Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marspa maltene dok ne počne da gori, znate valjda šta je vrelo ulje, kad je vrelo - tad je kako treba. i prave se veliki mehurići kada spustiš prženicu u ulje. ako se ne naprave - onda nije dovoljno vruće
Pa ne znam. Verovatno nešto oko tog zagrevanja ulja kako treba.
Te moje dok sam jeo curio mi je zejtin sa strane usta, koliko su ga se nacimale.
@constantine, YT je divan: sve ima!
Originally posted by PlasticBrain
Moje prve przenice![]()
Zadovoljna sam kako su ispale. Nisu masne, gnjecave, ne raspadaju se, nisu previse tvrde... Svakako ih ne volim prepecene.
I uspele su iako je hleb bio svez. Jedva sam ga isekla jer je bio topao, pravo iz pekare.
S obzirom na okolnosti, dobro je.
http://img542.imageshack.us/i/holesterolrnr.jpg/
Originally posted by PlasticBrain
Moje prve przenice![]()
Zadovoljna sam kako su ispale. Nisu masne, gnjecave, ne raspadaju se, nisu previse tvrde... Svakako ih ne volim prepecene.
I uspele su iako je hleb bio svez. Jedva sam ga isekla jer je bio topao, pravo iz pekare.
S obzirom na okolnosti, dobro je.
http://img542.imageshack.us/i/holesterolrnr.jpg/
Originally posted by MarsZeludac mi se dva puta okrenuo posle onog moist inside
Evo kaže čika ovde: da se stariji hleb bolje nacima smese od svežeg.
Originally posted by Lepa Krepa
damn this topic!
sad sam se naložila da ih sama spremam.
Originally posted by constantine
ja cu opet da ih pravim... samo cu da turnem neke zacine u jaja
Originally posted by Lepa Krepa
evo ih!![]()
prženice balkanis vulgaris, od obična bela 'leba:
ispale su neočekivano dobro. ove donje dve, usudila bih se reći, skoro savršeno.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!