Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by deželašOriginally posted by Pakia brate ti još ne kapiraš
Kad sledeći put budeš dolazio u BG ili ako ja otperjam na dan, dva, tri u tvom pravcu, javi se u2u-om (ili ću ja tebi), a imaš u mom profilu i ID za yahoo ...![]()
pa ja sam sve vreme ovde (u BGu)!
kući idem samo za praznike![]()
aj sledeći put ti se javim u toj alijansi.![]()
Originally posted by AdenimTi miran i povučen?!Originally posted by PakiA sta je smesnoOriginally posted by AdenimOriginally posted by PakiPakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice...Ojha mićo!
@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče...![]()
... Jel ti hoćeš da ti ja umrem od smeha? ...
![]()
![]()
![]()
Originally posted by PakiSram te bilo...klekni i moliOriginally posted by AdenimTi miran i povučen?!Originally posted by PakiA sta je smesnoOriginally posted by AdenimOriginally posted by PakiPakitice, ko je rekao da se gnusam, bas naprotiv, uzivao sam gledajuci, mirno i povuceno, meni svojstveno, sa strane, tvoje bludnicenje...
@ avalon ....... Pa moguće, onda kad si me uhvatio pod ruku sa još nekim i naterao da odigramo malo ćirilice...Ojha mićo!
@ Adenim ....... Mila, pa ti si bila oduševljena do napaljenosti, a sad se gnušaš svega što smo imale zajdno to veče...![]()
... Jel ti hoćeš da ti ja umrem od smeha? ...
![]()
![]()
![]()
![]()
... No way, baby!
![]()
Originally posted by FireGoxA mene ???? Ili smo se mi jos davno upoznali?
Danas upoznah Dirrty18![]()
Originally posted by shmizllicaOriginally posted by avalonAvalonka a jel se ti slazes sa mnom da Dirty lepo vrcka guzom dok igra?Originally posted by Dirrty18g
Avalone sta je diras u slabu tacku?
Nikog ja ne diram. Samo iznosim konstataciju![]()
PS. Nisi ni ti los![]()
![]()
Originally posted by Dirrty18gNe sumnjam ja u tebe. Valjda ce biti prilike da se i uverim.Originally posted by shmizllicaOriginally posted by avalonAvalonka a jel se ti slazes sa mnom da Dirty lepo vrcka guzom dok igra?Originally posted by Dirrty18g
PS. Nisi ni ti los![]()
![]()
Umem ja mnogo bolje uz novu stranu muziku i domacu, narodnjake pogotovu![]()
Originally posted by shmizllicaOriginally posted by Dirrty18gNe sumnjam ja u tebe. Valjda ce biti prilike da se i uverim.Originally posted by shmizllicaOriginally posted by avalonAvalonka a jel se ti slazes sa mnom da Dirty lepo vrcka guzom dok igra?Originally posted by Dirrty18g
PS. Nisi ni ti los![]()
![]()
Umem ja mnogo bolje uz novu stranu muziku i domacu, narodnjake pogotovu![]()
![]()
btw,ne zadirkujemo ti drugaricu samo iznosimo svoja misljenja.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!