- 26 Apr 2009, 20:33
.... samo dodji
Originally posted by jovanabeogradizlecicemo te vec nekakoOriginally posted by DeleteOriginally posted by Mia91Pa rekla sam ti. Za pocetak, upoznas The1 i devojku koja ti se svidja, sa ciljem da se utvrdi seksualna orijentacija doticne. Jovanabeograd se ponudila, pa mozes i nju da "iskoristis". Verujem da u takvim situacijama moze da bude veoma korisna. Ako je ozdravila.
???![]()
nego, ajd ti meni daj neki savet,ja sam tebi ucinila-pisem po pravilima velikog slova, jotovanje i to, a sad ti meni lepo kazi sta ja da radim ubuduce...Zelis???????????????????????????????????????????????![]()
U medjuvremenu, postavi svoje fotografije u temi Moja fotka:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21639
uverena sam da ce te vec neka iskusna lezba kontaktirati i, ukoliko se utvrdi da tvoja skolaska drugarica ne preferira isti pol, ili...ako se the1 malo zanese pa se one smuvaju i odluce da egzistiraju u striktno monogamnoj vezi, pa da moze da te tesi...a i mozda zbog neke forumasice potpuno zaboravis na to da te skolska privlacila...nikad se ne zna.No, ako se, eventualno, dokaze da je tvoja drugarica lezbejka...pricacemo mi jos o tom problemcicu. Nadam se te je moj odgovor bar delimicno zadovoljio.
![]()
![]()
I da, Jovana nije sasvim ozdravila. Ali jesam bolje.![]()
U svakom slucaju, spremna za nove akcije usmeravanja mladih lezbejki ka stranputici![]()