UDAVIM U SAVU IMA DA IH POTRUJEM"
ostali ljudi koji su malo normalni ih hrane, ali svi znamo da je pitanje dana dok ih u NAJBOLJEM slucaju ne izbace na ulicu...
Korisnikov avatar
By Escobar
znaci ne znam, ne znam kako neko moze da bude tako zao prema tako neduznim i slatkim stvorenjima. znam da sam se uvek svadjao sa komsijama oko svojih macaka, ne razumem kako neko moze da ih mrzi..... uzas!!!
Korisnikov avatar
By Val
Bozhe, Bozhe... Ovde ljudi kupuju machke, a tu ih truju! Uzhas! Ali kako da ih "prebacim" preko granice? Mislim, da mene neko pita, ja bih imala farmu maca. Samo kad bi vreme dozvolilo. :(
Korisnikov avatar
By Hys.
znam, Val, uopste mi nije jasno....
kada neko mrzi i zeli da ubije nesto sto je potpuno nezasticeno i nevino, kakve su vrednosti tih ljudi....ma kakvi su to ljudi uopste...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val
Ljudi??? :shtap:
:up:
By aldlfr
"ako ih ne udavim u Savu ima da i' potrujem"? loool,nije smesno ali ne mogu da prestanem da se smejem,doticna se osetila silnom prema nekome u zivotu, konacno... :bic:
neverovatno koliko je kod nas taj odnos dominantan:potcinjen prisutan i vazan, nisamo bili dzabe 500god pod Turcima,pre nego su uspeli konacno da pobegnu nazad za Tursku
Korisnikov avatar
By Hys.
da, kako su samo silni...uzas...
ko za k**** ne mogu da savatam danas da dobijem neke drugare koji bi mozda bili zainteresovani :rida:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Smrc.... Kako su dragi, mali i nezni.... :meda:
Ja bih ih RADO uzela da imam mogucnosti da ih negujem.... :(
Cak mi ne pada na pamet niko ni od kolega sa fakulteta - vecina studenata uglavnom zivi kao podstanari... :(

...Na navedene trovace i ljude sa manjkom ljubavi u sebi (komsije) ne zelim ni da trosim reci. :barf:

DevokICE, javi, molim te, jesi li im nasla dom.... :placko:
By fazza
Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :evilwait:

Tvoja maca treba drushtvo! :D

Mnogo su slatke mace! Ja vec imam usvojeno kuche sa ulice, koje ne podnosi
mace. :) Nadam se da cesh im naci gazdu. :)
Korisnikov avatar
By Deksi
ja da mogu, bih.....ali ne mogu :(
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih rado, ali vec imam dve i psa...... :(
ali stvarno su slatke uzasnooooooooooo :( ((((((((((
Korisnikov avatar
By Hys.
Veceras na chatu jedna mila devojka mi je rekla ako im ne nadjem dom da ce ih odvesti u selo-znam da ne postuje ovde ali da cita, i jos jednom joj PUNO HVALA-ona zna ko je.
Posto su mace mazulje, trazim im jos uvek dom, u kuci ili stanu gde bi bili zasticeni.
Nekoliko ljudi se rastrcalo, i obavesticu vas kako ide, ja ako ih ne udomim i saznam da su ubijeni, necu sebi oprostiti.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
joooooj, ova cica:

Slika

je istaaaaa moj rahmetli mačak, baš takav je bio kad sam ga uzela :(

a što se tiče ovoga:
Originally posted by devokICA

Nekoliko komsija hoce da ih "podavi" u Savi, neki komentarisu da ce ih otrovati,-posto znam koji su ljudi u pitanju znam da je pitanje ne dana vec maltene sata kada ce to uraditi
probaj da kontaktiraš njih:

Info centar za zaštitu životinja

Cilj Info centra je da:

1) promoviše dobrobit životinja, odgovorno vlasništvo i društvenu odgovornost

2) obezbeđuje podršku građanima u situacijama koje su povezane sa životinjama

3) prati stanje u oblasti držanja i zaštite životinja i u vezi sa problemom napuštenih pasa i mačaka

U saradnji sa Gradskom upravom, nevladinim organizacijama, građanima i medijima, Info centar će:

- redovno će informisati o sprovođenju Strategije o

rešavanju problema pasa lutalica

- pronalaziti izgubljene/nađene životinje

- udomljavati napuštene životinje

- pružati pravne savete u vezi sa držanjem i zaštitom

životinja

- pružati veterinarske savete u oblasti očuvanja i

unapređivanja zdravlja životinja

- davaće podršku građanima u pravcu osnivanja NVO

za zaštitu životinja

INFO TELEFON 011 / 334 77 16 (10-15 časova svakim radnim danom)

MOŽETE SVRATITI ponedeljkom, sredom i subotom (od 10-15 časova, Terazije 3/IX)

E-MAIL orcabeograd@yahoo.com i www.orca.org.yu

ili njih:

NOA animal rescue
NOA ima redovne shtandove petkom, subotom i nedeljom, na Slaviji ili Trgu Nikole Pasica (BGD), od 12 do 18h.

Ukoliko zelite da usvojite kucu ili macu, da volontirate, ili pak postoje zivotinje u vasoj okolini kojima je potreban dom, obratite se na NOA INFO TELEFON: 064 397 00 66 ili svratite na shtand
(http://www.myspace.com/noa_animal_rescue)

držim fige :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Krepac hvala mnogo, pa trebal' sam znati ko ima ovakve informacije :grouphug:
Korisnikov avatar
By Andre87
Porodila mi se macka pre mesec dana... 2 muska (ridje-bela)i 2 zenska(smedje i sivo-belo-ridje).Plus imam zeca i 2 papagaja.ZOOLOSKI VRT!
Isti problem devokICE :( Srecom imam dvoriste,ali i pored toga cesto mi ginu od pasa ili automobila....
Korisnikov avatar
By Hys.
MACE SU UDOMLJENEEEEEEEEEEEEEEEEE :love:
@andre-ajoooj....nadam se da ces se i ti snaci :mazi:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Joj, nisam video ovu temu ranije...ja baš želim macu za kućnog ljubimca...da li još uvek čuvate mace ili ste ih već podelili????
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ForeverYoung
Joj, nisam video ovu temu ranije...ja baš želim macu za kućnog ljubimca...da li još uvek čuvate mace ili ste ih već podelili????
male mace podeljene ali mislim da je ostala mama maca:)
By Bombina
devokice ja imam sijamske mace u kuci,ona je mirna i sama igra,dodje moj krevet da naspava,voli sunce da sedi na terasi
i ceka mene na vratima ,kad sam ja vani...
bas je slatka ova na slici maca,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!