Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by bisex-I-guess

nego, pominje se dosta "andro" .. moze li neko (strucan) da pojasni? ;) :D :luda:

Iskoristicu post nase forumske koleginice da otvorim novu temu, jer pitanje zaista moze biti zanimljivo. Dakle, kakve devojke vi svrstavate u "andro"? :love:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Meni rekli da izgledam andro!! Ali mislim da bi sad vec mogli da povuku tu konstataciju!!! :sweet: :trep:
By жњ
Originally posted by sweet angel
Meni rekli da izgledam andro!! Ali mislim da bi sad vec mogli da povuku tu konstataciju!!! :sweet: :trep:

jesi, andro si!

i ja sam andro! :sweet:

:klap:
Korisnikov avatar
By mary
Ali zene! Ne dadoste definiciju kakav tip devojke je ANDRO! A sta cemo mi koji ne znamo kako izgledaju sweet angel i amnesia?
Korisnikov avatar
By m..
Jel sam ja andro? Ili sam butch sa fem glavom ili darkerka iz Borce?
Korisnikov avatar
By TKO
nema dileme
DEFINITIVNO darkerka iz bor?e!
Korisnikov avatar
By mary
Navodjena avlonovim primerom, moze se reci da je i Shannyn Sossamon takodje andro :eureka:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By m..
pa slatka je...
By жњ
shane je andro

Slika

a. jolie je andro

Slika

m.. je andro, greenwich i tessio takodje!!

vise se radi o nekom lifestylu i STAVU koji ni kratka kosa ni dugi nokti ne mogu zavarati!!
By жњ
Dalje objasnjenje...

Andro girls se lako prebace iz martinki u vecernju toaletu i obe stvari jednako dobro nose! Buch devojke ce jako tesko uci u stiklu, kao i femica u siroke pantalone (osim ako nije oversized :giggle: )
By Swanheart
Originally posted by amnesia
Dalje objasnjenje...

Andro girls se lako prebace iz martinki u vecernju toaletu i obe stvari jednako dobro nose! Buch devojke ce jako tesko uci u stiklu, kao i femica u siroke pantalone (osim ako nije oversized :giggle: )
Cek,cek...da li to znaci da sam i ja andro:hekla:
Korisnikov avatar
By Zoe
Cek` bre.........sad mi nije jasno.......sta je ANDRO? Ako nije kratka kosa i nedefinisan izgled.......ako su to cak vrlo zenstvene zene..........ako..............Znaci, neko rece, andro su zene koje, izmedju ostalog zacas uskacu iz jedne odevne kombinacije u drugu i u svemu izgledaju odlicno.........pa. ako je samo to ANDRO, onda ja jesam definitivno!
Ajd` pojasnite jos malo...........
By жњ
Daleko od toga da je samo oblacenje!!

Radi se o tome da ANDRO devojke nije sramota da svojim rucicama sa lakiranim nokticima odlucno zgrabe flashu piva ili da cigaru iz kutije izvlace zubima, ali da sve to sto rade ne deluje kao da radi muskarac, nego sa nekim posebnim urodjenim shmekom!

it`s from the inside :alexis:
Korisnikov avatar
By mary
Sta ces bolje objasnjenje od onog koje je dala amnesia! A imas i slike, tako da je lako zakljuciti :)
Korisnikov avatar
By mary
Pih! Ulete mi! Ali, eto ti dopunskog objasnjenja :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Eeeeeeeeeeeeeeeej, ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa ja sam ANDRO !!! :happysmoke:
By жњ
a ne znajuci za pojam "andro", ja sam to jos davno davno krstila sa "glam butch" :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma ja sam to uvek zvala nekako........mmm........kao riba-frajer........ :hvala: al` tad sam bila klinka.....ili cool riba ili........kako god.........ali sad mi je lakse, sad konacno svom identitetu mogu da dam ime :zvizdi:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
wtf? :smeh: :D

dobro, onda se ja palim na andro :)

/a moze se reci da sam i ja andro/

ma.. sad sam se skroz zbunila...
By Ulix
Originally posted by ^mary^
Navodjena avlonovim primerom, moze se reci da je i Shannyn Sossamon takodje andro :eureka:

Slika

Slika
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:
Kako je lepa!
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By EYA
moj brat ima sina koji se zove Andro : :D
btw, u Dalmaciji je to normalno ime :cigareta:

slazem se da nije stvar samo u oblacenju, ali stoji da se andro devojke dobro snalaze u oba suprostavljena stila oblacenja.
radi se, kao sto rece amnezija, o stavu, energiji kojom zraci osoba.
u stanju je da bude odlucna i hrabra kao muskarac, ali i nezna i osecajna kao zena.
zapravo ta podela osobina na muske i zenske je potpuno glupava i potice od tradicionalnih podela muskih i zenskih uloga. pa onda ispada da zena sedi kuci, cisti, kuva i cuva decu, puna je razumevanja i neznosti za muza kad dodje kuci sa posla illi iz lova, a on ne sme da pokaze emocije i mora uvek biti snazan, odlucan i cvrst, da bi zastitio zenu i decu koji su cmizdravi i osetljivi... bla, bla..

svako ko sebe zeli da nazove covekom, morao bi da se zapita koji deo (ili delove) svoje licnosti zapostavlja, koje osobine i prirodne talente ne ispoljava jer mu je nametnuta pogresna slika o samom sebi tokom vaspitanja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
andro je Grchki prefix i znachi mushkarac, mushkobanjast...
By жњ
Originally posted by Morgan Le Faye
andro je Grchki prefix i znachi mushkarac...

upravo!

ali se ta ista rec ucvrstila u lesbian terminologiji kao pojam za "not so girly girls but no butches either"!
Korisnikov avatar
By tramp
Moje razumevanje androginije:

Androginija (od cega dolazi skracenica andro) ima 2 moguca znacenja -
1-osobe koje u sebi sadrze i muske i zenske karakteristike
2-osobe koje nisu ni jedno ni drugo

Osobe mogu biti psiholoski androgine, tj. u sklopu licnosti mesaju karakteristike oba roda. Naziv koji je blizak psiholoskoj androginiji je gender queer (rodni queer). Gender queer osobe mogu da se identifikuju i sa jednim i sa drugim rodom ali se ni sa jednim potpuno ne identifikuju. Mada se gener queer osobe cesto poistovecuju sa androginim za mene ovo nisu dva termina za isto, termin gender queer ima dublje politicko znacenje kao odbijanje koncepta binarnosti roda.

Osobe mogu biti modno androgine - tu bi bilo to jednako im ugodno i u fem i u buch odeci sto ne znaci da tu postoji bilo kakvo pitanje rodnog identiteta kao sto i to sto je neka osoba buch ne znaci da se ta osoba na bilo koji nacin positovecuje sa muskim rodom.

Osobe mogu biti fizioloski androgine - vanjske karakteristike imaju odlike oba roda, cure sa manjim grudima, mladici sa meksim crtama lica itd.

U lezbejskoj terminologiji su andro(gine) cure koje su izmedju buch i fem sta god to znacilo ...
Korisnikov avatar
By tramp
evo par (za mene) androginih osoba
Slika

Slika

Slika

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!