Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Gde naci decka za vezu?

na Forumu GS
8
25%
na chatu gay-serbia
6
19%
u X-u
2
6%
preko prijatelja
16
50%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nikada ne trazim decka za vezu. Veza se mora spontano roditi..:zen:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by deni
Ja nikada ne trazim decka za vezu. Veza se mora spontano roditi.. :zen:
Slazem se...

Dodao bih jos, jedino' da je glupo potencijalne kandidate za istu selektovati na osnovu toga gde ste ih upoznali...ne vidim da je to; da li ide u X, po zurkama,dolazi ili ne dolazi na forum ikakvo merilo o tome da li je neko za vezu ili nije...

Kakva tema... :lood: :lood: :lood:
Korisnikov avatar
By tramp
verovatno zavisi sta te zanima

ima ljudi koji ne vole zurke u tom slucaju verovatno oni koji vole zurke ne bi bili najbolji izbor ako je preko prijatelja onda bar dobijes "preporuke" sa doticnim ...

mada ja veze ne trazim, cak naprotiv bezim od istih a opet me nadju ali .. hm... to nema veze sa temom i deckima
:whatever:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mesto je totalno nevažno... mislim da tema nema neki dublji smisao... važnije je kad se taj ?ovek pojavi i šta ga ?ini razli?itim od mora sli?nih ... u mom slu?aju de?kovi naiðu kada ja izgubim nadu da ?u išta na?i.. tj. kad se najmanje nadam.. i uvek me iznenade :)
By Thomas
Pa mozesh ga naci i na GS forumu, i na catu, i u Xu, i preko prijatelja, i na poslu, i na Adi, i u shkoli, i u bioskopu, i u pozorishtu, i na moru, i na trolebusu, i u parku...

ne vidim problem...

a i ti si dosta komunikativan, tako da: AKCIJA.
By fazza
Ako vec moram da biram izmedju ovih predloga, onda neka bude preko
prijatelja.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sluchajno na ulici, onako filmski, sluchajni sudar, pogled u ochi, nastavljanje svojim putem, spontani okreti, ponovni susret, prepun zara i vatre, nemogucnost kontrole...:fige:
By Shoplifter
Valjda je najmanja smarachnia upoznati nekoga uzivo, tj. klub ili sto vec neko rece trolejbus, na poslu i u shkoli :right:
ali eto, kakve veze ima gde naletis na nekog, vazno da naletis.
I tako. :cekam:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Morgan Le Faye
sluchajno na ulici, onako filmski, sluchajni sudar, pogled u ochi, nastavljanje svojim putem, spontani okreti, ponovni susret, prepun zara i vatre, nemogucnost kontrole...
Oh,kako ovo lepo :radosnice: zvuci... :drama:

Uglavnom se sve svede na neki smrdljivi club ili prijatelje...:rool:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By HARP
Stvar sudbine...
Ako ti je neko suðen sreš?ete se bilo gde...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by STATUS
Statuse, da li ti je palo na pamet da vecina ljudi nije dovoljno interesantna da bi se s njima bilo u vezi.:burner:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Na EXITU,bre!
Provereno, i vise nego provereno.
Hvala drugu na informaciji iz prve ruke i poboljsanju spoljnopolitickih odnosa nase 2 zemlje.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Shoplifter
Originally posted by GOX
Stvar sudbine...
Ako ti je neko suðen sreš?ete se bilo gde...
a sudjeno ti je jedino ako rukama i nogama dobro prokopas da ga nadjes...
pa sad zovimo to sudbinom.
Nisam romanitchan, i ne verujem u taj bullshit o "osudjenosti" neke osobe na neku drugu. :kafa:
Shvati kako ho?eš,ali voleo bih da se uveriš,a želim ti da veruješ da bi imao ?emu da se nadaš...
Svako ima svoj put,pitanje je vremena kada ?eš do?i do ta?ke kada vam se putevi ukrštaju,to ne biraš ti,jednostavno tako bude,ti prihvataš,misliš da si hteo,a ustvari tako treba da bude...bitno da je na obostranu korist,vaga uvek postoji,lol
Korisnikov avatar
By gaylove
Na pijaci dok kupuje krastavce i banane :) ))
Korisnikov avatar
By Bole
Preko prijatelja ....ali nije to toliko bitnomnogo je bitnije da li ce to funkcionisati ....
Korisnikov avatar
By Zibro
na bazenu naravno .... :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pojavice se sam kad se najmanje budes nadao.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
zamalo mi "ulete" jedan pre par dana.....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
decka? decka ne trazim, prave ribe vazda budu TRAZENE :merlinka:

ja kad trazim, trazim ONS, a ne decka...

a veze su mi uglavnom pocinjale tako sto bih sa p[rijateljem posao da upoznam njegovog druga...ili decka...

znas ono, sretnes bivseg, pocne prica, ono u fazonu "ovo je moj decko, kako si ti, je l imas nekog.." ti lazes da imas decka,da ti je banja, jer neces da bivsi vidi da si pozelenio od ljubomore...onda skontas da ti vrijedis vise od njega, i da je njegov sadasnji ustvari u zabludi....i onda ti stigne sms- njegov dragi ukrao tvoj broj....
mislim, ako ga je ukrao, znaci da imas prolaz, pa ti decka spasis od daljeg padanja u zabludu...
(evo sad moj bivsi, koji sjedi pored mene kaze "al' i ti si sa tim istim bio pre toga!" na sta ja u prolazu odgovorim "ali sam ja IPAK bio bolji, jel'te? :tetka: )

uglavnom, posto happyend ne postoji, ja posle nekog vremena raskinem sa tim kog sam dobio od svog bivseg, i tako dobijem jos jednog regruta za pronalazenje novog decka :smeh:
onda opet uhvatim sebe kako posle par nedelja TRAZIM neki ONS...

nisam drogiran, samo se zajebavam...

ja sam u sustini jedno stidljivo stvorenje, i decki uglavnom posle mnogo muke dopru do mene....:saint:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ovako dobra i zanimljiva tema a vec pala u zaborav....

:mirnatetko:

trenutno trazim decka za vezu...

:skuter:
Korisnikov avatar
By Zoe
A kad ne trazis?! :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zoe, pa nisam trazio poslednjih par meseci...uzivao sam u carima neobaveznog seksa...

ostade mi pusta zelja da probam grupnjak....

bice i to ...valjda....

:whatever:
Korisnikov avatar
By Val
Nemoj da trazish i naci cesh ga tamo gde najmanje budesh ocekivao. ;)
Korisnikov avatar
By donquijote
Isto pitanje i ja postavljam. Ja našao jednog na poslu, ali on neće vezu, hoće da budemo samo prijatelji.
By ~ Le Saint X ~
no tengo idea....
je sais pas quoi repondre...vraiement...

if I knew the answer, I wouldn't be single right now :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!