Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez devojke vs fizicki izgled !?

Ne posvecuju paznju izgledu
32
35%
Sve su skockane, samo se to ne vidi
8
9%
Crni Staty, sta ti bi da se mesas u izgled lez riba
52
57%
By J...
Originally posted by *STATUS*
AFKA, to sto ja imam britak jezik je jedno

a to sto sam zaista u pravu je nesto drugo :)

a to sto se neki prave ludi pa traze izgovore i opletu autora teme umesto da malo ukljuce mozak i vide da li ja zaista gresim ili sam u pravu, je nesto trece :)
A jel ti mislis da "brkate lezbejke", kako ih nazivas, imaju zelju da se svide TEBI? :P

Moj savet-gledaj malo dalje od svog nosa.
By Çâðê_DUP
STATUS nema zensku gradju. Totalno ste prolupale, pardoniram na izrazu :slinavko:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
hm! uprkos nedvosmilsenoj cinjenici da zacelo treba voditi racuna o higijeni svojega telesa, ja biK ipak bacila jedan akcenAt na fakat da pojedine licnosti treba prevashodno da obrate paznju na mentalnu higijenu, jerbo je ista takodjer od krucijalnoga znacaja za opsti utisak. stoga bih ja, brkata, bradata, neizdepilirana, znojava lezbejka (ovo da predupredim opaske autora koje ce sigurno doci nakon suprotstavljanja njegovim visprenim i ostroumnim zapazanjima), sovjetovala vec pomenutog autora ove ingeniozno-lucidne teme da se, nakon sto obavi sve dnevne rituale u svojoj toaletnoj odaji kao i budoaru, posveti i ovom drugom, nista manje bitnom aspektu higijene. i profundno bih ga umoljevala da nauci gde se prefix NE pise odvojeno a gde spojeno.
Korisnikov avatar
By Myself
Sta reci posle izjave lanserkinog higijenski odrzavanog mozga?

P.S. Ucenje na ovde neke deluje pogubno. :lol: :kiss:
By partizanka88
autor je 100% u pravu.No ipak to je njihovo pravo da se oblace kako zele..o ukusu se ne raspravlja,,
By partizanka88

Zapravo, zasto bi bilo koja lez devojka po svaku cenu morala da podpadne pod heteroseksisticki i patrijarhalni model savrsene zene?
sve je to kulturoloski.Danas se smatra da lezbijka mora biti muskobajnasta,u staroj Grckoj se smatralo da su lezbijke zenstvenije od ostalih zena...dakle sve zavisi gdje i kad.

za mene je patriarhalno i jedno i drugo,zivimo u takvom drustvu..kome smeta neka pravi revoluciju
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je bitno, da znam da nisam jedna od tih opisanih, ali mi je time uskracen izbor :( .... tj za koje je status pricao, a to je donekle istina, jel nisam obozavalac muskobanjastih devojaka, tj butchica.... po tom pitanju imam misljenje kao Zoe.... A i btw desi mi se da mi je nekad prljava kosa... ali u nekim trenutcima me bas briga... iako vodim racuna o higijeni, desi se nekad, jbg-a.. ali da izgledam kao musko ne... i sta god da obucem izgledam kao zensko, volim sto sam, to sto jesam :)
By Çâðê_DUP
u staroj Grckoj se smatralo da su lezbijke zenstvenije od ostalih zena
omašila ja i vreme i mesto 'bem ti **** i fhdghdghjfghj.... i sve!

:sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by m..
...Dozvoljavam sebi luksuz da se na poslu pojavljujem u majici na kojoj pisePussy Wagon i da setam fejk kajlu okolo i da nosim starke koje su stare 14 godina i bukvalno mi se raspadaju na stopalima, da prekrsim svako modno pravilo kad je za to dobar trenutak i da generalno ne pratim nikave trendove koji su ovde prezastupljeni. I da i dalje izgledam dobro u tome sto obucem.....
Sad me ovo podsetilo na moju plavu majicu na kojoj pise " Pelle pelle ".
:lol:
Tog natpisa uopste nisam bio svestan, sve dok na poslu nisu poceli da me zajebavaju i da me optuzuju da sam namerno uzeo tu majicu da bih provocirao.
Pogledam se u ogledalo, kad na grudima stvarno pise " Pelle pelle ". :lol:
Ni sad mi nije jasno kako nisam procitao taj natpis ranije, nego tek kada su mi drugi skrenuli paznju na njega. Znam samo da mi se prilikom kupovine boja majice jako svidela, kao i aplikacije na njoj, pa nisam ni obracao paznju na natpis, ni konotaciju.
Furam je i dan danas, bole me briga.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by m..
...Dozvoljavam sebi luksuz da se na poslu pojavljujem u majici na kojoj pisePussy Wagon i da setam fejk kajlu okolo i da nosim starke koje su stare 14 godina i bukvalno mi se raspadaju na stopalima, da prekrsim svako modno pravilo kad je za to dobar trenutak i da generalno ne pratim nikave trendove koji su ovde prezastupljeni. I da i dalje izgledam dobro u tome sto obucem.....

