Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.Ma jebemliga nemam pojma
Emocije kontrolisem u pocetku u smislu da ih ne iskazujem recima...
Provalila sam da ljubavne emocije, kada su stvarne ili samo stvarno zaljubljivanje jako lepo kontrolisem, dok ukoliko mi je neko simpatican kao drugar(ica) mnogo vise to pokazujem (ja se sve nadam da ne istripuju da je nesto vise od toga)
Inace bes, pojavu zahladjenja u odnosu, ili bilo koju drugu "negativnu" emociju ne kontrolisem preterano![]()
Originally posted by DinaSvaka cast...
Zavisi sta mislis pod "kontrolom". Ne mogu da odredim u koga cu biti zaljubljena, a u koga necu. I zaljubljenost se na meni vidi, tu nema sanse da se ne vidi. Ali mogu da usmeravam osecanja i trudim se uvek da upoznam osobu sa kojom sam pa da joj moje ispoljavanje osecanja bude prijatnost a ne teret. I ne volim ni sa druge strane nikakve drame, koje se nazivaju osecanja, pa da me zbog toga nesto sputava ili se ugrozava moja sloboda licnosti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!