Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li je ovo zaista moguće? Prikazuju ovo svakodnevno po američkim TV serijama... Ubace u program malu do zla Boga zablurenu sliku, i onda je odjednom izoštre tako da postane kristalno jasna:

Slika

* Primer pozajmljen: Navodno ovu sliku je iskoristila žena čoveka čija je faca izoštrena i tužila ga za preljubu i pored ostalih dokaza dodala da redovno posećuje sajmove erotike...

Poznajući limite Photoshopa, na mogu da verujem da nešto još više zamuljano (kao u CSI epizodama) mogu da izoštre do perfekcije...

Dakle, može li se to?
Korisnikov avatar
By unic0rn
moguce je isto toliko koliko Valeri Ajrons pritisne tri puta ENTER i hakuje baze FBI-a...

te kamere imaju toliko bedne rezolucije da si srecan ako dobijes i blurovanu sliku...
Korisnikov avatar
By KiWi
Vidiš, sinoć u epizodi serije ''Mesto Zločina'' je prikazan snimak veoma low-quality kamerom iz jedne zalagaonice ... na 4-5 metara od kamere se nalazio tip kojeg su hteli da provale i preko putanja njega čiča koji drži zalagaonicu i ima cvikere .. Oni su iz odraza sa cvikera tog čiče mogli da vide facu tog lika ... eto dokle to ide ... a ''Mesto Zločina'' je serija koja važi za one koje se trude da budu što realnije ...
Korisnikov avatar
By Mortis
Postoje RAMDAC i CEG tehnike koje daju bolju rezoluciju od originala, ali nema garancije da je to originalna slika (neprihvatljivo na sudu) i rezultati nisu spektakularni (1 piksel moze da se uveca u matricu 2x2). Sa fotografije (koja je analogna tehnologija) se moze skinuti ili izostriti adaptivnim neuralnim mrezama, tako da je moguce uraditi ovo sa prvog posta AKO JE U PITANJU KLASICNA CELULOIDNA FOTKA/FILM. Ako se radi o digitalnom snimku ili TV zapisu, nemoguce je. Inace, moguce je manipulisati video zapisom do neverovatnih detalja... pre dve godine je predstavljen softver koji brise klizacicu i tragove koje je ostavila na ledu u realnom vremenu, pri cemu kadar nije bio fiksan. Sta sam zakljucio iz ovoga? Vise ne verujem ni direktnom prenosu na TVu.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn
moguce je isto toliko koliko Valeri Ajrons pritisne tri puta ENTER i hakuje baze FBI-a...
:smeh:

Nemoj tako, Valeri Ajrons Protekshn je ozbiljna firma. :tuc:
Najbolja od svih 'pusti mozak na ispashu' serija :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by unic0rn
:lol: :klap:

pre neki dan sam se nešto zezao na kompu, pa sam glumio Valeri Ajrons i njoj slične. ljudi su se upišali od smeha dok sam ja hakovao komp. :)

anyway, nisam siguran da to zavisi od source-a (izvora), jer takav (neograničen) izvor ne postoji. neke stvari je moguće srediti, ali sve ima svoje fizičke granice, čak i neuronske mreže. tako da je izvlačenje nečijeg odraza sa stakla za naočare ili pak ona fora iz Rising Sun ostaju čist SF.
Korisnikov avatar
By Marvin
Jaaaaao Valeri.... Pa nju sam potpuno zaboravio. Odlicno.
:fancyklap:
Lepo secanje :sunce:
Korisnikov avatar
By andjela
pa sateliti imaju jake kamere, satelitski snimci se bas mogu zumirati :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
:lol: :klap:

pre neki dan sam se nešto zezao na kompu, pa sam glumio Valeri Ajrons i njoj slične. ljudi su se upišali od smeha dok sam ja hakovao komp. :)

anyway, nisam siguran da to zavisi od source-a (izvora), jer takav (neograničen) izvor ne postoji. neke stvari je moguće srediti, ali sve ima svoje fizičke granice, čak i neuronske mreže. tako da je izvlačenje nečijeg odraza sa stakla za naočare ili pak ona fora iz Rising Sun ostaju čist SF.
zamišljam :lol:

Što se tiče stakala... ja iz odraza svojih cvika u ogledalu ne mogu da vidim sebe...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!