- 17 Apr 2005, 19:50
Zasto ste bile ili jeste zaljubljene bas u DOTICNU?Koje su to njene psihofizicke osobine koje uticu fatalno na vas?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by OP8Kako lepo receno.
- zato sto je luda za zivotinjama kao i ja i dovlaci kuci najraznovrsnije primerke istih;
- zato sto nikad nema plan, a sve ostvari;
- zato sto uvek ima argumente, a ne "principe";
- zato sto je stabilna licnost i ne pogadjaju je sitne ljudske pakosti, niti ju je lako iznervirati;
- zato sto ume da otera sve moje nemire i natera me da vidim stvari iz drugog ugla;
- zato sto me voli sa svim mojim manama
Originally posted by vivaldiHm...Mislim da je ljubav tako dobar vajar da iz obicnog kamena (koji je samo prosecni kamen) stvori Davida (vrhunsku umetnost).Nazalost,taj 'David' nije trajan,jer je svaki kamen podlozan nestajanju,pretvaranju u pesak i rasprsivanju...Ali taj pesak nam nekada zaslepi oci.Kazu da je umetnost vecna,ali ima dokaza o nestanku toliko umetnickih dela.
Hm, citam sve ove postove i uocavam upadljivu slicnost iako je svako to napisao/la na svoj nacin. I ja bih napisala nesto slicno.
ALI... Drugo nesto mene zanima... Da li je to bas tako, da li su ti ljudi bas takvi ili su to samo nase projekcije idealnih ?
JER...
Pitam ja vas, gde nestanu sve te osobine koje ste tako lepo nabrojali i opisali kad dodje do raskida ili kad se zaljubimo u nekog drugog (neku drugu) ?
![]()
Da li oni/one prestanu da budu pametni, zabavni, da gledaju ONAKO, da se smeju ONAKO, da liju ONE suze, da ljube, maze i ostalo ONAKO ... ?
dakle, cini mi se da je veca misterija "kako zadrzati svu tu lepotu" umesto njene sustine .
![]()
Originally posted by vivaldiRekla mi je: "Nisam ja Bog. Ja sam samo jedno ljudsko bi?e, kao i svi ostali."
Hm, citam sve ove postove i uocavam upadljivu slicnost iako je svako to napisao/la na svoj nacin. I ja bih napisala nesto slicno.
ALI... Drugo nesto mene zanima... Da li je to bas tako, da li su ti ljudi bas takvi ili su to samo nase projekcije idealnih ?
JER...
Pitam ja vas, gde nestanu sve te osobine koje ste tako lepo nabrojali i opisali kad dodje do raskida ili kad se zaljubimo u nekog drugog (neku drugu) ?
![]()
Da li oni/one prestanu da budu pametni, zabavni, da gledaju ONAKO, da se smeju ONAKO, da liju ONE suze, da ljube, maze i ostalo ONAKO ... ?
dakle, cini mi se da je veca misterija "kako zadrzati svu tu lepotu" umesto njene sustine .
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!