Kako bre, ljudi uspevate da nosite Starke 14 godina!?? :iskolacen:
Moja koleginica svoje nosi od srednje skole............ja ne mogu ni 2 sezone! :nope:

Jbt, moje plitke su se raspale posle 2 godine, ali naravno, jos ih nosim i planiram citavo leto, a duboke su mi nove........bas da vidim koliko ce da izdrze.....Kako da budu dugovecne kada se nose svaki dan?!

Elem, ja nosim crni kais sa nitnama, gomilu nekih crnih koznih narukvica (neke od njih sa nitnama), pantalone obavezno zvoncare, na nogama Starke, (preko leta prigodne hippie sandale sa platformom od prirodnih meterijala) , majice su sve do jedne zenstvene samo u smislu da su uske, a mnoge imaju i dubok izrez, ali niposto nisu fancy :neto: kosa do struka koja vijori :kosa: i odlicne naocare za Sunce.....Jakna mi je modifikovana Vijetnamka,maslinasto zelena (govorim o omiljenoj), a zimi nosim onaj dugacki kaput iz 60-tih sto su nosile nase majke/bake.......DakleM, jedan potpuno hippie stil, koji na meni izgleda savrseno :alexis:
Korisnikov avatar
By Zoe
Aha, zaboravih da kazem sta nosim leti: najkrace sortseve, najkrace haljinice (sve prigodne, bez bljestavih materijala ili momenata :kosa: ), ili pak beskrajno dugacke haljine koje se vuku po zemlji.....
Jako kratko ili jako dugacko, sve je prilicno otkriveno, ali ja ne podnosim previse odece na sebi, pa se u skladu sa tim i vrucinom i oblacim........
Korisnikov avatar
By Blady
I btw nosim sve sto mi odgovara, i kako sam raspolozena....Koliko pratim, toliko se i ne oblacim kako moda diktira... ali da, volim da izgledam lepo... :) :gitara:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zoe
Originally posted by m..

Moja koleginica svoje nosi od srednje skole............ja ne mogu ni 2 sezone! :nope:

Jbt, moje plitke su se raspale posle 2 godine, ali naravno, jos ih nosim i planiram citavo leto, a duboke su mi nove........bas da vidim koliko ce da izdrze.....Kako da budu dugovecne kada se nose svaki dan?!
Pa i ove moje su se posle 2 godine toliko raspale da ne mogu da ih nosim po kisi jer imaju rupe na petama i pustaju vodu u svakom slucaju. Te 2 godine sam ih nosila intenzivno, a onda samo kada vremenski uslovi dozvoljavaju. Videle su Maltu, Pariz, Prag, Barselonu, Ljubljanu, Berlin... Lepila sam ih tigrom bezuspesno, prala bar 50x u masini za ves, krpila koncem, sarala po njima...
Sad izgledaju ovako :D i uspesno odolevaju vremenu.

Slika
Korisnikov avatar
By D:)
Kako se ova tema pretvorila u "ja nisam jedna o tih o kojima govoris, ja sam lepa i negovana"??
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by Zoe

Elem, ja nosim crni kais sa nitnama, gomilu nekih crnih koznih narukvica (neke od njih sa nitnama), pantalone obavezno zvoncare, na nogama Starke, (preko leta prigodne hippie sandale sa platformom od prirodnih meterijala) , majice su sve do jedne zenstvene samo u smislu da su uske, a mnoge imaju i dubok izrez, ali niposto nisu fancy :neto: kosa do struka koja vijori :kosa: i odlicne naocare za Sunce.....Jakna mi je modifikovana Vijetnamka,maslinasto zelena (govorim o omiljenoj), a zimi nosim onaj dugacki kaput iz 60-tih sto su nosile nase majke/bake.......DakleM, jedan potpuno hippie stil, koji na meni izgleda savrseno :alexis:
Svidja mi se ovaj opis :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by D :)
Kako se ova tema pretvorila u "ja nisam jedna o tih o kojima govoris, ja sam lepa i negovana"??
:smeh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zoe
Negovana lezba nije samo ona lepa iznutra, vec i ona koja neguje i svoje mozdane vijuge...hrani ih znanjem i uzitkom koji zivot donosi. A meni nekako deluje da si na tom planu slaba..
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Zoe
Negovana lezba nije samo ona lepa iznutra, vec i ona koja neguje i svoje mozdane vijuge...hrani ih znanjem i uzitkom koji zivot donosi. A meni nekako deluje da si na tom planu slaba..

