-  29 Okt 2015, 11:44

elem, meni,onda kada ga popijem iz nuzde,jer nemam prometazine(antihistaminik) koji nabavljam iz uk za spavanje,uglavnom ne deluje,svaki 3 put.Retko ga koristim a sinoc 15mg-apsolutno nista. Daleko bolje mi deluje vu ali je sada em skuplja em slabija.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681370#p2681370]Markiza napisao:[/url]Nisam, ništa, nikad. Za mene je droga i bensendin od 2.5 mg. Stropoštam se i zavrti mi se u glavi a znam ljude koji popiju 15mg odjednom i NIŠTA!Bensedin (diazepam,mamas little helper,valijum) jeste droga i izaziva zavisnost i to relativno brzo (bar tako kazu oni tekstovi koje citah (apstrakti istrazivanja plus wiki ofc) nek me ispravi farmacetut/lekar ali vecina 'pama je takva. Neobenz.diazepami manja valjda?
elem, meni,onda kada ga popijem iz nuzde,jer nemam prometazine(antihistaminik) koji nabavljam iz uk za spavanje,uglavnom ne deluje,svaki 3 put.Retko ga koristim a sinoc 15mg-apsolutno nista. Daleko bolje mi deluje vu ali je sada em skuplja em slabija.

probaj neki lek sa
 probaj neki lek sa  da ću morati da se pozabavim time detaljnije.
 da ću morati da se pozabavim time detaljnije.