Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars

Fudbal treba zabraniti. Klubove ukinuti.

Stadione srušiti, poorati i dići makar tržne centre, ne mora bolje.

Odabrati reprezentaciju neke strane zemlje i dekretom je proglasiti da ko hoće navija za njih na međunarodnim takmičenjima.

I boli me kurac što sve ovo ne bi rešilo probleme huligana na tribinama.
Da li mogu da dam npr. 100 poena ovom boldovanom kada se bude glasalo za forumsku poruku godine?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eto još jednog razloga da se zabrani fudbal!

I šta kada padne vlada?

Da li zaista mislite da postoji alternativa?

Ne postoji, najebali smo kako god okreneš!
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledam B92,vesti o divljanju huligana.Zemljo otvori se,progutaj ovu Srbiju,da nemaju ni zastavu,ni grb ni srBstvo kojim bi se dicili.Zivotinje sa krstacama oko vrata,brojanicama i maskama preko glava.Jbt,kromanjonci:hypno:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Tungi

Gledam B92,vesti o divljanju huligana.Zemljo otvori se,progutaj ovu Srbiju,da nemaju ni zastavu,ni grb ni srBstvo kojim bi se dicili.Zivotinje sa krstacama oko vrata,brojanicama i maskama preko glava.Jbt,kromanjonci:hypno:
Ne videh ja tamo nešto slično Kromanjoncima!

..sve je to Homo habilis do Homo habilis-a!

A i komuniciraju tako..kricima i pokretima ruku. :zid:
Korisnikov avatar
By Tungi
Srpski performans na gostovanjima

1. Mahanje albanskim zastavama i paljenje albanskih zastava
:u prevodu - Kosovo je Srbija:

2. Čupanje stolica i bacanje stolica na teren
:označava misao da mi, Srbi, nikada ne sjedimo skrštenih ruku nego ponosno stojimo uspravno, visoko dignutog čela i tako idemo kroz istoriju, tako da nam stolice ne trebaju:

3. Paljenje baklji i bacanje baklji na teren
:baklju, kao simbol svetla, ponosno bacamo u budućnost, da osvetlimo pute našim nasljednicima:

4. Mahanje cangama, čekićima i šrafcigerima
:simboli radničke klase - nosioca društva, i simboli vrijednih ruku radnog naroda:

5. Sukob sa policijom
:u prevodu - Kosovo je Srbija:

6. Lomljenje zaštitnih stakala
:simbol razbijanja barijera koje nas sprečavaju na putu ka Evropi:

Mi ih nazivamo huliganima i osuđujemo ih a oni su, u stvari, avangardni umjetnici.
Ah, kako smo primitivni, vulgarni i ograničeni....
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ns.happy

treba da padne vlada. zaista.
a čemu bi to služilo? vlada prvo treba da vlada pa tek onda može da pada... kakva vajda od pada vlade koja ne vlada?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by 2kune

a čemu bi to služilo? vlada prvo treba da vlada pa tek onda može da pada... kakva vajda od pada vlade koja ne vlada?
upravo!

@hepisha, chuj, treba da padne vlada?? pa, da huligani bash zavladaju- bukvalno? ha, ha. choveche, da u srpskom drushtvu ima bolje od ove vlade kakva je takva je, hajde de, ali s alternativom kakva je- upravo NE SME pasti vlada! budi realan, hepi.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Galateja
Originally posted by EnRage

Kako bi ishlapjelo-prolupala slinačica za Emirom Nemanjom Kusturicom OLJA B. rekla:

"Mladi ljudi" ili "Mladi ljudi bez posla i budućnosti" :lol:
Olja Bećković je sklona ironiji i sarkazmu, više puta je jasno dala podršku evropskim vrednostima i uz to je gej frendli. Tako da nemoj na nju... :peace:
olja bećković nije gej frendli.
Korisnikov avatar
By Shmi
Volim sto mogu da prkosim pametnjakovicima koji su da prostite srali o paradi i huliganima na sve moguce nacine... :smilegrin:

Ontopic: tuga kakvu poruku o Srbiji pojedinci salju svetu ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Dogod u Srbiji ne postoji političar poput Margaret Tačer, imaćemo problema sa navijačima.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Toliko o sirotoj decici koja nemaju para, nemaju posla i nemaju nista pametnije da rade nego da divljaju.
Za svojih skoro 27 godina sam jednom bila u Italiji, a radi nas troje u porodici. Otkud njima pare?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

U najboljem mogucem slucaju, dobices ovo isto posle vanrednih izbora.
Struje koje bi mozda i mogle da Srbiju povuku napred jedva prelaze cenzus, i to u koaliciji. A bojim se da bi, u slucaju da se ovih dana raspisu ti vanredni izbori, imali DSS-SNS-NS na vlasti za naredne cetiri godine.
U Srbiji nikada ne biras najbolje. Biras najbolje moguce. A trenutno imamo upravo to - najbolje moguce.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Popeye

jel to ta ekskurzija?
:smeh:

Nego, ne znam dal je jos neko pomenuo, ali mene JAKO zanima kako su uspeli da unesu sve ono na stadion???Sto su se, po navodima novinara, pitali i italijanski navijaci.

