Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
:wow: Savršeno!

P.S. Koji je to jezik, tj. zemlja? Liči na Nemački...
Korisnikov avatar
By Paki
Hehe, ala ću moju majku da postavim ispred monitora i pustim joj klipić... :giggle: ... Da prestane već jednom da kuka kako neće imati unuke...
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Paki
Hehe, ala ću moju majku da postavim ispred monitora i pustim joj klipić... :giggle: ... Da prestane već jednom da kuka kako neće imati unuke...
Ja sam mislio da ces ti kao deklarisani biseksualac postati tata i bez pomoci klipa. Mislim klipa sa pesmom, nisam mislio na kukuruzni klip.
Korisnikov avatar
By Paki
Vidiš, mogu i bez pomoći video klipa, sa nekom lezbejkom koja bi to isto želela. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
lepa i poučna pesma :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paki
Vidiš, mogu i bez pomoći video klipa, sa nekom lezbejkom koja bi to isto želela. :)
I ti si bi? Padni mi na grudi!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ForeverYoung
P.S. Koji je to jezik, tj. zemlja? Liči na Nemački...
Holandski
Korisnikov avatar
By Paki
@ ... , Mr.Ja, Kiwi ....... Ama ljudi, koji vam je moj? Može li ovako - gej biseksualne prošlosti ? Jel vam sad lakše? :sweet:
Korisnikov avatar
By coka
e bas je slatko :mini:
Korisnikov avatar
By jukie
btw mislim da se kaže "o dva tate"? ili previše gledam HRT?
Korisnikov avatar
By KiWi
meni pravilnije zvuči ''Pesmica o dvojici očeva'' ili ''Pesmica o dvojici tata''
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Cool! Najbolje od svega mi je sto klinci okolo to prihvataju sasvim normalno. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ovo je bilo DIVNO:love:
Neznam sta mi se vise svidelo iskrenost ovog klinca koji je tako opisao svojih dvoje tata ili cinjenica da je takvo ponasanje u Holandiji drustveno prihvatljivo.
U svakom slucaju nadam se da ce jednog dana u Srbiji biti mogucje da neki klinac tako napravi pesmu o svojih dvoje tata i otpeva je javno pred kamerama bez da se iko zgrozava i da ce to mozda biti moj klinac:love: :D :bye:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Meni Lunja poslao pre jedno dva meseca...vidl'a sam ;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Lakiboy_ns
Ovo je bilo DIVNO:love:
Neznam sta mi se vise svidelo iskrenost ovog klinca koji je tako opisao svojih dvoje tata ili cinjenica da je takvo ponasanje u Holandiji drustveno prihvatljivo.
bas tako :up:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nije Morgan za roditelja, totalno mu je odbojna ideja roditeljstva i staranja za nekoga treceg. Morgan je odluchio da svoj zivot posveti samo-realizaciji.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Morgan Le Faye
Nije Morgan za roditelja, totalno mu je odbojna ideja roditeljstva i staranja za nekoga treceg. Morgan je odluchio da svoj zivot posveti samo-realizaciji.
Drugojačije od tebe i nismo očekivali. :eviltrep:
Korisnikov avatar
By deželaš
a ona se, je l' te, ne ostvaruje kroz druge ljude već samo izvlačenjem konca iz samoga sebe?

:astral2:

oh morgane morgane :alexis:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi

Drugojačije od tebe i nismo očekivali. :eviltrep:
Onda Vas nisam iznenadio.

Originally posted by deželaš
a ona se, je l' te, ne ostvaruje kroz druge ljude već samo izvlačenjem konca iz samoga sebe?

:astral2:

oh morgane morgane :alexis:
Pravilan je izraz "atman jnana": iskustvena spoznaja samog sebe ili atmana
gde je atman lichna dusha, vezana za materiju tela.

"Ali oni koji zaista poshtuju nemanifestvovano, koje lezi van dohvata percepcije chula, ispunjujuce, nezamislivo, uvek isto ---koncecpiju absolutne istine...kontrolishuci chula, jednako se ophodeci prema svima, takve osobe koje zele boljitak svih na kraju me dostizu" Bhagvat-Gita 12-3.
Korisnikov avatar
By Sky123
lol... malo... weird, ali ok...
By Tea
Pesma je preslatka, melodicna, ali nisam se puno iznenadila textom. Ipak su to holandjani. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Meni se sve vreme cini da ovo dete samo sto ne zaplace, samo se na kraju pesme jedva osmehnuo, neubedljivo. Kakva ce deca izlaziti iz gay brakova to ce vreme tek pokazati. U svakom slucaju ce biti srecnija od dece iz nasilnih porodica, porodica alkoholicara i naromana, ali da li je to dovoljno? Odrastanje uz istopolne roditelje je nama nepoznanica, neki od nas znaju samo kako je ziveti sa etiketom, ali ne i od rodjenja.
Podseti me ovo na onaj crtac Miki Maus sa druge strane ogledala, kada
prolazi kroz ogledalo iza koga je sve jednako ali ima potpuno drugaciji osecaj u vezi svega.
Ja mogu da prihvatim samo jedan razlog zbog koga bi trebalo odobriti usvajanje dece homoseksualcima a to je da je bolje da odrastu uz istopolne roditelje nego bez ikakve roditeljske ljubavi.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Slatko dete. Dao bih mu poklon. :poklon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!