-  29 Nov 2005, 02:47

Pravi neko sajticje?   

Ja sam kao neshto pocheo u poslednje vreme. A nish' o html kodu ne znam. Malo gledam tutoriale po netu a nikako da uzmem pa da ozbiljnije uchim... Sreca pa ljudi izumeshe WYSIWYG za nas noobove.
  Malo gledam tutoriale po netu a nikako da uzmem pa da ozbiljnije uchim... Sreca pa ljudi izumeshe WYSIWYG za nas noobove.   Mada, u Dreamweaveru ne znam ni tako da pomerim sliku da stoji gde treba.
  Mada, u Dreamweaveru ne znam ni tako da pomerim sliku da stoji gde treba.   Ali dobro, ima tu drugih programa. Najvishe volim Nvu (Nview) i Antenna.
  Ali dobro, ima tu drugih programa. Najvishe volim Nvu (Nview) i Antenna.
I tako, pravim ono sa smajlicjima, a poushavam i josh neshto, samo ne ide, imam ideju, osmislio sam lep dizajn, sve lepo ispalo samo nemam materijala za sadrzhaj, treba mi neko struchan...
Josh neko?

Ja sam kao neshto pocheo u poslednje vreme. A nish' o html kodu ne znam.
 Malo gledam tutoriale po netu a nikako da uzmem pa da ozbiljnije uchim... Sreca pa ljudi izumeshe WYSIWYG za nas noobove.
  Malo gledam tutoriale po netu a nikako da uzmem pa da ozbiljnije uchim... Sreca pa ljudi izumeshe WYSIWYG za nas noobove.   Mada, u Dreamweaveru ne znam ni tako da pomerim sliku da stoji gde treba.
  Mada, u Dreamweaveru ne znam ni tako da pomerim sliku da stoji gde treba.   Ali dobro, ima tu drugih programa. Najvishe volim Nvu (Nview) i Antenna.
  Ali dobro, ima tu drugih programa. Najvishe volim Nvu (Nview) i Antenna.I tako, pravim ono sa smajlicjima, a poushavam i josh neshto, samo ne ide, imam ideju, osmislio sam lep dizajn, sve lepo ispalo samo nemam materijala za sadrzhaj, treba mi neko struchan...
Josh neko?

Ali kada sam ga izdegustirao, smorio sam se i nisam znao sta jos da radim na sajtu, pa sam ga iskljucio
  Ali kada sam ga izdegustirao, smorio sam se i nisam znao sta jos da radim na sajtu, pa sam ga iskljucio