Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
da slicno operi mini

jos uvek je u test fazi, recimo neke slike su zamucene (zbog kompresije) ali kontam da ce ispeglati. ali zato otvara stranicu...
Korisnikov avatar
By Berserker
Znate šta...

Evo koristim Chrome već 3 sata...

Ono što me kolje (odnosno ono na šta sam navikao u Operi):

1. Nema onog skrola strane kada kliknete na skrol točkić, što imaju Opera i FF.
2. Nema horizontalnog skrola kao u Operi.

Međutim, da browsuje bolje, browsuje...
Meni npr. B92 TEHNOPOLIS se veoma teško učitava (potrebno je da pokrenem stranu jedno 10 puta u 5 sekundi). A Chrome to radi izjednom, jeste da treba 3,4 sekunde, ali otvori.
Korisnikov avatar
By Berserker
+ mislim da je najbolje testirati TURBO na fejsu :eviltrep:
By iWanna
meni sasvim odgovara IE ali sad su ga zas*ali sa novom verzijom
pojavljuju se dugine boje po tabovima :zastava:
ali to bode oci i odvraca paznju :mad:
i plus sto mi se u poslednje vreme zabaguje pa jedino mogu da ga ugasim u task manager-u
tako da sam sad na hromu ali me nervira sto nema delete browsing history i sto su favorits sa desne strane
i ne znam sto sam ovo sad napisao :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Evo mene sa raportom

Kada otvorite Fejs sa TURBO opcijom (meni net ide na 1024, ADSL) dobijete ovakvu sliku!

Slika

Jeste da za nijansu brže otvara, ali za neke sajtove ovo se ne može tolerisati.

A i probao sam da otvorim TEHNOPOLIS sa Operom 10 bez TURBO-a, i otvorio je stranu za isto vreme koliko i Chrome.

Opera 10 w/o T rules!

et toq :snob:
Korisnikov avatar
By andjela
zapamti da je opera 10 jos uvek alpha verzija :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Kod mene je sve OK.

Ali TURBO nije zasad OK, a i ja ga smatram kao dodatak, time delim Operu 10 na 2 verzije.
BTW, turbo bi trebalo da postane integrisan u 10ku?
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vukodlak
Evo mene sa raportom

Kada otvorite Fejs sa TURBO opcijom (meni net ide na 1024, ADSL) dobijete ovakvu sliku!

Jeste da za nijansu brže otvara, ali za neke sajtove ovo se ne može tolerisati.

A i probao sam da otvorim TEHNOPOLIS sa Operom 10 bez TURBO-a, i otvorio je stranu za isto vreme koliko i Chrome.

Opera 10 w/o T rules!

et toq :snob:
Pa ja takvu sliku dobijem i operom 10,ne kontam...:eya:
Korisnikov avatar
By andjela
pogledaj ovu sliku dole, gde treba da imas vise nijansi plavo-ljubicaste boje turbo kompresuje sliku tj smanji joj broj boja pa izgleda kao neka 4bit slika. iako pise da se prilikom koriscenja ne gubi na kvalitetu, nije tacno. ali ovo je tek u test fazi, svaki ovaj snapshot opere 10 je jos uvek za testiranje, ima mnogo novih stvari koje treba dobro testirati.
Korisnikov avatar
By deran
A to-pa ja nisam ni obraćao pažnju...:cowboy:
Korisnikov avatar
By Rei
Pre nekoliko godina je postojao neobee speedy, dok je brzi net bio samo za burzhuje, koji je radio isto ovo shto opera turbo radi, koristio sam ga i bio zadovoljan, ali mislim da nema potrebe za time na bilo chemu shto nije dial up. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Google je svojevremeno pokušao nešto slično svojim Web Acceleratorom. ne znam na šta tačno Opera cilja ovim izdanjem, jer da bi cela stvar uopšte funkcionisala potrebna je server podrška. Google je to rešio tako što je svoje servere koristio kao proxy, ali i pored cele infrastrukture kojom raspolaže, to nije zaživelo. tako da sumnjam da Opera ima šansu da privuče značajniji broj korisnika na ovaj način.
By iWanna
Originally posted by 2Q2Bstr8
njihovu politiku privatnosti kojom zadržavaju pravo da sačuvaju svaki bit informacija koji prođe kroz njihove servere i ja već počinjem da se osećam nelagodno. :uplasen:
:iskolacen: :uplasen:

back to IE
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By happy
Mislis da Microsoft ne radi nesto slicno? :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8
njihovu politiku privatnosti kojom zadržavaju pravo da sačuvaju svaki bit informacija koji prođe kroz njihove servere i ja već počinjem da se osećam nelagodno. :uplasen:
apsolutno me zabole.
presao sam u potpunosti na chrome, jebe kevu koliko je brzi i koliko mi ne zdere memoriju (mozila :kletva: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!