Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ima ne baš mali broj ljudi kojima ćete (ponovo, više nego ranije, iili veoma po prvi put) postati interesantnio kada Vas vide sa osobom suprotnog pola (za koju nagađaju ko je jer je vrlo bliska/intimna a pritom zgodna), ili dok sami šetate dete, ili ... ili se pak šetate sa gay partnerom/icom- i tada odjednom zainteresujete gomilu ...

Ima to veze sa evolucijom (i nije džaba ona izreka ... neću konja/kobilu koju niko neće da jaše :-))) a ima veze i sa seksualnom energijom ... sportista/lekar/trgovac koji ima kvaliteta, ispunjen i redovan seksualni život i emotivnu dinamiku uvek ĆE U STR8 OKRUŽENJU DA PRIVLAČI MASE, BOLJE RADI, PRIVLAČI KLIJENTE ... depresivci i bez energije privlače samo manje više problematične da ne kažem poremećene osobe :-)

Da imao sam nekoliko takvih iskustava ... :cheer: :setnja:
Korisnikov avatar
By Zoe
Istina je da kada si zadovoljan i ispunjen - emocionalno, seksualno i svakako, zracis energijom i privlacis ljude........nije bitno kojeg pola........a kada si sjeban, sjebanost se lepi za tebe........i takvi ljudi. Ako si to mislio da kazes?! :lol:
U mom slucaju, provereno.
Korisnikov avatar
By Zoe
......kada sam najsrecnija i najzadovoljnija svojim zivotom, to se toliko vidi na meni, ja se prolepsam i zracim :sunce: i zaista privlacim paznju mnogih......ali meni tada niko ne treba, ja sam vec zadovoljna i srecna :yay: i to samo konstatujem u prolazu i nit` mi laska nit` mi smeta.......:peva:
Korisnikov avatar
By Zoe
........a kada me vide sa detetom :giggle: kontam da me gledaju jer ne mogu da razluce da l` sam mu sestra ili majka, i kako smo samo jebeno LEPI i fizicki slicni! :D
By brdja
vidiš Zoe kako si pametna .. otprilike sam to (pored ostalog hteo da kažem) ....

da ... a dodao bih i to ako imam partnera onda mi ne treba treći .. a ako sam u HI raspoloženju i alone ni tada mi nešto posebno ne treba neko ... stvar je da kada sam down ne tražin nikoga a kada sam normalan onda sam spreman za uzimanje-davanje odnose (prijateljstvo, veza ... štagod) ali tada ljudi nešto ... razmišljaju nisi im dovoljno dobar :-)))
Korisnikov avatar
By Dina
Dete je mamac :lol: Moja kuma i ja kad setamo kumce muskarci nas samo gledaju, ali bas onako napadno, bas vidim razliku u odnosu na situaciju kad deteta nema. Ne znam zasto je to tako, kod mene to nije, pogledam dete ali me muskarac koji ga seta ne zanima... Ukoliko im je potrebna "potvrda" drugih ljudi ja bih rekla da ti ljudi mozda ne znaju sta hoce, nemaju izgradjen svoj ukus.
Korisnikov avatar
By Mortis
Moram ovo da testiram. Ima li neko klinca na cuvanje po neki sat tu i tamo? Garantujem mu dobar provod i cist vazduh. Ako se ovde iznesena tvrdnja pokaze tacnom, onda i zadovoljavajuca poznanstva.

Ne, to je za mene...
By brdja
ako mogu da dodam .. najbolje je da deca budu ono od 1-5-6 godina ... Upseh zagarantovam (mala šala ali istinita :-)) :pas: :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!