Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Jbt, sta je ovo??????????? Pored LIVE meceva u toku, oni repriziraju Oudin - McHale!!!! WTF????? :wtf:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Jbt, sta je ovo??????????? Pored LIVE meceva u toku, oni repriziraju Oudin - McHale!!!! WTF????? :wtf:

I ja sam u chudu!!! :qqlele:

:tuc:

A taman sam spravio kavicu i namontirao se da pogledam bar delic nekog mecea, a ono neka tamo Oudin, i jos neka levlja... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Lunja
Eh kako bih voleo da Nadja malo :spank: princezu Wozniacki! :fige:
Korisnikov avatar
By IriS
razbila ju je u trećem setu... ono je bilo smešno za gledati...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa meni je pre došlo da plačem... Druga dva seta su bila repriza meča protiv Bondarenko sa AO. Bila je potpuno bespomoćna...
Korisnikov avatar
By Lunja
Dramaqueens, cetvrtfinalu se u zube ne gleda. :fancyklap: Uopste nije los rezultat.
Korisnikov avatar
By Lunja
Nego, meni je Wozniacki najjaci utisak.

Dobro igra, ima jake i precizne udarce, i ima psihicku snagu.
Ali mi je skroz nekako dosadna. Valjda sto je uvezbala samo sa osnovne linije da razvaljuje. Suvise mi je monotona...

No, hajde o cinjenicama.

Devojka je veoma blizu # 1 pozicije. Serena, ako ne sredi koleno uskoro, dovoljno je Wimbledon da ne odbrani, i ova mala ce je prestici.

Sta je Karoline do sada osvojila?

Winner (7): 2010 - Ponte Vedra Beach, 2009 - Ponte Vedra Beach, Eastbourne, New Haven; 2008 - Stockholm, New Haven, Tokyo [Japan Open]

Nijedan jak turnir!!!

Kad se setim sta su sve Ana i Jelena morale da poosvajaju da bi se priblizile #2, u trenutku se iZfrustriram.

Zivot je bas kucka! :zavist:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa sad, pazi, ako je zivot kucka, onda je nevidjena kucka prema, recimo, Kuznjecovoj: eto, Jeleni zameraju to sto nikad nije osvojila Grand Slam a bila je No.1. a Kuznjecova ima 2 Grand Slam titule, a nikada nije bila prva na listi.
Korisnikov avatar
By deran
mislim da se kuznjecova ne bi menjala sa jelom...:srbin:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ni ja ne mislim da bi se menjala. :lol:

Ali ova mala.... Osim finala US Opena - nista drugo. :neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ali ova mala ima tek 19, 20 god, i ako je ne zadesi sudbina Ane Ivanovic ili Nicole Vaidisove, mala ce svima skinuti "skalp"... Nije mi materijal za osvajanje ne znam koliko Grand Slam titula, ali je vec sada nezgodna protivnica, a ako "sazri" jos malo - tek onda je belaj!!!

P.S. Mora prestati da se goji ako hoce da bude u vrhu!

P.S.2 Ne volim je, kao ni Nadala. :zavist:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
+ mnogo je forsiraju što meni strašno ide na nerve. Da nije toga ama baš ništa ne bi imao protiv Karolajne, ali ne mislim da je nešto posebno. Ako se kojim slučajem desi da se ženski tenis dovede u red, neće ona dugo ostati pri vrhu

Poor Kuznjecova... mada bila je druga u vreme kada je ženski tenis ličio na nešto, to zaslužuje sve pohvale.
Korisnikov avatar
By Oziris
Savo, skroz se slazem sa tobom... Ja nikada nisam volela taj defanzivni tenis, a ona je defanzivna do besvesti!!! Iritirajuce defanzivna!!! I nije nista posebno!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic
+ mnogo je forsiraju što meni strašno ide na nerve. Da nije toga ama baš ništa ne bi imao protiv Karolajne, ali ne mislim da je nešto posebno.

E baš to :yes:

Izgleda ona kao vrlo fina devojka.
Tenis OK.
Samo igra puno, i ne gubi od ovih ispod top 20. Što nije mala stvar.
Ali nije ni za ovoliku masovnu histeriju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Puce Nole... I to od Verdaska...

Kad smo kod Verdaska, ne znam sta vi mislite o njemu, ali meni se jako svidja negov forhend, bez obzira sto je ponekad nekontrolisan; ali kad to udje, mozes samo pogledom ispratiti! :love:

Ili me odusevi, ili me izbaci iz takta da pozelim da ga nikad vise ne gledam!!! Nesto slicno onom psihopati Juznjo(e)m, u kom god padezu to stajalo... :neznam:
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni se Verdaskovo nista ne svidja. Ako je Rafa bik, ovaj bi bio nesto kao bizon.
Nije mi jasno ni kako se odrzava u prvih 10. Valjda zbog izdrzljivosti i konstantnosti. Mnogo imitira Nadala a ne vidim da je u necemu bolji od njega pa mi je jako dosadan za gledanje.
Korisnikov avatar
By Oziris
Au, ali stvarno!!! Ajd' da je bilo tesno, ali 6:2, 6:2???

Ako bude ovakav, tesko ce taj odbraniti i to malo sto je nakupio do kraja leta...
Korisnikov avatar
By Lunja
Rafael Nadal became the first player in the Open Era to win a tournament title for six straight years on Sunday.

The World No. 3 defeated Spanish compatriot Fernando Verdasco 6-0, 6-1 to extend his reign at the Monte-Carlo Rolex Masters, an ATP World Tour Masters 1000 clay-court tournament.

The 14 games Nadal lost at the tournament in five matches was the fewest he has dropped en route to a title in his career. Last year at the Barcelona Open BancSabadell he won the title, losing only 18 games (in four matches).

The 23-year-old Nadal has now captured 16 ATP World Tour Masters 1000 trophies, which draws him level with ATP World Tour No. 1 Roger Federer and one shy of all-time leader Andre Agassi with 18 titles. The 13-game Monte-Carlo final was fewest in an ATP World Tour Masters 1000 title-match (since 1990).

:love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sam Stosur je na nekim drogama! :hypno:

O d u v a l a je Verku u finalu 6.0 6.3, pa je ova morala da razbije jedan reket i da ga sutira. :lol: Odlican mec! :kokice:
Korisnikov avatar
By Lunja
Statistika je bila :wow:

U direktnim poenima otprilike 36:5 za Stosur. :drama:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ono je bilo jezivo :lol:

Da Vera nije izlomila i išutala reket bilo bi 60 60.

A Nadala Verdasko?
Jel to isto tako izgledalo?
Pošto vidim da je rezultat još gori.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ne volim Stosurku. Bas se uplasim kad je vidim. :tuc:
Korisnikov avatar
By IriS
joj... i meni ona deluje nekako strogo i opasno :uplasen:
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!