Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
pre par dana skinuo sam, nadam se :D , sve sto treba sa seti at home i ponadao se da cu uskoro poceti da dajem svoj doprinos u lovu na vanzemaljski oblik zivota... ali cvrc... nista mi bre nije jasno... :rida:

ajde, ko vec ima iskustva sa setijem, nek napise nesto, ili se javi na u2u da me detaljnije uputi... hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By Vega
Samo instaliras onaj Boinc i kad ga startujes (startuje se sam posle instalacije) videces da imas tamo na "Projects" tabu da kliknes polje "attach to a new project" i to kliknes i onda te pita za URL i neki broj a to ti sve pise u konfirmacionom mailu koji su ti poslalikad si otvorio nalog. naci odes u taj mail i samo copy-paste taj URL i taj broj u polje koje ti Boinc otvori, i cim to uradis ostavis komp i on sam krece da sljaka posle vremena koje si mu dodelio (ja sam podesila da posle 15 min neaktivnosti na kompu krece da radi). Sve sam radi, samo jos sto ne usisava po kuci ;)
Korisnikov avatar
By spark
:smeh: pa trebali su onda tako i da napisu, transparentno... ja se ubih citajuci i nista mi nije jasno, a ko zna gde sam i sta sam sve "klikcao" :smeh: :zid: ...

i, jel povremeno treba da se nakacim na novi projekat, ili ce i on to automatski da uradi, kad zavrsi aktuelni?

:kiss:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
To im ja dam moju mašinu da im nešto šljaka? Puni su bre para još im treba i ova moja muka. Mrš :avalon: :sebi?ansampašta:
Korisnikov avatar
By Vega
Sam ce sad sve da radi. Ako si stalno na netu onda nema sta da brines. A ako nisi, kontam da onda on sljaka i shteka negde podatke pa cim se nakachis ih salje i uzima nove za obradu.
Znaci sad si nakacen na SETI projekat, pa ti on salje blok po blok podataka na obradu, dok ti uzivash u zivopisnom screensaver-u ;)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
dosadio mi isti posle nekoliko dana, vanzemaljci nisu hteli da prichaju s mnom, zeleli su samo da rade nevaljale stvari, al ja sam rekao NE, ja sam chedan na majku
Korisnikov avatar
By Vega
Pa probaj da im svirash onih famoznih 5 tonova, i palish sharena svetla, mozda se umilostive :cyborg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!