Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

kvadratici ili prugice?

Prugice horizontalne
14
30%
Prugice vertikalne
8
17%
Karirano
7
15%
Jednobojno
16
34%
Tufnasto
2
4%
Korisnikov avatar
By DeVision
Da li vise volite karirano ili prugasto (vertikalno, horiznontalno)?
Ili mozda vise preferirate jednobojnu garderobu ili mozda tufnice?
Korisnikov avatar
By Delete
Jednobojno...
Predugo sam nosila karirane kosulje, pa mi dosadilo sarenilo.
A prugice me asociraju na bracu Daltone iz crtanih filmova, pa nisu u mom stilu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Isključivo tufne! Crvene ili roznjikave na beloj pozadini. Karo može samo ako je neka plemenska šara u pitanju .. beznačajni karo ne dolazi u obzir. Po kući najčešće nosim jednobojno, jer to najlakše uklopim a i lako se pere.
Korisnikov avatar
By Nelly
Tesko mi je da se odlucim..Obozavam i jednobojnu garderobu i prugastu. E sad ako bas, bas moram da biram (sto inace ne volim)...Prugice. Eto, neka budu prugice.
Korisnikov avatar
By Nelly
e da, jos da dodam - vertikalne, mada nisu ni horizontalne za baciti ali opet moram da biram..grrrr
Korisnikov avatar
By Khons
skoro sve od gore navedenog izuzev tufni
Korisnikov avatar
By bigirl
Uh... Iz kariranih pantalona izlazim samo kad su na pranju. :D Majčice volim sas horizontalne prugice. Pa kad ukombinujem ta dva... Svi se krste! Al' da ga jebem, stoji mi...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
Uh... Iz kariranih pantalona izlazim samo kad su na pranju. :D Majčice volim sas horizontalne prugice. Pa kad ukombinujem ta dva... Svi se krste! Al' da ga jebem, stoji mi...
One karirane što si nosila kad smo na kaficu išli? .. Sejo, pa i da meni nešto tako dobro stoji, ni ja ih ne bih skidao ... mada je sad malo ladno za njih.
Korisnikov avatar
By bigirl
:blush:

Eeeeee... Al' imam ja i par zimskih... :B
Korisnikov avatar
By Deksi
Karirano obozavam,kosulje,lone na tregere...tufne samo ako ih ja kreiram ...uglavnom na martinkama,starkama ili torbi....deluje jako psihodelicno....
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Adenim
Sta su kvadraci?
:lol: Ja sam temu otvorio sam da vidim sta su kvadraci... :)

Heheheh..prvi put da postavim isto pitanje kao i Adenim.... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By DeVision
Originally posted by decko
Originally posted by Adenim
Sta su kvadraci?
:lol: Ja sam temu otvorio sam da vidim sta su kvadraci... :)

Heheheh..prvi put da postavim isto pitanje kao i Adenim.... :iskolacen:
Pardon kvadratici :pivce:
Korisnikov avatar
By Allkey
У, ја волим вертикално-пругасте кошуље... Мада мојим регалом преовладавају кариране...

Дакле, волим те две комбинације... А и једнобојно може изгледати прилично елегантно... :)
By sweet_dechko
Prugice, pogotovo horizontalne(izgledam još šire, imam jednu majicu plavkaste, zelene, narandžaste pruge, pa sa narandžastim okovratnikom i krajevima rukava, mnooogo je lepa).:zen:
By pčelica
Već sam pisala.
Pruge, horizontalne.
Red žutih, pa red crnih, pa red
žutih.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cudno, ali meni to zavisi od godisnjih doba.
Meni sve zavisi od godisnjih doba, da se ne lazemo.
Korisnikov avatar
By bigiboy
Originally posted by ns.happy
pruge su bliske srcu mom...
i mom. :dance:
By Swanheart
jednobojno mi je monotono...al` kad se mora nije tesko...
a tufnasto...pa mislim da bi se pokidali od smeha kada bi me videli u tufnastom...
prugice su zakon...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Tufnice, zvezdice, srculenca, pruge, pepito, karo....samo da je veselo i shareno
Korisnikov avatar
By Oziris
Uglavnom jednobojno... Aj bas, ako mi se boje svide, onda vertikalne prugice, ali ne znam da li imam vise od 5-6 takvih, majica..
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Crno-zuti kvadratici, ali ne mogu da nadjem snajderku da mi sastije ono sto zelim. Voleo bih da imam od sve u toj kombinaciji. Ali za sada se zadovoljavam jednobojnim stvarima.
Nikako pruge, osim ako nisu boje duge (horizontalno of skroz)! :D

Povodom creno-zutih kvadratica - voleo bih pantalone ali tako da svaki kvadaratic pude posebno siven i da se prepoznaje cik-cak step. Niko nema zivaca da mi to napravi. Naravno kada bih imao toliko da platim vise nego sto traze, napravili bi mi pantalone za jednu noc! :D Well, I guess I'm not the one! :D
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Apsolutno prugice!

Crno-bele, umerene debljine... ne pretanke, ne preshiroke... barem ide uz moj LIK I DELO! :diplomac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!