Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Gledate li ovu kratku formu na RTV PINK ?
U okviru nje se svakodnevno emituju razni snimci zamalo izbegnutih tragedija.
Ima zanimljivih momenata, jedino mi je malo smesan bucmasti voditelj, koji me komentarima podseca na Svetlanu Bojkovic u filmu "Pas koji je voleo vozove" i to u sceni u kojoj uzvikuje "Rodeo, Rodeo, veliki Rodeo !"

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By spark
ne gledam. i drago mi je zbog toga.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vazno da spice platinum gledas !
:P
Korisnikov avatar
By spliff
ne gledam vishe tv pink... sa izuzetkom nacionalnog dnevnika kad pozzelim da se nasmejem
By mamba
Neko spomenu nacionalni dnevnik, i nemogah vise da se uzdrzim, i meni je smesan, a najsmesnije mi je kada se pojavi tip u kadru, a iza njega u scenografiji ili hromi majcica Zemlja, pa kad se malo strucno pogleda onaj tip namesten sa glavom posred zemlje tj. kruga to izgleda kao da je tip svetac.

A primetio sam i vise puta da u cosku pise uzivo ili voditelj najavi uzivo reportera sa terena, a u gornjem ili donjem delu ekrana vidi se tracking, sto znaci da se emituje sa kasete i to ostecene kasete. Sto je veoma neprofesionalno. Cak mislim i da se najverovatnije ceo Nacionalni dnevnik snima, a ne samo prilozi za emitovanje.
Korisnikov avatar
By KiWi
to sa svecom sam ve? ?uo :lol: ... što se ti?e da se naježiš trudim se da ne gledam... ono sa onim požarom kada je onaj lik umalo pao sa prozora.. pa kad ga je vatrogasac spasao... uh bre... ne želim da zamaram sebe takvim stvarima...
By superfly
Originally posted by spliff
ne gledam vishe tv pink... sa izuzetkom nacionalnog dnevnika kad pozzelim da se nasmejem
:D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Video sam onog jednog što zamalo da mu se ne otvori padobran, svu me jeza podišla... Šta ?e mi to u životu, malo mi je stresova?
Korisnikov avatar
By Rei
Bash je zanimljiva emisija, a posebno sam se nasmejao kada su prikazali snimak boks mecha u koji je upala gubitnikova majka da cipelom sa shtiklom isprebija pobednika. Bash sam se nasmejao. A kao shlag na torti bila je chinjenica da je posle toga onaj shto je gubio pobedio, jer je napadnuti odbio da nastavi mech. :)
I onaj lopov koji se sapleo i pao i aktivirao alarm jer nije imao dovoljno velike proreze za ochi na masci. Koji mozak :D
Korisnikov avatar
By Rei
Mamba
A primetio sam i vise puta da u cosku pise uzivo ili voditelj najavi uzivo reportera sa terena, a u gornjem ili donjem delu ekrana vidi se tracking, sto znaci da se emituje sa kasete i to ostecene kasete. Sto je veoma neprofesionalno. Cak mislim i da se najverovatnije ceo Nacionalni dnevnik snima, a ne samo prilozi za emitovanje.
Ne verujem da je snimljeno pa pushteno, koliko samo puta nisu mogli da spostave vezu sa ljudima na terenu, ide slika, a nema tona, to im vec postaje uchestala pojava.
Korisnikov avatar
By Mars
Znam o cemu se radi, ne gledam.

Par priloga video, wow, brrr, jao... I ne zanima me to nimalo.

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!