Moze tebi da deluje kako god hoces. Tu sam jos i ponajjaca. Ja najmanje vremena provedem brinuci o svom fizickom izgledu (dobro, majka Priroda me blagoslovila, priznajem), nikada nisam drzala dijete, isla u teretane, patila na kozmetickim tretmanima...tako da se moja nega same sebe najvise i odnosi na negu uma i duha.
Ali naravno, ti to i nisi mogla da znas.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ne videh skorije cudniju ribu nego veceras u Smajliju....

moracu da patentiram LEZ OGLEDALO, pa svako ko zeli da izadje na ulicu, da se obavezno pogleda na njega.... i ako zapisti, to znaci da nema izlaska.....

Status skener mirror :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ti si iz Beograda STATUS?

Kakav smor, mogu da te sretnem negde u gradu ! :puzzle:

Jbt sta je tebi sa tim temama o lezbejkama?

Da neces mozda da postanes jedna od njih pa se brines sto ne depiliraju pazuh ili je ovo jos jedan nacin da se "nekome" uvuces u bulju?!?!:odrasti:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da, ima devojaka koje su butch i koje nose muske stvari i parfemisu se muskim mirisima.

Pa sta???

Ja licno znam par devojaka koje su takve i savrseno uredne i kojima taj izgled i to ponasanje neodoljivo stoje!

Sta god da neko nosi, bitno je da zna to da iznese!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ne znam zasto se zene toliko vredjaju....

mozda bi bolje bilo da ne gube vreme nego da porade na nedostacima u fizickom izgledu....

sto moze da se popravi, neka se popravlja....

a sto je od Boga dato... neka se razvija :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zar nisi razmislio?

Mozda ta neka koja je po tvom kriterijumu totalni grob (da ne ulazim u tvoje kriterijume i kakvi su) lepa mnogim ljudima, a najvaznije lepa sama sebi?

Zar ona treba da menja svoj izgled u kom se dobro oseca zarad nekih kao sto si ti koji kazu: NE, NE, ZENA TREBA DA IZGLEDA OVAKO I OVAKO, BAS KAKO JA MODNI KRITICAR KAZEM?!?!!?!

Zasto uopste svi moraju da budu fizicki savrseni, da se uklapaju u neke stereotipe, da se hrane zdravo i ostala gomila modernih gluposti?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ne videh skorije cudniju ribu nego veceras u Smajliju....

moracu da patentiram LEZ OGLEDALO, pa svako ko zeli da izadje na ulicu, da se obavezno pogleda na njega.... i ako zapisti, to znaci da nema izlaska.....

Status skener mirror :)
I ko si ti uopste da govoris da li neko dobro izgleda ili ne?

Da li si se MOZDA, nekada zapitao kako ti izgledas u tudjim ocima, m?

Zar si zaista toliko narcisoidan da mislis da ljudi ne pricaju tako o tebi kada te vide u gradu kao ti o njima???

:eureka: :odbij: :muzika:
By Çâðê_DUP
ne znam zasto se zene toliko vredjaju....

mozda bi bolje bilo da ne gube vreme nego da porade na nedostacima u fizickom izgledu....

sto moze da se popravi, neka se popravlja....

a sto je od Boga dato... neka se razvija :)
OFF: Stati srce, hajde da se vidimo sutra :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zwezdica, ja sam racionalno ljudsko bice....
sto znaci da imam razum, a razum mi govori sta je dobro a sta nije...

svestan sam sebe i sa punim pravom sebe svrstavam u prosecne gey momke....

sto se riba tice, i tu mogu da procenim sta je dobra riba, a sta je krsh... sto znaci losa... i nikakva.....

imam oci i mogu da povezem stvari u svojoj glavi....

Kako ja izgledam u tudjim ocima ? Pa boli me penis kako izgledam u tudjim ocima... ja sam neko ko je operisan od frustracija i savrseno me ne zanima misljenje drugih.... svestan sam sebe i boli me uvo...

Angie, moze vidjanje prekosutra ali te molim da ovaj put bude to bez tvoja dva druga koji mi nude trojku i na sve nacine pokusavaju da me odvuku u krevet.....

:arapin:
By Çâðê_DUP
Angie, moze vidjanje prekosutra ali te molim da ovaj put bude to bez tvog druga od kojeg jedva izvukoh zivu glavu kada sam zadnji put bio... resio decko da me overi.... a ja se mucenik ne dam...
:arapin:
vazi se.
ja cu da te overim :giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!