E, to me bas zanima.
Korisnikov avatar
By Hys.

Kako bi ishlapjelo-prolupala slinačica za Emirom Nemanjom Kusturicom OLJA B. rekla:

Olja Bećković je sklona ironiji i sarkazmu, više puta je jasno dala podršku evropskim vrednostima i uz to je gej frendli. Tako da nemoj na nju... :peace:
Meni, na zalost, uopste nije delovala niti ironicno niti sarkasticno kada je tako govorila o "mladim ljudima" u utisku nedelje....(u svakom slucaju ne sve vreme, i ne kako ume). I bas je stalno govorila "Deca" pa "deca" pa "deca"
HULIGANI BRE MAMU IM JEBEM!

Sto se opet vraca na njenog sina tinejdzera, no nebitno...
Korisnikov avatar
By promark1
Dobar potez Italijana. Zazmuri,pusti neka divljaju.Neka se vidi kakvi su Srbi.Sve je to deo koji je dobro osmisljen sa njihove strane. Podrzavam potpuno! Treba pokazati sirem gledalistu i populaciji koja nije u toku sa ovdasnjim zbivanjima,kakvi su Srbi.:crveni:
Korisnikov avatar
By Herald
To su antisrbi, izvizdase himnu.
Korisnikov avatar
By west end
Uhapšeno 17 navijača , povređenih 16 u Đenovi

Italijanska policija saopštila je jutros, a prenosi agencija Tanjug, da je u sinoćnjem incidentu na fudbalskom stadionu u Djenovi povređeno 16 ljudi, od kojih dvojica karabinjera, dok su ostali Srbi, i da je uhapšeno 17 srpskih navijača.
Među uhapšenima je i vođa navijača Ivan Bogdanov, koga su policajci pronašli sakrivenog u autobusu koji je prevozio navijače.
Svi povređeni su smešteni u tri opšte bolnice u Djenovi.
Policija je privela ukupno 138 Srba, od kojih je 17 zadržano u pritvoru, 35 je pušteno na slobodu, a ostali se još ispitujuu, javila je ANSA.
Na stadionu je, prema proceni italijanske policije, bilo oko 2.000 srpskih navijača.
Fudbalska utakmica između reprezentacija Italije i Srbije, u okviru C grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, prekinuta je sinoć nakon incidenata koje su izazvali navijači iz Srbije, zbog čega će naš državni tim sasvim izvesno snositi posledice.
Da li će to biti gubitak bodova bez borbe, visoka novčana kazna našem savezu ili čak diskvalifikacija iz daljeg takmičenja ostaje da se vidi, ali sramota koja je naneta srpskom fudbalu sigurno predstavlja neviđen skandal.
Divljačkim ponašanjem huligani su punih 35 minuta odložili početak susreta na stadionu „Luiđi Feraris“ ubacivanjem baklji, dimnih bombi i raznih predmeta u teren. Neki su se čak popeli na ogradu oko terena, a kada su incidenti pojačani pred intoniranje himni škotski sudija Krejg Tomson je odlučio da pošalje igrače u svlačionicu dok se situacija ne smiri.
Policija je u međuvremenu izolovala srpske navijače na tribinama i činilo se da su strasti smirene i da tenzija polako pada, pa je utakmica, nakon apela srpskih reprezentativaca, počela sa zakašnjenjem. Ništa, međutim, nije vredelo. Ostrašćeni „navijači“ nastavili su sa divljanjem, da bi posle samo nekoliko minuta igre i bačenih baklji u teren sudija definitivno prekinuo susret.
Neredima na stadionu prethodio je skandalozan napad istih navijača na reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića oko sat uoči utakmice. Vandali su bakljama gađali autobus sa našim reprezentativcima vređajući Stojkovića sa kojim su pokušali i fizički da se obračunaju.
Ozbiljniji incident sprečen je zahvaljujući reagovanju ostalih reprezentativaca, pre svih kapitena Dejana Stankovića i Nikole Žigića. Stojković je zbog toga odlučio da ne brani na večerašnjoj utakmici, a njegovo mesto u ekipi zauzeo je Zzeljko Brkić.
Nemile scene viđene su u Djenovi još tokom dana. Huligani iz Srbije iz samo njima znanih razloga pravili su incidente po gradu, a nezvanično se saznaje da su zapalili jedan automobil i razlupali izloge nekoliko lokala.
Srpski fudbal i sport uopste doživeli su sinoć nezabeleženu, možda najveću bruku do sada. Državnoj reprezentaciji preti čak i izbacivanje iz kvalifikacija za prvenstvo Evrope zbog retko viđenog nasilničkog ponašanja njenih takozvanih navijača.
Sudeći po onome što je viđeno na stadionu u Djenovi huliganima iz Srbije je sasvim svejedno što su svom nacionalnom timu napravili „medveđu uslugu“
.
:jazzva:
By LeDeNa_
Mene je tuga spopala sinoc...Uzas jedan...Nista 3:0 za Italiju a 5 utakmica cemo igrati pred praznim tribinama...Svaka cast!

