[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819174#p2819174]mrle napisao:[/url]Ja ne podnosim te drustvene mreze. Prestao sam da ih koristim kad sam shvatio da su mnogi postali alergicni na telefonske pozive. Ne javljaju se kad ih pozoves, sacuvaj boze da te oni pozovu. Komunikaciju sveli na pisane poruke. Ja ih pozovem, a za uzvrat dobijem sms poruku. Neki mi cak odgovore i putem fejsa. Svi previse zauzeti i ne stizu da odgovore na telefonski poziv. A na mrezama svaki dan, od jutra do mraka, sve uspeju da prokomentarisu, nista im ne promakne. Nekad smo znali cesto da se cujemo, da se vidimo, a danas... Cista dehumanizacija. Ja ne mogu da budem deo svega toga. Ne mogu i necu. 
nas je bilo u starom stanu- deda, baba- dedina sestra, ujko, moja mama, ja, i baka -dedina razvedena zena, kad naidje, a nailazila je cesto. svi smo se zbijali oko jednog starog sopocala na okretanje, citaj -telefona, prst otpadne dok se veza ne dobije, uspostavi... ma sve je bilo tu slatko i jeftina testenina i budjavi kecap kome rok samo sto nije istekao, bezimenog proizvodjaca, pa napolje sve dok stara ne vikne sa terase na klopu, a u dvoristu ispred zgrade citav jedan svet!
sad vise nema tog sopocala od telefona, jeftine paste, dvorista, zamandalili smo se... i tesimo da je bolje...