Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nije sigurno finalni, već opet eliminacioni. A u grupi za spikere i tv lica je najviše kandidata, jer u Srbiji bi svako da bidne tv diva.
:kosa:
Korisnikov avatar
By Mars
Denika, kad te pitaju nesto na razgovoru o posebnim znanjima, kompetencijama i vestinama (moze i hobiju), nemoj da zaboravis da pomenes da si bacio kletvu na koleginicu Petru Cvijic, pa cik da te ne zaposle.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa na tu okolnost za sada neću referisati, jer to nije stvar koja izaziva pozitivne reakcije na prvu loptu. Biti ću za sada umiljat i nastojati ću da izazovem samo simpatije, koliko je to moguće s obzirom na moj uzrast i količinu čemera i tuge na mojoj napaćenoj duši. :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Deni, kad bih tebe videla kao spikera na RTS-u, mislim da bi konacno ponekad i pogledala te vesti. Bas bi mi onako, bio merak, a verujem i mojoj dJentlmenskijoj polovini koja je tvoj vel'ki forumski fan, a inace prati vesti svih velikih televizijskih kuca.

Elem, tvoje zaposlenje na nacionalnoj frekvenciji ne bi samo tebi donelo bericet nego i zabavu verujem velikom delu nase obespravljene zajednice.
U to ime, da rasturis taj 2 a i 15 krug!
:D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, deco, kakav crni Dnevnik, do njega nije stigla ni prepička Petra Cvijić ( koju ja namerno oslovljavam pogrešno sa - Cvetić ). Tamo se guze žene ambasadora i predsedavajućih UN-a, mi seljanke bez pedigrea možemo da računamo na prepodnevne termine i još da budemo srećne ako smo i tu upale.
A ni od prepodnevnih termina nema ništa, barem dok se ne penzionišu Marija Mitrović Jokić i Vesna Radosavljević.
Znači, pijaca i izveštaji o cenama luka su ipak izglednija opcija.
:yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Taman, mene ionako cene luka vise zanimaju od toga sta je koji politicar prdn'o :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ja već vidim sebe kako predlažem Mariji Mitrović Jokić da idemo u šminkeraj da joj natapiram kosu, pa da vidi šta je frizura za vesti.
Takav bi tapirung dobila da bi poštovani gledaoci popizdeli od sreće kad je ugledaju posle špice.
Korisnikov avatar
By Mars
Totalna.

Ne zna se ko je gori.

A sve su silno umisljene i umisljeni da su predstavnici neke nove, genijalne skole i da rade po ne znam kakvim savremenim svetskim standardima.

Ja se trzam kad ih gledam.
Korisnikov avatar
By mirth
A ocekuje li se sledeci krug do kraja 2013, jesu li rekli nesto? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!