A mozda nas i izbace iz takmicenja...Nadam se da nece.
By LeDeNa_
Ja ne znam ....tukla bih ih do prekosutra...STOKA!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hys.
Nego, ne znam dal je jos neko pomenuo, ali mene JAKO zanima kako su uspeli da unesu sve ono na stadion???Sto su se, po navodima novinara, pitali i italijanski navijaci.

E, to me bas zanima.
Gurnuli u debelo crevo kao Kartmen?
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Popeye

olja bećković nije gej frendli.
olja jeste gay friendly
to je pokazala toliko puta do sada
:P
Korisnikov avatar
By acid drop
suzbiti ideologiju huliganizma! neću da to moja deca gledaju i drhtavim glasom pitaju: mama, što onaj čika baca ciglu na nas i gura trolejbus na nas.
Korisnikov avatar
By Blady
Evo bas Ceda prica sada o tome...
Ma samo da ih zatvore.
Korisnikov avatar
By Tungi
10.000 porodica večeras napušta Srbiju

Oko 10.000 porodica večeras i noćas napušta Srbiju. U mnogim gradovima i varošicama su se pred zgradama ili svojim dvorištima tokom večeri mogle videti žene, muškarci i deca kako iznose putne torbe, pakuju stvari u gepeke automobila... i polako kreću ka izlaznim putevima, železničkim i autobuskim stanicama... Za sutra i prekosutra se najavljuje još veći egzodus. I onih narednih dana... Ova spontana, masovna reakcija građana usledila je nakon trodnevnog prikazivanja slika tuče, rušenja, krvavih glava, paljenja baklji, odnosno prikazivanja hordi nasilnika sa beogradskih ulica, a potom i opakih, izvitoperenih fizionomija koje su iz Srbije otišle na stadion u Italiji. Utisak je da su te scene u kojima dominiraju ošišani i istetovirani sledbenici prostote i destrukcije izazvale kod skoro svih vaspitanih građana Srbije onaj odsudni strah za sebe i porodicu, i to nakon puno godina nade, strpljenja, borbe za normalan život. Brojna grupa zveri iz Srbije, koja je na stadionu bila ograđena žicom, ovoga puta je nedvosmisleno pokazala model Srbije, poludivlje Srbije koja se sama zatvorila u kavez zaostalosti, obasjana upaljenom bakljom iz koje šiklja crvena boja agresije. Kod mnogih ljudi, nakon gledanja tih pretećih, gotovo satanističkih scena, kao da je proradio neki okidač, koji je nadu i strpljenje pretvorio u tihu paniku. Jednostavno, večeras mnogi izjavljuju - onako, preko ramena, pod uličnim svetiljkama, pakujući stvari - da osećaju nekakav nerazumljiv strah i nelagodnost, te da sa svojom porodicom žele da odu nekuda, što dalje od Srbije, na neko bezbedno mesto. Ne haju za imovinu koju ostavljaju. Samo da odu nekuda gde mogu da žive bez te vrste straha. Ima vesti da su pojedini granični prelazi već poprilično zakrčeni.
Ostaćemo na kraju samo mi koji nismo imali novac da izvadimo novi pasoš, ubeđeni mazohisti, ili osobe koje imaju fobiju od putovanja.., a ostaće takođe i novopečeni biznismeni, pevaljke, službenici SPC, zatim pripadnici klerofašističkih organizacija, članovi navijačkih sekti, krimosi, svodnici... Hej - neće nam biti lako zbog toga što ne mislimo kao većina!

Izvor

:hail2:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ako je to tačno - strašno je.

Ali, ne verujem da je baš tako. Svi oni tek tako naprasno odlaze i imaju gde da odu???

A da to nisu bile porodice onih koji demiliraše Beograd? Došli pre neki dan, pa se sad vraćaju nazad?

Pre će biti da je to.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!