Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dakle upomoc!
Zadnjih nedelju dana, a mozda i nesto duze, me strasno zeza moj voljeni WoW (World Of Warcraft)...
Desava se sledece:
Logujem se na server i sve radi super nekih 10ak minuta, onda koci najstrasnije par minuta (kao da je lag 10 000) pa opet radi malo, pa opet koci i tako u nedogled...

Reinstalirao sam windows, nemam nikakav virus, uradio sam maltene sve sto se moze natji na tec support wow sajta, konekcija na netu mi se cini da je ok (skinuo sam neki patch od 186mgb za par sati, adsl 256 u pitanju), proverio sam sistem, sve je u redu nista nije crklo...

Sta moze biti, pomagajte ljudovi! :placko:
Korisnikov avatar
By Rei
Isto se i meni deshava, samo, malo duzhe od 10 dana..

Nije bash da laguje na par minuta, vishe je nekih desetak sekundi, i obichno kad treba da se lootoje neshto, ili da se pokupi lova iz mailboxa, to posebno mrzim kad se desi. :)

na 512kbit adsl sam, ali nisam jedini kojem se deshava, tako da je verovatno do blizzardovih servera, otprilike je to krenulo posle 2.0.1 patcha...

Jbg
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
To je jedan od razloga zbog chge sam prestao da igram. Zamislite ideju da tri puta explodirate u blizizini 39ljufi sa oko 5.5k dmg..u bwl-u ...chlanovi MAgme..koji su nam pomagali oko Veala su pocheli da shize...

probaj da forwardujesh

TCP 3724
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A ja sam lepo reinstalirao WoW i sada skidam tonu nekih patcheva... Tako mi i treba, trebalo je da cekam da izadje BC....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uzgred gde nestade ona opcija suspendovanja naloga na nedelju dve? Pisalo je nesto tipa ako idete na put bla bla bla... :kosach:
Korisnikov avatar
By Rei
Nema to. To sam i ja trazhio. Ne postoji. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dodjavola, siguran sam da je postojalo negde... :placko:
Neka neka, jos 8 dana do BC (pod uslovom da i kod nas stigne tad)...
Korisnikov avatar
By Rei
Ma postoji ako placash kreditnom karticom da zaustavish naplacivanje, poshto se to vrshi autmatski svakog meseca, pa posle platish kad ti odgovara. Za gamecard nemash to.. jer u principu game card i kupujesh kad ti odgovara. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A nigde ne pishe cena. :placko:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da li je neko kupio BC i da li je to otklonilo ove proklete smetnje?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!