- 04 Jan 2007, 03:21
Ja stalno pokusavam naci nekoga ali to ne uspevam. Mnogi to ne traze! Vise im odhovara sex na jedno vece! Ko se slaze samnom?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by nemke18godMislim da si prevazisao sam sebe... U jednom postu si napravio par offtopica...
o A.F.K.A pa nije te dugo bilo:P
Svaki put kada udjem na msn prikaze mi da si upravo otisao...tj.uvek se mimoidjemo.....
A sto se tice teme...hehe.....srecna nova godina A.F.K.A![]()
Originally posted by Mr.Jaxaxaxaxaxa.....spretno,nema sta....Originally posted by nemke18godMislim da si prevazisao sam sebe... U jednom postu si napravio par offtopica...
o A.F.K.A pa nije te dugo bilo:P
Svaki put kada udjem na msn prikaze mi da si upravo otisao...tj.uvek se mimoidjemo.....
A sto se tice teme...hehe.....srecna nova godina A.F.K.A![]()
Originally posted by nbgd26obožavam ove friško nove usere koji ne mogu da odole da ne završe svaku svoju rečenicu uzvičnikom
Da li ima onih momaka koji su vise za vezu nego za sex?
Ja stalno pokusavam naci nekoga ali to ne uspevam.
Mnogi to ne traze!
Vise im odhovara sex na jedno vece!
Ko se slaze samnom?
Ja sam nasao osobu koja mi se svidja ali se ona nesto predomislja!
mene samo interesuje sta ljudi misle o tome a ne trazim nikoga ovom prilikom, ja sam svoje odabrao i drzim se toga!
Ja nikoga ne vredjam i molim da to niko ni meni ne radi!
postavio sam lepo temu a onome kome se ne svidja ne mora da pise!
Samo sam imao dobru nameru da saznam sta ko misli!
molim doticne osobe bez vredjanja!
meni to nije potrebno!
da, jako fin!
Originally posted by nbgd26A je...nego, prvo na sta pomislim kad vidim takve avatare kao sto je tvoj sigurno nije "ovaj sigurno nece sex vec hoce vezu!" ... Uglavnom pomislim obrnuto, tako da i ne mogu ozbiljno da shvatim ni tebe ni ovu temu.
Ja stalno pokusavam naci nekoga ali to ne uspevam. Mnogi to ne traze! Vise im odhovara sex na jedno vece! Ko se slaze samnom?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!