Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Ko ce u Srbiji da mu plati da se gejforpeji? Tesko.
Korisnikov avatar
By blenta
al kenjate kao da je prvi put pobedio peder :prc:

:google:
Korisnikov avatar
By Delete
Je l` bilo reakcija izbacenih ukucana, da li je Maja Nikolic (opet) rekla da je sve namesteno, a Maja Volk stiklu zafrljacila u publiku, Boban skocio Zarku u narucje (ili obrnuto)...to mene zanima.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ne razumem sta hocete od decka?
Svima je jasno ko je i sta je, ali je njegovo apsolutno pravo da to potvrdi, ili ne! Da i mene neko tako direktno pita ne bih dao odgovoro, posto smatram da je to vrlo nekulturno, a ne zato sto ne smem i sl. On je vrlo svestan u kojoj je zemlji i logicno je da nece reci sta je. Sada vam odjednom smeta neki Zarko koji je aktuelan 6 nedelja na tv, a nisu vam problem svi ostali klozetirani homosi na nasoj sceni koji ceo zivot ovde zive i cute!

Sve u svemu, ovaj VB je doprineo dosta svima nama, hvala Bobanu, Zarku, pa i ljudima poput Topa koji su uspeli da pobede sebe i da se otvore prema "nama".
Korisnikov avatar
By blenta
si

edit:
jao ljuba jede sendvičić awwwww
Korisnikov avatar
By Dirrty
Valjda je on aseksualan i asocijalan, pre nego peder ili bilo šta drugo...

Inače, jedno je na pitanja tog tipa odgovoriti sa "No comment.", a drugo je pravdati se time da si plaćen da glumiš pedera i sl.
Korisnikov avatar
By gossip
Hajde da mu jos i poverujemo da je za one fotke "sa deckom" placen.
Ali sta je sa ostalim slikama iz klubova i sa striperom u krilu? Jel i za to placen? :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... zali-zarka" target="_blank

Grupa momaka i devojaka je gradom prošetala sa zastavom duginih boja, jer je pobedio njihov favorit, slaveći uz pesme Jelene Karleuše i povike „Žarko, Srbine, Srbija je uz tebe“!

Žarko je za „ALO!“ izjavio kako ne želi javno da priča o svom seksualnom opredeljenju.

- To je moja stvar i ne želim javno da pričam o tome. Moje seksualno opredeljenje - isključivo moja stvar. Gejevi, hvala vam što slavite zbog mene. Gledao sam da su vaše parade opasne, zato čuvajte se i volite se - rekao je Stojanović.
Korisnikov avatar
By constantine
ko izgubi ima prava da se ljuti.
svi kolektivno mogu samo da mu se sagnu!
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2539908#p2539908]Dirrty napisao:[/url]Kada odlučim da se valjam po blatu sa takvim budalama, ja neću kriti da sam peder, kao što ne krijem ni u privatnom životu. Baš zbog toga što je nedosledan i pizda, zato bih ga i stavio na lomaču. Ne dopada mi se, to je moj subjektivan doživljaj... ali to ne menja činjenicu da je objektivno pizda. Ako se dobrovoljno odlučio da se guzi u javnosti, neka se guzi dosledno.

Što se tiče Bobana, ne volim kliše ni u kom obliku. A da je pristojniji od većine u tom programu, jeste... ali to nije kompliment, s obzirom na to da je okružen stokom. Ako misliš da mudrost ima bilo kakve veze sa takvom vrstom programa, onda nemamo o čemu da pričamo.
o jebote,kad promeniš post bukvalno drugi smisao ima...

dakle,ne dopada ti se,tvoje pravo,da je pizda njegovo pravo,drugi pasus si mašio fulll...

(kategorija ne pratim brata,ali znam sve)-eto! by žarko... :balerina:
Korisnikov avatar
By Herald
Ivan Ljuba i Djankarlo su se prepoznali na samom ulasku, mislim da je djk rekao eeejjj pa mi se znamo iz nekog kluba, sto je ljuba i potvrdio. A kasnije je djk pricao, napr. daci, da u klubu u koji izlazi su sve muskarci, retko zene dolaze :D Ali Ljuba nije strejt za razliku od Zarka.
By Kragi
Malo pre sam se ulogovao na face i vidim da svi bruje o pobedi nekog pedera a ja tek sad kontam o cemu se radi. :D
Ko god da je, skidam kapu.
Nemam pojma da li je ili nije out ali mu svaka cast ako je uspeo da pridobije ljude da glasaju za njega.
Nek lepo trosi zaradjene parice.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šizofrena Ava
Potuljeni i antipatični Topić
Ogavna francuska braća
Dosadna baba Maja Volk
Esencija gluposti i zla Maja Nikolić
kurvetine Sindi i Nevena
matora i blesava drtina Milić
dosadni Boban
bukva od Slavka
...
80% najobičniji šljam, a ostalo prazni, dosadni stvorovi
Svaka im čast kako su uspeli da ih tako skupe

tu je još i onaj Željko bio najbolji izbor
na žalost
Korisnikov avatar
By Galateja
Boban mi je bio neočekivano drag kao neki dobroćudni medvedić, Ava i Vendi zabavne, povremeno i Milić, Topić i Slavko dve različita oblika istoga, licemerni, prozirni i predvidljivi, Maja Nikolić sinergija zla i gluposti, Maja Volk forsirano humoristična i fina, a zapravo negovani prosek, Željko glasan, Žarko glasno tih, Sindi devedesete u akciji, Soraja mistična i nedorečena...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!